Magazin

Ezgi Gizem Akdoğan (ezgizem) kimdir? Kaç Yaşındadır?

Reklamlar

Eğlenceli ve renkli videolar çekmesiyle tanınan Ezgizem her geçen gün daha çok kişinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Aktif bir kullanıcı olan Ezgi Gizem Youtube ve İnstagram platformlarında da takipçi sayısıyla ve fan sayfalarıyla dikkat çekmektedir.

Sosyal medya fenomeni Ezgizem kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Bütün merak edilen soruları sizler için topladık ve bugün ki yazımızda derledik.

Ezgi Gizem Akdoğan (ezgizem) kimdir? Kaç Yaşındadır? 2024 ezgizem
Ezgi Gizem Akdoğan

Ezgizem nerede oturuyor?

Sosyal medyanın ünlü yaptığı kişilerden biri olan ve günden güne daha fazla kişiye ulaşmayı başaran Ezgizem sahip olduğu yüksek yaşam enerjisini takipçilerine de aktarabilmek için elinden geleni yapıyor.

Antalya’da oturan Ezgi Gizem Akdoğan, Mustafa Sandal, Ebru Polat, Ferman Toprak ve Merve Özbey gibi birçok ünlü isimle birlikte video çekerek dikkatleri üzerine çekti.

Gününün büyük bölümünü video hazırlamak ve çekmekle geçirdiğini söyleyen Akdoğan, videolarında doğal olmaya dikkat ettiğini belirtti. Sosyal medyada akım yaratmak için yaratıcılığını kullandığını anlatan Akdoğan’a, çektiği videolarda eşi ve yakın arkadaşları eşlik ediyor.

Ezgizemin kitabı

Dünyanın iletişim biçiminin değişmesiyle insanların da ilgi odakları, zevkleri her geçen gün değişmektedir. Bilindiği üzere çağımız dijital ve sosyal medya üzerine kuruludur. Hal böyle olunca arama motorlarında en çok aranan ise fenomen nasıl olurum? oldu.

Reklamlar

Sosyal medya fenomenlerine de olan ilgi her geçen gün arttığı için özellikle şu günlerde isminin ön plana çıkmasıyla insanlar odağını güzel fenomene çevirdi ve onu yakından tanımak istediler. Bu konuda insanların merakını gidermek isteyen Tayfun İkan isimli yazar Ezgizem Kitabı ile Ezgi Gizem Akdoğanın sosyal medya fenomeni olma yolunda yaşadıklarını yer alan bu kitabı kaleme almış.

Ezgi Gizem Akdoğan nereli? kaç yaşında?

Ezgi Gizem Akdoğan hakkında en çok merak edilen soruların başında “Ezgizem kaç yaşında” sorusu yer alıyor. Sosyal medya fenomeni 23 Ekim 1989 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ünlü fenomenin 2 kardeşi var. Şu anda kendisi 32 yaşındadır. Kendisine yöneltilen bir diğer önemli konu başlığı ise nereli olduğudur. Kendi YouTube kanalında bu soruya Kayseri Develi yanıtını vermiştir. Antalya da doğan sosyal medya fenomeni güzelin babasının Kayserili olduğu biliniyor. Bu sorunun aynı zamanda aslen nereli sorusunun da cevabı olduğunu düşünüyoruz.

Ezgizemin eski hali

Sosyal medya kullanıcılarının sık sık arama motorlarında fenomenlerin eski hallerini araştırdıkları bilinir. Ezgi Gizem Akdoğan bu yönüyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ezgi Gizem Akdoğan (ezgizem) kimdir? Kaç Yaşındadır? 2024 ezgizem
Ezgizemin Eski Hali

Özellikle zaman içerisinde çok fazla fiziki değişim yaşamamış olması ile dikkatleri çekiyor. Ezgizem şuan 32 yaşında olmasına rağmen insanlar neredeyse 18 yaşında ki hali ile bir fark görmediklerini dile getiriyorlar. Bunda kendisinin her zaman bakımlı görünmesinin de etkisi olduğunu farz sayıyoruz. Ünlü fenomenin sırrının sahip olduğu enerji ve motivasyonu olduğunu söylemeden geçmemek lazım.

Ezgizemin eşi kimdir? Ne zaman evlendiler?

En çok merak edilen konulardan biri Ezgi Gizem Akdoğanın özel yaşamı oldu. Eşi kimdir? Ne zaman evlendiler? gibi soruların cevaplarını şimdi sizlerle paylaşıyoruz. Ortak arkadaşları sayesinde tanıştıkları biliniyor. İlk buluşmalarının 2011 yılının Eylül ayında İstanbul Ortaköy de gerçekleştiğini söylemeden geçmeyelim. Evlenme teklifi hakkında da çok özel detaylarla karşınızdayız. Yalçın Akdoğanın kendisine evlenme teklif etmediğini söyleyen fenomen eşinin sakatlık geçirdiği dönem birlikte otelde çalıştıklarını verilen bahşişlerle de eşinin kendisine telefon aldığını söyledi.

Ezgi Gizem Akdoğan (ezgizem) kimdir? Kaç Yaşındadır? 2024 ezgizem
Ezgi- Yalçın Akdoğan

Kendisi 2014 yılından bu yana futbolcu Yalçın Akdoğan ile evli. Sosyal medya fenomeni olan güzelin eşi 1987 doğumlu. Yalçın Akdoğan futbolculuğun yanında çektiği Tiktok videoları ile de tanınan bir isim. Özelliklede eşi ile çektiği videolar büyük bir beğeni topluyor. Her geçen gün adını daha çok duyurmaya başlayan Yalçın Akdoğan futboldan sonra bu alanda ilerlemek istediğini belirtti. İleride antrenörlük de yapmak isteyen ünlü güzelin eşi çektikleri videolardan keyif aldıklarını ve mümkün olduğu sürece devam etmek istediklerini belirtti.

Ezgizem hamile mi?
Ezgizem hamile mi?

Ezgizem hamile mi?

Sosyal medya platformlarının yakından tanıdığı isimlerinden birisi olan Ezgi Gizem eşi ile birlikte yapmış olduğu paylaşımları ile fenomen hale gelmişti. 5 Ocak 2014 tarihinde Yalçın Akdoğan ile dünya evine giren Ezgi Gizem kısa bir süre önce hamile olduğunu duyurdu.

Ezgizem bebeğinin cinsiyeti ne?

Hamile haberini sosyal medyada paylaştıktan sonra büyük ilgi ile karşılaşan Ezgi Gizem hakkında en çok sorulan sorulardan birisi de bebeğinin cinsiyeti oldu. Başarılı sosyal medya fenomeni güzel yapmış olduğu cinsiyet partisinde bir oğlu olacağını açıkladı.

Ezgizem kaç aylık hamile?

23 Ekim 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Ezgi Gizem son ayları için Amerika’ya yerleşti. Başarılı sosyal medya fenomeni oğlunun Amerika’da dünyaya getirmeyi planlıyor.

Ezgizem ailesi kimdir?

Sosyal medya platformları üretmiş olduğu eşsiz içerikleri ile tanınan Ezgi Gizem Akdoğan 23 Ekim 1989 tarihinde Antalya’da dünyaya gelmiştir. Başarılı sosyal medya fenomeni babası Kayserilidir. Uzun bir dönem ailesi ile birlikte Antalya’da yaşamış olan başarılı fenomen ismin iki kardeşi daha bulunmaktadır.

Ezgizem aylık kazancı nedir?

Yalnızca TikTok ve Instagram değil YouTube platformunda da aktif olarak yer alan başarılı sosyal medya fenomeni Ezgi Gizem Akdoğan hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi de sosyal medya platformlarından aylık ne kadar kazandığı oldu. Ancak diğer fenomenler gibi Ezgi Gizem Akdoğan da kazancı hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Ezgizem ve Ceren Yaldız neden küstü?

Sosyal medya platformlarında üretmiş olduğu içerikler ile fenomen hale gelen Ceren yaldız ile küs olduğu konuşulan Ezgi Gizem hakkında sıklıkla sorulan sorulardan birisi de neden küstükleri oldu. Ne yazık ki bu konu hakkında detaylı bilgilere sahip değiliz.

Ezgizem Delisin sözleri

İnan sensin sevgilim
Bunu herkes böyle bilsin
İnan sensin kaderim
Bunu herkes böyle bilsin
Hiç mi laftan anlamazsın
Bir tek sensin dileğim

Ezgizem telefon numarası ne?

Sosyal medyada geniş kitleler tarafından sevilerek takip edilen Ezgi Gizem Akdoğan’ın takipçileri sıklıkla telefon numarasını sormuş olsalar da başarılı isim telefon numarasını paylaşmamaktadır.

Ezgizem hangi filmde oynadı?

Yalnızca sosyal medya ile değil dizi ve film sektörüne de adım atmış olan Ezgi Gizem Akdoğan, Olmadı Kaçarız isimli sinema filminde rol almıştır.

Ezgizem ve Kürşat Juan kardeş mi?

Sosyal medya platformunda juanlar olarak bilinen ve geniş kitleler tarafından sevilen ekibin üyelerinden birisi olan Kürşat Juan hakkında çıkan bir diğer iddia ise Ezgi Gizem Akdoğan ile kardeş olup olmadıkları oldu. Sosyal medyanın iki dev ismi kardeş değildir

Ezgizemin bildiği diller

Bir çok alanda başarıyı sağlamış olan fenomenin bildiği dillere gelecek olursak İngilizce, Almanca, Azerice ve az da olsa Fransızca konuşabiliyor.

Ezgizem youtube kanalı

Oldukça renkli ve enerjik videolar üreten fenomen şu anda 837bin takipçiye ulaşmış durumda. Takipçileriyle sürekli iletişim halinde olmaya çalışan fenomen bu özelliği ile fan sayısında artış yaşadı. Özellikle çektiği videoları ara vermeden kanalına atan fenomen bu sayede kanalına ve kendisine olan ilgiyi ve hayran sayısını arttırıyor. Yüksek enerjisi ve yeni içerik üretmesiyle bilinen fenomen bu özelliklerini her videosunda takipçilerine yansıtıyor. Kanalında yer alan videoların içeriklerine değinecek olursak.

  • Günlük ev yaşamı
  • Tiktok kanalında yer alan videolar
  • Hediye açılışları
  • Farklı içerikleri olan VLOG (Vlog, yazılı internet günlüğü olarak kullanılan blogların yerini alan, tek kişi ya da ekip halinde, video ile kendilerini anlatan kişilerin oluşturduğu video bloglara verilen isim) videoları.

Ezgizem youtube kanalı açmaya nasıl karar verdi?

Öncesinde de youtube kanalı olduğunu söyleyen sosyal medya fenomeni aktif olarak kullanmaya takipçilerinin ısrarları üzerine başladı. 2017 de aktif olarak kullanmaya başlayan sosyal medya fenomeninin 715bin abonesi bulunmakta. Kimseyi takip etmediğini söyleyen Ezgi Gizem Akdoğan çektiği videoları da tamamen takipçilerinin istekleri doğrultusunda hazırladığını dile getiriyor.

Ezgi Gizem Akdoğan (ezgizem) kimdir? Kaç Yaşındadır? 2024 ezgizem
ezgizem shop

Ezgizemin dükkanı

Başarılı bir sosyal medya fenomeni olan Ezgi Gizem Akdoğan aynı zamanda online satışlar yaptığı ezgizem.com adlı siteye de sahip Kendi ismiyle sitesini kuran fenomen burada kendi tasarladığı ürünleri satıyor. Geniş bir hayran çevresi olan güzelin dükkanına da olan ilgi hatrı sayılacak seviyede. Oldukça ilgi odağı olan sitenin bir güze yanı da ülkenin her yerine gönderim yapılması ve uygun fiyatlar oldu. Uygun ödeme şartları olan sitede hala satılan ürünleri listeledik.

  • Özel olarak tasarlanan t-shirt modelleri
  • Farklı tarzlar için sweatshirtler
  • Şapka
  • Maske
  • Bere
  • Kitap ayıracı
  • veya telelefon tutucu gibi aksesuarlar da bulunmakta

Ezgizemin gezdiği ülkeler

Bildiği diller ve becerileriyle ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Irak, Lübnan, Libya, Fransa, Katar, Danimarka, Singapur, Azerbaycan ve Amerika gibi ülkelere de gitmiş.

Ezgizemin sosyal medya hesapları

Youtube Kanalı https://www.youtube.com/c/Ezgizem

İnstagram Kanalı https://www.instagram.com/ezgizem/

Tiktok Kanalı https://www.tiktok.com/@ezgizem?lang=tr

Ezgi Gizem Akdoğanın burcu ne?

Sosyal medya fenomeni olan güzelin Akrep burcu olduğu biliniyor

Ezgi Gizem Akdoğanı boyu ve kilosu?

Boy kilo bilgileri de büyük merak konusu olan güzelin 1.65cm boyunda ve 52 kg ağırlığında olduğu biliniyor.

Ezgi Gizem Akdoğanın eşi Yalçın Akdoğanın mesleği?

Futbolculuğun yanında çektiği Tiktok videoları ile de tanınan bir isim olan Yalçın Akdoğan futboldan sonra bu alanda ilerlemek istediğini belirtti.

İlginizi çekebilecek diğer bir sosyal medya fenomeni olan Cemre Solmaz hakkında ki yazımızı okudunuz mu?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx