Reklamlar
Ozonlabs

Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü Ürün İncelemesi

Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü Ne İşe Yarar?

Reklamlar

Ozonlabs O3RSS Probiyotik yüz temizleme köpüğü ürün inceleme yazımızdan takipçilerimize selamlar. Bu içerikte Ozonlabs probiyotik yüz temizleme köpüğü ürününün yüzünüz için faydaları hakkında bilgi veriyoruz.

Temiz kozmetik ürünlerini piyasaya sunan Ozonlabs markası, ürünlerinin insan sağlığını ve cilt sağlığını desteklemesi için özel olarak tasarlanmıştır.

Ozonlabs kullanıcı yorumları konusunda hassas bir firma. Bu yüzden kozmetik ürünlerinde sülfat, alkol, paraben, silikon, SLS gibi cilde zararlı maddeler içermez. Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü nedir, içerik listesinde neler var, fiyatı ne kadar, cilde faydaları nelerdir ve nasıl kullanılır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Reklamlar
Ozonlabs Yüz Temizleme Köpüğü

Ozonlabs Yüz Temizleme Köpüğü Nedir?

Probiyotik teknolojisi kullanılarak geliştirilen bu yüz temizleme köpüğü cildi besleyen, nemlendiren, cildin yağ ve sebum dengesini koruyan ve cildi derin tabakalarına kadar temizleyen bir üründür. Ciltteki kirleri, tozları, yağı, sebumu ve makyaj kalıntılarını temizleyen bu yüz temizleme köpüğü kendinizi şımartmanın en iyi yoludur.

Ozonlabs O3RSS Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü 150 ML İçerik Listesi

Ozonlabs yüz temizleme köpüğünü kullananlar için bilgi verelim. İçinde avokado yağı (avocado oil), zeytinyağı (olive glycerides), aynı sefa özütü (calendula officials flower ekstrakt), yeşil çay özütü (camelia sinensis leaf ekstrakt), papatya özütü (chamomilla recutita flower ekstrakt), zencefil özütü (panax ginseng root ekstrakt), ıhlamur özütü (tilia cordota flower ekstrakt), pro-vitamin B5, E vitamini, biotin (H / B7 vitamini) ve allantoin vardır.

Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü
Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü

Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü Cilde Faydaları

Ozonlabs Probiyotik Yüz Temizleme Köpüğü’nün içinde avokado yağı, zeytinyağı, aynı sefa özütü, yeşil çay özütü, papatya özütü, zencefil özütü, ıhlamur özütü, pro-vitamin B5, E vitamini, biotin  ve allantoin vardır. Tüm bu doğal maddelerin cilde faydalarını tek tek inceleyelim.

Avokado Yağı

Muhtemelen merak ediyorsunuzdur, avokado yağı cildiniz için tam olarak ne kadar iyidir? Genel olarak avokado yağı cilt için harika bir nemlendiricidir. E vitamini ve oleik asit gibi yağ asitleri gibi zengin bir besin kaynağıdır.

Reklamlar

Avokado yağı yüzünüz için iyi mi? Başlangıç ​​olarak, insanlar yüz kırışıklıkları ve kuru cilt için avokado yağı kullanmayı severler. Kozmetik endüstrisinde avokado yağı cilde nüfuz etme ve çabuk emilme özelliğinden dolayı sıklıkla yüz ve vücut ürünlerinde kullanılmaktadır. Aynı zamanda oldukça stabil olduğu ve doğal bir koruyucu olan zengin bir E vitamini kaynağı olduğu düşünülmektedir. Kuru cildiniz varsa, avokado yağı cildinizin dokusunu iyileştirmeye gerçekten yardımcı olabilir.

Sivilcelerden rahatsız oluyorsanız, cilt için avokado yağı kullanabilirsiniz. Akne gibi iltihaplanmayı içeren bir cilt rahatsızlığınız varsa, avokado yağı doğal anti-enflamatuar ve yara iyileştirici özelliklere sahip olduğundan yardımcı olabilir. Sivilceleri olan birçok insan, sivilcelerini iyileştirmek için ciltteki yağı soymaları gerektiğini düşünür ancak bu aslında sivilceyi daha da kötüleştirebilir. Bu her iki şekilde de olabilir. Avokado yağının cildi nemlendirmeye yardımcı olduğu ve bunun da aknenin temel nedeni olabilecek aşırı sebum üretimi olasılığını azalttığı bilinir.

Ne yazık ki, yaşlandıkça, doğal yağımız ve kolajen üretimimiz azalır, bu da cildi kurutur, daha sert ve daha yaşlı hale getirir. Yüz kırışıklıkları için avokado yağı kullanmayı düşünebilirsiniz. Lokal olarak kullanıldığında, yaşlanma belirtilerini artıran cilt kuruluğu ile mücadele ettiği bilinmektedir. Ciltte avokado yağı kullanmak da kolajen üretimini artırabilir.

Bitkisel yağların bilimsel incelemesine göre, hayvan denekleri üzerinde yapılan araştırmalar, avokado yağının topikal uygulamasının kollajen sentezini artırdığını göstermiştir. Ayrıca yara iyileşme sürecinde iltihaplı hücre miktarını azaltmıştır.

Cilt sağlığı ve vücudumuzun iç sağlığı söz konusu olduğunda, serbest radikalleri ve serbest radikal hasarını azaltmak akıllıca bir hedeftir. Serbest radikaller sadece hastalığa neden olmakla kalmaz aynı zamanda yaşlılık lekeleri, kırışıklıklar ve cilt kanseri gibi daha ciddi endişeler dahil olmak üzere her türlü istenmeyen cilt değişikliklerine neden olur. Zengin besin ve antioksidan içeriği ile avokado yağı, dahili ve harici olarak kullanıldığında serbest radikal hasarına karşı savaşmaya yardımcı olabilir.

Bilimsel bir incelemeye göre, avokado yağı, E vitamini, beta-karoten, D vitamini, protein, lesitin ve yağ asitleri bakımından zengindir ve bu da onu yatıştırmaya yardımcı olmak için doğal güneş sonrası ürünlere harika bir katkı sağlar. cilt ve güneş yanığının olumsuz etkilerini azaltır.

Sedef hastalığı, cildin iltihaplanmasına ve pullanmasına neden olan kronik, otoimmün bir cilt hastalığıdır. Genel olarak bir bilimsel çalışma, bir B12 avokado yağı kremi kullanımının iyi tolere edilen, uzun vadeli sedef hastalığının topikal tedavisi olarak önemli bir potansiyele sahip olduğu sonucuna varıyor.

Zeytinyağı

Zeytinyağı, oleik asit ve skualen gibi cildi yaşlanma sürecini hızlandıran serbest radikallerin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olan bol miktarda antioksidan içerir. Cildin elastikiyetini korur ve cildi pürüzsüz, esnek ve parlak tutma eğilimindedir. Cildinizin sağlıklı ve içten ışıltılı olmasını sağlayan cilt hücresi yenilenmesini artıran E vitamini, flavonoidler ve polifenoller içerir. 

Zeytinyağı, özellikle cildinizi kurutmaya meyilli sert makyaj kullanıyorsanız, makyaj temizliği için ideal bir maddedir. Küçük bir miktar oldukça etkilidir ve cildinizin beslenmesini sağlarken ve epidermal bariyer içindeki temel nemi hapsederken tüm makyaj izlerini nazikçe silebilir. Ayrıca maskara veya ruj gibi su geçirmez makyajı çıkarmanın harika bir yoludur! Tek sorun, hafif yağlı bir kalıntı bırakma eğiliminde olması bu nedenle makyaj temizleme işleminden sonra yüzünüzü iyice yıkamanız gerekecek. 

Klorofil, birçok bitkide zengin yeşil renkten sorumlu, doğanın en cömert pigmentlerinden biridir. Taze, olgun zeytinlerden zeytinyağı çıkarıldığında, bu bitki bileşiğinin bir kısmı da yağda kalır. Klorofil harika bir cilt bakımı bileşiğidir ancak cilt bakımı açısından zengin faydalar sunan bir bileşendir. Zeytinyağında bulunan klorofil, kızarıklığı, pigmentasyonu, bakteriyel ve mantar enfeksiyonlarını azaltmaya yardımcı olan ve hatta yaraları iyileştirebilen, doğanın kendi antibakteriyel ve antienflamatuvar maddesidir. Zeytinyağını düzenli olarak cildinize koruyucu ve tedavi edici olarak uygulamak idealdir. Klorofil içeriği ayrıca kan dolaşımını hızlandırmaya ve deri altındaki kırmızı kan hücrelerinin kalitesini iyileştirmeye yardımcı oluyor. 

Ciltte kullanılan diğer yağların çoğu gibi zeytinyağı da doğal nemlendirici olarak kullanılabilir, lokal olarak uygulandığında cilt sağlığını artıran, kuru ve pul pul cildi uzak tutan esansiyel omega 6 ve omega 9 yağ asitleri içerir. Linoleik asidin varlığı, epidermiste bir su bariyeri oluşturarak temel nemin cilt yüzeyinin altında kalmasını sağladığından, nihai nemlendirme ajanı olarak da işlev görür.

Aynı Sefa Çiçeği Özütü

Kalendula olarak da bilinen aynı sefa çiçeği Romalılardan Yunanlılara, Kızılderililere ve Araplara kadar hemen hemen her eski uygarlık, geleneksel olarak tüm bitkiyi şifalı bir bitki, yenilebilir gıda maddesi ve renklendirici (boya) olarak kullanmıştır.

Bitkinin tüm kısımları; yapraklar, gövdeler, yapraklar ve polenler, triterpenoid esterler, antioksidanlar ve karotenoidlerin konsantre kaynaklarıdır ve bu bitkiye çok çeşitli kullanımlar sağlar. Modern zamanlarda, yara iyileşmesi için etkinliğini kanıtlayan bilime dayalı çalışmalarla, otitis media (iç kulak iltihabı) ile bir dizi cilt sorununu tedavi etmek için antiseptik, antiviral, bakterisit ve anti-inflamatuar olarak farmakolojide yaygın olarak kullanılmaktadır. 

Aynı sefa özütü, savunmasız özellikler olarak bilinen güçlü özelliklere sahiptir yani cildin parçalanmasını (doku dejenerasyonu) inhibe ederek egzama, sedef hastalığı ve rosacea gibi durumların tedavisinde çok etkili olmasını sağlar. Ekstraktın mantar hastalıklarını iyileştirdiği kanıtlanmıştır ve iyileşme sürecinde glikoproteinlerin, nükleoproteinlerin ve kollajen metabolizmasını uyardığı için güçlü bir cilt yenilenmesi ve yaşlanma karşıtı bileşendir.

Yeşil Çay Özütü

Yeşil çay özü, içerdiği kateşin nedeniyle güçlü bir antioksidandır ve bu da onu yaşlanma karşıtı formülasyonlar için ideal kılar. Kateşin bir hücreye nüfuz ederek onu serbest radikallerden ve diğer hasarlardan koruyabilir.

Ek olarak, yeşil çay özü, kolajeni parçalayan bir enzim olan kolajenazı inhibe eder böylece cilt sıkı ve elastik kalır. Yeşil çay özütü, aynı zamanda güneş koruyucudur. Böylece cildi koyu lekelerden, hiperpigmentasyon ve güneş lekelerinden korur. Akneye neden olan bakterileri ortadan kaldıran, gözeneklerdeki iltihabı azaltan ve fazla sebum üretimini azaltan bir antibakteriyel ajan görevi görür.

Ayrıca rosacea ve sedef hastalığı gibi cilt rahatsızlıklarını yatıştırmaya yardımcı olan cilt şişmesini de azaltır. Yeşil çay özü, içerdiği kafein nedeniyle göz çevresindeki şişkinliği de azaltır ve su tutmayı ortadan kaldırır.

Papatya Çiçeği Özütü

Daha yaygın olarak papatya olarak bilinen matricaria recutita, aster bitki ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak popüler bir çay olarak kullanılmasıyla bilinen papatyanın kullanımları ve faydaları düşündüğünüzden çok daha kapsamlıdır. Papatya, eski çağlardan beri geleneksel bir ilaç, koku verici madde, çay ve boya olarak saygı görüyor. Bitkinin bitkisel ilaçlarda kullanımı eski Mısır’a kadar izlenebilir. Uzun kullanım geçmişine rağmen, papatya herhangi bir hız kaybetmedi. 

Bu bitkinin çok çeşitli iyileştirici özellikleri, hoş kokusu ve tahriş edici olmayan doğasının kombinasyonu, iyi bir nedenden ötürü, onu birçok hijyen ve güzellik ürününde ortak bir bileşen haline getirmiştir. 

Papatya bitkisinin daha önce tartışılan geleneksel tıbbi kullanımlarına ek olarak, papatya özü akne, cilt renginin bozulması, cilt tahrişleri, kızarıklıklar ve diğerleri gibi çeşitli kozmetik ve yüzey düzeyinde rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanılabilir. 

Zencefil Kökü Özütü

Zencefil, hiperpigmentasyonun görünümünü azaltabilir. Solmaya başladığını görene kadar taze bir zencefil parçasını günde iki ila üç kez cildinize masaj yapabilirsiniz.

Çok etkili bir anti-akne maddesi olan zencefil kökü özütü, sivilceler için bir leke tedavisi olarak bile işe yarar.

Kırkın üzerinde antioksidan ile zencefil kırışıklıkları durdurmaya ve kolajen oluşturmaya yardımcı olabilir. Faydalarından yararlanmak için, cildinize uygulayabilirsiniz. Şekillendirici ve sıkılaştırıcı bir maske için eşit miktarda zencefil suyunu gül suyu ve balla karıştırabilirsiniz. Durulamadan önce yirmi dakika bekletin.

Tilia Cordota Ekstraktı

Ihlamur çiçekleri ve yaprakları bilinen tilia cordota ekstraktı, Avrupa’da yüzyıllardır tıbbi özellikleri için kullanılmış, çaylar ve tentürler halinde demlenmiştir. Nesillerdir kaygıyı, ateşleri azaltmak, hazımsızlığa yardımcı olmak ve soğuk algınlığını tedavi etmek için düşünülen ıhlamur çiçeği özü bugün hala bitkisel tıpta kullanılmaktadır. Ihlamur çiçeği sıklıkla öksürük şuruplarında bir bileşen olarak ortaya çıkar ve hafif bir yatıştırıcı olarak kullanılır.

Anekdotsal kanıtlar bir yana, ıhlamur çiçeğinin dahili olarak tüketildiğinde olumlu etkilerine dair birçok çalışma yapılmıştır. Bir cilt bakımı bileşeni olarak ıhlamur çiçeği özü ile ilgili çok fazla

araştırma yapılmasa da, yüzyıllar boyunca ıhlamur çiçeğini popüler tutan anti-enflamatuar özelliklerin cildiniz üzerinde güçlü bir yatıştırıcı etkiye sahip olduğuna inanıyoruz.

İşte kesin olarak bildiğimiz şey, ıhlamur çiçeği, kızarıklığı ve diğer cilt tahrişlerini gidermeye yardımcı olabilecek hem anti-enflamatuar hem de antimikrobiyal özellikler veren antioksidanlar olan flavonoidlerle doludur. Çiçek ayrıca yatıştırıcı özellikleriyle bilinen bir bitki bileşeni olan müsilaj içerir. Bu sakinleştirici etkiler nedeniyle ıhlamur çiçeği özü kaşıntılı, tahriş olmuş cildi tedavi etmek için kullanılmıştır ve yatıştırıcı, nemlendirici özelliklere sahiptir.

Pro Vitamin B5 

Pro vitamin B5 maddesi cilde nem sağlar ve nemi korur. Cildin yumuşaklığını ve elastikiyetini iyileştirir. Derideki kaşıntı ve kızarıklığı giderir. Ayrıca kırışıklıkları azaltır. Cilt kalitesini artırır ve parlaklık verir.

Provitamin B5 olan panthenol, lif bakımından zengin tahıl türlerinden gelir. Provitamin B5 ciltle temas halinde, cildin en iyi şekilde çalışması için gerekli olan B5 vitaminine dönüştürülür. Vitamin, cildi yenileyici, iyileştirici, nemlendirici ve koruyucu olarak çalışır. Provitamin B5, ciltte kaybedilen su miktarını azaltan cilt bariyerini dengeler ve böylece cildin yumuşaklığını ve elastikiyetini artırmaya yardımcı olur.

Provitamin B5, kaşıntıyı giderir ve kızarıklığı azaltır. Provitamin B5 ile tedavi edilen yaralar, daha sağlam ve elastik olan yenilenmiş doku ile sonuçlanmıştır. Provitamin B5 ayrıca bir bariyer görevi görür ve cildi tahrişten korur.

Provitamin B5, cildi rahatlattığı, yumuşattığı ve nemlendirdiği ve ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azalttığı için mükemmel yaşlanma karşıtı özelliklere sahiptir. Eksfoliye edici özellikleri serbest radikallerle savaşır ve yeni cilt hücrelerini destekler.

E Vitamini 

Bağışıklık fonksiyonunu düzenlemeye yardımcı olan, kalp ve beyin sağlığını artıran ve vizyonunuzu koruyan temel bir vitamin rolüne ek olarak, E vitamini güçlü bir antioksidandır.

E vitamini, serbest radikallerin hücrelerinize zarar vermesini önlemeye yardımcı olabilir. Bunu yaparken E vitamini de iltihabı azaltabilir.

E vitamini cildinizdeki kızarıklığın azalmasını, daha parlak ve daha eşit bir ten renginin oluşmasını sağlar, gözenekleri minimize eder. Ayrıca yaşlanma belirtilerini giderir, yara iyileşmesinin hızlanmasını ve çatlak görünümünün iyileşmesini sağlar ve kaşıntının giderilmesini sağlar. Bunun dışında zararlı ultraviyole (UV) ışınlarını da emerek erken yaşlanmaya ve cildinize zarar vermesine engel olabilir.

Biotin 

B7 vitamini ve H vitamini olarak da bilinen biotin, birçok B kompleks vitamininden biridir.  Çoğumuzun her gün yediği badem, ayçiçeği çekirdeği, yumurta sarısı, süt ürünleri, avokado, tatlı patates ve ıspanak gibi bol miktarda biyotin açısından zengin yiyecek vardır. Biotin vitamini, sadece sağlıklı cilt ve tırnaklar için değil, genel sağlık için gereklidir. Karbonhidratları, yağları ve proteinleri enerjiye dönüştürmede faydalıdır yani metabolik sağlık ve sinir sistemi işlevlerini sürdürmek için önemlidir. 

Biotin aslında sağlıklı cilt, saç ve tırnaklar için gerekli bir besindir. Klinik araştırmalar, biotin takviyelerinin saç uzamasını iyileştirebileceğini gösteriyor. Araştırmaya göre, günlük 2.5 mcg biotin takviyesi tırnak kalınlığını artırdı ve birkaç ay sonra pullanmayı azalttı.

Biotinin hem saçlarımızda hem de tırnaklarımızda bulunan önemli bir protein olan keratinin altyapısını güçlendirdiği bulunmuştur. Biotin takviyesinin, cildi besleyici yağ asitleri üretme kabiliyetiyle bağlantılı olan kuru, kaşıntılı döküntüleri hafifletmeye yardımcı olabileceğine dair bazı göstergeler de vardır.

Cilt hücrelerinin hızlı bir biçimde onarılmasını sağlayan biotin, cildi nemlendirir. Cilt tahrişini, kuruluğu ve pul pul dökülmeyi giderir.

Allantoin

Cilt Bakımında en sevdiğimiz içeriklerden biri allantoin… Bunun ne olduğunu merak ediyorsanız, allantoin karakafes bitkisinin özünden elde edilen kimyasal bir bileşiktir. Allantoinin faydalarından bazıları uzun süredir hücre yenilenmesi ve cilt iyileşmesi ile ilişkilendirilmiştir.

Temel olarak allantoin, bir eksfoliye edici maddeye benzer şekilde çalışır. Ölü deri hücrelerini epidermisin dış katmanından uzaklaştırır, cildin keratinini yumuşatır ve yeni cilt hücrelerinin oluşmasını teşvik eder. 

Allantoin, cilt için etkili bir tahriş önleyicidir, hassas bölgeleri yatıştırır ve yumuşatır. Etkili bir şekilde yaranın iyileşmesine yardımcı olmak için kullanılmıştır ve hücre yenilenmesine yardımcı olduğu için sıyrıklara veya yanıklara maruz kalmış cilt tedavilerinde kullanılmıştır. Ayrıca egzama ve diğer cilt rahatsızlıklarını yatıştırdığı da gösterilmiştir.

Allantoinin temel faydaları ölü deri hücrelerini yok ederken, bir alfa hidroksi asit eksfoliyatörün yeteneklerinin çok ötesine geçer. Cildinizin transepidermal su kaybını veya cildin yüzeyinden buharlaşmasını önlemeye yardımcı olan hücreler arasındaki alanda nemi teşvik etme yeteneğine sahiptir.

Kozmetik formülasyonlarında sık sık allantoin kullanılır. Çünkü bu madde su bazlıdır bu nedenle formülasyon sırasında sadece krem ​​ve serum gibi yağların yanı sıra su bazlı bileşenler kullanan emülsifiye ürünlerde kullanılabilir.

Ozonlabs Temizleme Köpüğü Nasıl Kullanılır?

Ozonlabs O3RSS Yüz Temizleme Köpüğü bir pompalı şişede gelir. Şişenin pompasına bir ya da iki kez basın ve avucunuza aldığınız köpüğü cildinize masaj yaparak uygulayın. Ardından ılık suyla cildinizi durulayın.

Ozonlabs Yüz Temizleme Köpüğü Fiyatı

Ozonlabs O3RSS Yüz temizleme köpüğü fiyatı için ürün satış linkini ziyaret edebilirsiniz. 50 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı bulunuyor. Ayrıca ürün 169.90TL‘den 129.90TL fiyatına inmiş. Kaçırmayın.

Ozonlabs Yüz Temizleme Köpüğü
Ozonlabs Yüz Temizleme Köpüğü

Ürünü satın almak için: www.ozonlabs.com 

— Ozonlabs

Reklamlar
Başa dön tuşu