Magazin

Berk Cankat kimdir?

Reklamlar

Berk Cankat oyunculuk yeteneklerinin yanı sıra sosyal medya fenomenliği ile de geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor! Oyunculuk yeteneklerini daha önce bir çok dizide kanıtlayan başarılı oyuncunun hayranları ise merakta. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Berk Cankat sıkça paylaşım yapmaktadır. Oyunculuğu kadar sempatik halleri ile de sevilen oyuncunun takipçileri Berk Cankat hakkında araştırmaya yapmaya başladılar.

Berk Cankat kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Berk Cankat kimdir?
Berk Cankat kimdir?

Berk Cankat kimdir?

Televizyon ve sosyal medya dünyasının başarılı isimlerinden olan Berk Cankat 9 Mayıs 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Oyuncu ve grafiker olan sosyal medya fenomeni aynı zamanda Çerkez kökenli. Mimar olan ve müteahhitlik yapan babasının mesleği nedeniyle sık sık şehir değiştiren sosyal medya fenomeni ilkokulu Hatay’da ortaokul ve liseyi ise Ankara’da okudu.

Reklamlar

Ortaokul ve lise döneminde tiyatroya merak salan ve amatör olarak ilk tiyatro deneyimini 1999 tarihinde Haldun Taner’in yazdı Ay Işığında Samato oyununda aldığı rol ile başlayan sosyal medya fenomeni buradaki başarısı ve yeteneklerini açığa çıkartarak kendisinin oyunculuğa olan ilgisini keşfetti. Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu.  Üniversite yıllarında erken oyunculuk kariyerine ara veren ve hiçbir rolde yer almayan sosyal medya fenomeni İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk aşkı yeniden can buldu.

Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi alarak profesyonel olarak tiyatro hayatına başladı. 2011 yılında birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı sosyal medya fenomeni ilk televizyon işi ise Fox TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile oldu. Dizide Savaş karakterine can veren başarılı oyuncu bu dizideki başarısı yetenekleri ve yakışıklılığı ile Medcezir dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Daha sonrasında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güzel köylü dizisinde Cemal karakterini canlandırdı.

Kasım 2015 tarihinde yine Star TV’de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yeniçeri cemisi olan İskender karakterini canlandırdı. Başarısıyla 2016 tarihinin Ocak ayında Elle dergisi tarafından düzenlenen Elle Style Awards yılın erkek oyuncusu ödülüne layık görüldü. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Yıldızlar Şahidim adlı dizide Özge Gürel ile birlikte başrolü oynadı. 

Berk Cankat kaç yaşında?

Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu instagram paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiremeye başladı. Fenomen haline gelen Cankat’ın takipçilerinin en çok merak ettiği konu ise oyuncunun yaşı oldu. Bizler sizin için araştırdık bulduk 9 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya gelen fenomen oyuncu 36 yaşında.

Reklamlar

Berk Cankat aslen nereli?

Oyunculuğu ile göz dolduran düzgün fiziği ve yakışıklılığı ile de yürek hoplatan bir çok gencin yüreğinde yer edinen  Cankat, Çerkes kökenli.

Berk Cankat hangi burç?

Sosyal medyanın adeta göz bebeği haline gelen ve kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan oyuncu Cankat’ın takipçileri en çok sosyal medyada oyuncu yakışıklının burcunu sorar oldular. Bizler sizin için araştırdık bulduk. 9 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya gelen fenomen isim aynı zamanda bir Boğa burcu erkeği.

Berk Cankat’ın boyu ve kilosu?

Sosyal medya paylaşımları ile ses getiren, rol aldığı yapımlardaki asil duruşu yürek hoplatan başarılı oyuncu Cankat’ın takipçilerinin bir diğer merak ettiği konu ise boyu ve kilosu oldu. 185cm uzunluğunda olan yakışıklı oyuncu 76kg ağırlığında.

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

 Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine hitap etmeye başlayan sosyal medya fenomeni oyuncunun hayatında şu an biri olup olmadığı konusunu sizler için araştırdık ancak kayda değer bilgilere ulaşamadık. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Berk Cankat’ın mesleği ne?

Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu.  Üniversite yıllarında erken oyunculuk kariyerine ara veren ve hiçbir rolde yer almayan sosyal medya fenomeni İstanbul’a geldikten sonra oyunculuk aşkı yeniden can buldu. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi alarak profesyonel olarak tiyatro hayatına başladı.

Berk Cankat ne kadar kazanıyor?

Malesef bu konu hakkında takipçileri her ne kadar arama motorlarında sorular sormuş olsalar da detaylı bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Berk Cankat kimdir?
Berk Cankat kimdir?

Yer aldığı yapımlar

2011 yılında birçok tiyatro oyununda rol alan başarılı sosyal medya fenomeni ilk televizyon işi ise Fox TV ekranlarında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile oldu. Dizide Savaş karakterine can veren başarılı oyuncu bu dizideki başarısı yetenekleri ve yakışıklılığı ile Medcezir dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Daha sonrasında Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Güzel köylü dizisinde Cemal karakterini canlandırdı.

Kasım 2015 tarihinde yine Star TV’de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yeniçeri cemisi olan İskender karakterini canlandırdı. 2017 yılında yayınlanmaya başlayan Yıldızlar Şahidim adlı dizide Özge Gürel ile birlikte başrolü oynadı. 

  • Ay Işığında Samata ( Tiyatro Oyunu )
  • Martı ( Tiyatro Oyunu )
  • Barut Fıçısı ( Tiyatro Oyunu )
  • Merhaba Efendim ( Tiyatro Oyunu )
  • Sana Bir Sır Vereceğim ( TV Dizisi )
  • MedCezir ( TV Dizisi )
  • Güzel Köylü ( TV Dizisi )
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem ( TV Dizisi )
  • Yıldızlar Şahidim ( TV Dizisi )
  • Gülizar ( TV Dizisi )
  • Bir Deli Rüzgar ( TV Dizisi )

Aldığı ödüller

Başarısıyla 2016 tarihinin Ocak ayında Elle dergisi tarafından düzenlenen Elle Style Awards yılın erkek oyuncusu ödülüne layık görüldü.

Sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Cankat’ın instagramda ise 610B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle
Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx