Magazin

Faruk Gezen kimdir?

Reklamlar

Deniz ürünleri dünyasının usta isimi Faruk Gezen ile fenomen listemize devam ediyoruz. Sunumları ve tarifleri ile kısa süre içerisinde geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başaran sosyal medya fenomeni Faruk Gezen, başarılarının yanı sıra sempatik kişiliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sempatikliği ve sunumları ile kısa süre de tüm sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilen Gezen’in takipçileri ise merakta.

Sosyal medya fenomeni Şef Faruk Gezen kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Faruk Gezen kimdir?
Sosyal medya fenomeni şef Gezen kimdir?

Faruk Gezen kimdir?

Ankara’da deniz ürünleri üzerine kurdukları restaurant ta yaptıkları balık yemekleri ve ilginç sunumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medyada fenomen haline gelen Faruk Gezen 4 Ekim 1985 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Sektörde kardeşi Mehmet Gezen ile kendisi deniz ürünleri şefi olan başarılı sosyal medya fenomeni aslen Bitlis Ahlatlıdır. Her geçen gün bu sektörde daha büyük işleri imza atmayı başaran sosyal medya fenomeni sektörün önde gelen isimlerinden birisi olmuşlar.

Reklamlar

Başarılı şef ayrıca birçok televizyon programında ve sosyal medyada da yaptıkları çeşitli ve ilginç sunumlar da yer almışlardır. Gezen kardeşler yaptıkları birbirinden lezzetli ve farklı sunumlu balık yemekleri ile ünlülerine tüm Türkiye’ye duyurmayı başarmışlardır. Sosyal medyada da fenomen olan ünlü şef kardeşlerin efsane yemeklerini ayrıca birçok siyasetçi, iş adamı ve ünlüler tatmak için geldiklerini ve büyük bir keyifle onları ağırladıklarını ifade etmişlerdir. Bu serüveni asıl memleketleri olan Ahlat’ta başladıklarını akabinde Ankara’da deniz ürünleri üzerine devam ettiklerini dile getiren başarılı sosyal medya fenomeni bu azmimizi tüm dünyaya duyurana kadar devam edeceğiz ifadelerini kullandılar.

Gezen kardeşler Ankara’da faaliyet gösteren Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği tarafından 2019 yılında Yılın Şefleri seçilmişlerdir. Deniz ürünlerini nasıl kesilip temizlenip ve nasıl pişirilmesi gerekir diye hakkında videolarını yayınladığı gösteren YouTube kanalında da kitlelere ulaşmayı başaran sosyal medya fenomenleri ailesine maddi destekte bulunabilmek için yaz tatillerini Ankara’ya gelip çalıştığını değil kişinin de bir kebapçı olduğunu dile getirmiştir. O zaman yeteneğinin farkına varan ve kendi alanında kardeşi dışında hiç kimsenin tarzının kendisine benzemediğini ve rakip olamayacağının farkına varıp bu sektöre atılım yapmıştır. Ülkemizin dört bir yanını denizlerle çevrili olmasına rağmen deniz ürünlerini tanıtan ve farklı tatlar yaratan bir şefin olmaması kendisini bu mesleği yönlendirdiğini dile getirmiştir.

Faruk Gezen kaç yaşında?

Sosyal medya dünyasını yaptığı sunum paylaşımları ile sallayan ve bir çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çeken başarılı sosyal medya fenomeninin takipçileri sık sık arama motorlarında kaç yaşında olduğunu sordular. Bizler de siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk. 4 Ekim 1985 yılında dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni 35 yaşında.

Faruk Gezen aslen nereli?

Yaşamına Ankara’ da devam eden başarılı sosyal medya fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında nereli olduğuna dair sorular sordular. Bizler de siz değerli okurlarımız için araştırdık ve bulduk. Başarılı sosyal medya fenomeni aslen Bitlis Ahlatlı.

Reklamlar

Faruk Gezen hangi burç?

Başarılarının yanı sıra yakışıklılığı ile de dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni isimin takipçileri sık sık arama motorlarında başarılı fenomenin burcunu sorar oldular. 4 Ekim 1985 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni Gezen aynı zamanda bir Terazi burcu erkeği.

Faruk Gezen’in boyu ve kilosu?

Yaptığı deniz mahsülü yemekleri ile de sık sık gündem olan ve şuan bir çok yer de televizyona çıkmaya başlayan başarılı sosyal medya fenomeninin takipçileri sık sık arama motorlarında boyunu ve kilosunu aratmış olsalar da ne yazık ki boy ve kilo bilgisini şu an sizler ile paylaşamıyoruz. Güncel bilgiler ile siz değerli takipçilerimizin karşısında olabilmemiz için takipte kalmayı unutmayınız.

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Paylaşımları ve sunumları ile de magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ünlü sosyal medya fenomenin hayatı aynı zamanda takipçileri tarafından da oldukça merak ediliyor. Sosyal medya fenomeni şefin şuan hayatında birisi olup olmadığı konusunda ne yazık ki bu çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Tarzı ile bir çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomenin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Faruk Gezen kimdir?
Faruk Gezen kimdir?

Faruk Gezen’in mesleği ne?

Ankara’da deniz ürünleri üzerine kurdukları restaurant ta yaptıkları balık yemekleri ve ilginç sunumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medyada fenomen haline gelen Faruk Gezen, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Aldığı Ödüller

. Gezen kardeşler Ankara’da faaliyet gösteren Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği tarafından 2019 yılında Yılın Şefleri seçilmişlerdir.

Faruk Gezen ne kadar kazanıyor?

Ünlü sosyal medya fenomeni şuan ağırlıklı olarak dijital platformlarda yer alıyor. Takipçileri sık sık arama motorlarında sosyal medya fenomeni oyuncu ne kadar kazanıyor diye aratmış olsalar da ne yazık ki bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. 

Sosyal medya hesapları

Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Gezen bu platformda 587K aboneye ulaştı. İnstagram hesabında faruk_cheff hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Gezen instagram da ise 1.6M takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx