Magazin

Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?

Reklamlar

Ozan Güler 11 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Genç bayanların son dönemlerde büyük ilgi gördüğü başarılı oyuncu ilk olarak Çılgın Dershane 3 filminde rol almıştır. Göstermiş olduğu oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken Ozan Güler, 2012 yılında düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasında 3.’üncü seçilmiştir. Ozan Güler kaç yaşında? Ozan Güler aslen nereli? Ozan Güler burun estetik mi? Ozan Güler sevgilisi kim? Merak ettiğiniz bütün soruları sizler için araştırdık ve yazımızda derledik.

Ozan Güler kimdir?

Ozan Güler 11 Temmuz 1991 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da devam eden başarı isim aslen Sivaslıdır. 2012 tarihinde düzenlenen Best Model Of Turkey yarışmasına katılan ve Türkiye’nin en iyi üçüncü modeli seçilen Ozan Güler düzgün hatları ve biçim ne yüzü ile beğenilmektedir. Uzun bir dönem boyunca modellik yapan Ozan Güler, Çılgın Dershane yapımından teklif almış ve ilk oyunculuk deneyimini burada gerçekleştirmiştir. Başarılı ismin tüm Türkiye tarafından tanındığı ve sevildiği yapım ise şüphesiz O Hayat Benim dizisinin de hayat verdiği Arda karakteri ile olmuştur. 2014 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Ozan Güler, ne yazık ki uzun zamandır ekranlardan uzaktır. Başarılı ismin yakın zamanlarda yeni bir yapımda rol alıp almayacağı bilinmemektedir.

Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?
Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?

Ozan Güler kaç yaşında?

11 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelen oyuncu Ozan Güler 30 yaşındadır.

Reklamlar

Ozan Güler aslen nereli?

Ozan Güler 11 Temmuz 1991 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da devam eden başarı isim aslen Sivaslıdır.

Ozan Güler hangi burç?

Başarılı ismin yalnızca yaşı değil aynı zamanda Burcu da merak edilmektedir. 11 Temmuz tarihinde dünyaya gelen oyuncu yengeç burcudur.

Ozan Güler boyu ve kilosu

Başarıları ile dikkat çeken ve yakışıklılığı ile sevilen Ozan Güler 2012 yılında katılmış olduğu Best Model Of Turkey yarışmasında derece elde etmiştir. Takipçileri ise başarılı ismim boyunu ve kilosunu sıklıkla sormaktadırlar. Ozan Güler, 1.89 boyunda 82 kilodur.

Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?
Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?

Ozan Güler mesleği

2014 yılında oyunculuk yapmaya başlayan Ozan Güler, 2012 yılında katılmış olduğu yarışmadan sonra uzun bir dönem mankenlik de yapmıştır.

Reklamlar

Ozan Güler dizileri

Uzun bir dönem boyunca modellik yapan Ozan Güler, Çılgın Dershane yapımından teklif almış ve ilk oyunculuk deneyimini burada gerçekleştirmiştir. Başarılı ismin tüm Türkiye tarafından tanındığı ve sevildiği yapım ise şüphesiz O Hayat Benim dizisinin de hayat verdiği Arda karakteri ile olmuştur. 2014 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Ozan Güler, ne yazık ki uzun zamandır ekranlardan uzaktır. Başarılı ismin yakın zamanlarda yeni bir yapımda rol alıp almayacağı bilinmemektedir.

Ozan Güler sevgilisi var mı?

Başarılı isim özel hayatını sosyal medya platformlarına ve magazin gündemine yansıtmayı sevmemektedir. Başarıları ile kısa zamanda fark edilen ve sosyal medya platformlarında da takip edilen Ozan Güler, İnstagram hesabını gizlemiştir. Bu sebepten dolayı oyuncu ismin hayatında birisinin olup olmadığı bilinmemektedir.

Ozan Güler babası kim?

Arama motorlarında başarılı isim hakkında özellikle sorulan sorulardan biriside ailesi olmuştur. Özellikle babasını merak eden kullanıcılar için bu konuyu araştırdık ancak ne yazık ki herhangi bir bilgiye ulaşamadık.

Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?
Ozan Güler bakın hangi dizilerde oynadı?

Ozan Güler İnstagram adresi

Başarılı isim özel hayatını sosyal medya platformlarına ve magazin gündemine yansıtmayı sevmemektedir. Başarıları ile kısa zamanda fark edilen ve sosyal medya platformlarında da takip edilen Ozan Güler, İnstagram hesabını gizlemiştir. Başarılı ismin İnstagram hesabında yalnızca 120B takipçisi bulunmaktadır.

Ozan Güler İnstagram adresi https://www.instagram.com/ozangulers/

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Onur Seyit Yaran silahlı saldırı kurbanı oldu!  hakkındaki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx