Magazin

Meryem Kasap Kimdir?

Reklamlar

Survivor Meryem Kasap, bir anda sakatlığı yüzünden elenmesi ile gündem oldu. Gönüllüler takımının güçlü ismi Meryem Kasap kimdir konulu yazımız ile kendisini yakından tanıyalım. Meryem Kasap kimdir, kaç yaşındadır, şu an ne yapıyor ve bunun gibi pek çok kendisi ile ilgili soruların cevabı yazımızda.

Meryem Kasap
Meryem Kasap

Meryem Kasap Yaşamı

Meryem Kasap, son dönemde adını Survivor programı ile duyduğumuz Gönüllüler takımı oyuncusudur. Sakatlığı sebebiyle programa veda eden Meryem Kasap, 1992 yılının 1 Mayıs tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiştir. 3 kardeşi vardır. 3 kardeşten en küçük olanıdır. Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünü mezunudur.

Meryem Kasap Kaç Yaşında?

Meryem Kasap 1 Mayıs 1992 doğumludur yani 28 yaşındadır.

Reklamlar

Meryem Kasap’ın Burcu Ne?

Meryem Kasap 1 Mayıs doğumlu olduğu için Boğa burcudur.

Meryem Kasap’ın Boyu

Meryem Kasap 1.75 boyundadır.

Meryem Kasap’ın Kilosu

Meryem Kasap 58 kilo ağırlığındadır.

Meryem Kasap’ın Sevgilisi

Meryem Kasap’ın sevgilisi yoktur.

Reklamlar

Meryem Kasap Evli Mi?

Meryem Kasap evli değildir.

Meryem Kasap Instagram

Üretmiş olduğu içerikler ile sosyal medya platformlarında da geniş kitleler tarafından takip edilen Meryem Kasap, kısa zamanda 1.3M takipçiye ulaştı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken fenomen ismin son fotoğrafına ise 64.3B beğeni geldi.

Meryem Kasap Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Meryem Kasap
Meryem Kasap

Meryem Kasap Hakkında Bilgiler

İlkokula giderken 3 sene tiyatro ile ilgilenmiştir. Sporla lise yıllarında tanışmıştır. Lise de okul takımında 2 sene hentbol oynamıştır. Sonra bireysel sporlara yönelmiştir. Atletizme de ilgi duymuştur. İlk olarak sırıkla yüksek atlama ile atletizme başlamıştır. 2-3 sene sırık atlama ile devam ettikten sonra yaşadığı bir sakatlıktan sonra bu alanı bırakmak zorunda kalmıştır.

400 metre branşına geçmiştir. Bu branşta kısa bir zamanda 1 yıl gibi Türkiye Şampiyonluğuna ulaşmıştır. Bu süre içinde liseyi bitirip üniversite eğitimine başlamıştır.

Eğitim ile spor hayatını birlikte devam ettirmiştir. Ve başarıları sonucu milli takıma seçildim. Ülkemizi çok sayıda şampiyonada temsil etmiştir. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda başarılar elde ederek ülkemize madalya getirmiştir.

Bu sırada lisans eğitimini de bitirmiştir. Spor hayatı 12 yıldır devam etmektedir. 12 yılın 8 yılını milli takım sporcusu olarak geçirmiştir. Spor hayatına hala aynı azimle devam eden genç sporcu şimdilerde fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapmaktadır.

2020 yılında en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor’a katılmıştır. Survivor da gönüllüler takımının kadrosundaydı. Başarısı ve azmi ile en sevilen yarışmacılardan olmuştur. Fakat yaşadığı bir sakatlık sonucunda Survivor’a devam edememiştir. Ancak herkes Survivor’da Meryem Kasap’ı görmek istediği için 2021 yılında Survivor’a tekrar katılacaktır.

Sporcu geçmişi olduğu için Survivor’ı her yıl izlerken kendisinin de orada yer almasını düşünmüştür ve 2020 kadrosunda yer almıştır. Ödül oyunu mu dokunulmazlık oyunu mu sorusuna açlığın dayanılmaz olduğunu düşündüğü için ödül oyununda daha hırslı olduğunu dile getiriyor.

Survivor insanların ruh halini çok değiştirdiği için Survivor bitince herkesle görüşebileceğini dile getiriyor. Adadayken en çok hamburger, patates kızartması ve pizzayı özlemiştir. Sercan ile Mert’in Meryem’in tüm atışlarda ve futbolda bile başarılı olduğunu konuştuğunu izleyince kıskanıldığını düşünmüştür.

Adada kaldığı sürece her şeyin kıymetini anladığı için herkese bu tarz uzaklaşmalar tavsiye ediyor. Meryem kendi takımını kuracak olsa, Ersin, Yasin, Elif, Aycan, Ceyhun, Burak, Tayfun, Cemal Can ve Barış’ı seçeceğini dile getiriyor.

Meryem Kasap şuan ne yapıyor?

Lise yıllarından itibaren spor ile yakından ilgilenen başarılı fenomen Meryem Kasap, 2yıl hentbol ile ilgilendi. Daha sonrasında atletizme yönelen isim sırık ile atlama sporuna başladı ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle 400M geçiş yaptı. Milli takımda da yer alan başarılı isim hala spor ile ilgi çalışmalarına devam etmektedir.  Aktif olarak spora devam eden fenomen isim fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapmaktadır.

Meryem Kasap kimdir, kaç yaşındadır, şu an ne yapıyor ve bunun gibi pek çok kendisi ile ilgili soruların cevabları yazımızda sizlerle paylaştık.

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx