Magazin

Cihan Esen kimdir?

Reklamlar

Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Ramo dizisinin oyuncu bünyesine dahil olan Cihan Esen  sergilediği üstün performans ile izleyicileri ekrana kilitlemişti. Bir çok popüler dizide adının geçtiğini bildiğimiz güzel oyuncunun hayatı hakkında ki bütün detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Cihan Esen kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? Hangi yapımlarda bulundu? Tüm merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik

Cihan Esen kimdir?

Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Cihan Esen, hakkında detaylıca araştırma yapmamıza rağmen özel hayatı hakkında kayda değer bilgiler ne yazık ki bulamadık. Göztepe İhsan Kurşunoğlu Lisesinden mezun olan Esen daha sonrasında İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Talent Management bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam eden başarılı oyuncu bu zamana kadar yalnızca dizi ve film değil aynı zamanda tiyatro oyunlarında da rol almıştır.

Reklamlar

Cihan Esen kaç yaşında?

Doğum tarihi hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız oyuncunun ne yazık ki yaş bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Cihan Esen aslen nereli?

Yaşamına İstanbul’da devam ettiğini bildiğimiz oyuncunun ne yazık ki aslen nereli olduğu bilgisine sahip olamadığımız için şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Cihan Esen hangi burç?

Doğum tarihi hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız oyuncunun ne yazık ki burç bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Cihan Esen’ın boyu ve kilosu?

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız oyuncunun ne yazık ki boy ve kilo bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Reklamlar

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Cihan Esen kimdir?
Cihan Esen kimdir?

Yer aldığı yapımlar

Talent Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarına devam eden başarılı isim, ekranlara ilk defa Deniz Yıldızı dizisinde hayat verdiği Yusuf karakteri ile merhaba demiştir. Daha sonrasında ise Ramo dizisinin oyuncu bünyesinde dahil olmuştur.

  • 2009 – Deniz Yıldızı – TV Dizisi
  • 2020 – Ramo – TV Dizisi

Yer aldığı tiyatro oyunları

  • 2016 – Balkon
  • 2011 – Üç Kişi

Sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Esen’in instagramda ise 2B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Zeynep Demirhan hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx