Magazin

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?

Reklamlar

Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin kadrosunda yer alan Ayşegül Yılmaz başarılı oyunculuğunun yanı sıra sempatik tavırları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başarılı oyunculuğu ile oldukça sevilen Ayşegül Yılmaz, sosyal medyada da trend haline geldi. Başarılı oyuncunun hayranları güzel Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu hakkında sıkı bir araştırmaya giriştiler.

Ayşegül Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?
Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Yılmaz kimdir?

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?

Ekranların en sevilen komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın oyuncusu Ayşegül Yılmaz ile fenomen listemize devam ediyoruz. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programının oyuncular arasında performansı ile dikkat çeken Ayşegül Yılmaz 13 Aralık 1994 tarihinde Zonguldak’ta dünyaya geldi. Şu an İstanbul’da yaşamını sürdüren başarılı sosyal medya fenomeni isim aslen Artvin Hopalıdır. Kız meslek lisesi grafik tasarım ve fotoğrafçılık mezunu olan başarılı oyuncu mesleği olan ilgisinin ilkokulu yıllarında başladığını dile getirmiştir.

Reklamlar

Liseden mezun olduktan sonra Kastamonu Üniversitesi’nde grafik tasarımı okuyan ancak burada da hayallerinin peşinden gitmeye karar vererek sınavlara ve girip Beykent Üniversitesi oyunculuk bölümünü kazanan başarılı isim şu ifadeleri dile getirdi; ” Okurken her oyuncu adayı gibi bir sürü seçmeyi girdim ve ilk işim BKM yapımı Deliha filmi gelin karakteridir. Okuldan mezun olduktan sonra İstanbul’da kalmak için garson olmak adına yanıp tutuşan bir oyuncuydum. Yine bir gün “kesin burada olmayacak” diye girdiğin BKM mutfak seçmesini kazandım. Önünden geçerken bile heyecanlandığım yerde olduğum için çok mutluyum” ifadelerini dile getiren ünlü sosyal medya fenomeni oyuncu BKM ekibinde yer almış olduğu skeçlerin yanı sıra yazmış olduğu skeçler ile de izleyiciden ve sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni güzel oyuncunun araştırmamızda rağmen hayatında birisi olup olmadığını ne yazık ki öğrenemedik.

Ayşegül Yılmaz kaç yaşında?

Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan güzel oyuncunun hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomeni güzelin yaşı yer aldı. 13 Aralık 1994 tarihinde dünyaya gelen başarılı isim 26 yaşında.

Ayşegül Yılmaz aslen nereli?

Yaşamına İstanbul’da devam eden başarılı sosyal medya fenomenin takipçileri sık sık arama motorlarında nereli olduğuna dair sorular sordular.  Oyunculuğu ile göz dolduran gözleri ile de yürek hoplatan bir çok gencin yüreğinde yer edinen Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu aslen Artvin Hopalı.

Ayşegül Yılmaz hangi burç?

13 Aralık 1994 tarihinde dünyaya gelen fenomen isim paylaşımları ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Sempatik tavırları ile bir çok gencin idolü haline gelen ünlü sosyal medya fenomeni isimin takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü fenomenin burcunu sorar oldular. 13 Aralık 1994 tarihinde dünyaya gelen başarılı isim aynı zamanda bir Yay burcu kadını.

Reklamlar

Ayşegül Yılmaz’ın boyu ve kilosu?

Sık sık başarılı sunucunun takipçileri boyunu ve kilosunu arama motorlarında aratmış olsalar da malasef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?
Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan ve takipçilerinin de sık sık arama motorlarında arattığı bu konu hakkında ne yazık ki çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Oyunculuğu ve sosyal medya yayınları ile bir çok sosyal medya kullanıcısının dikkatini üzerine çekmeyi başaran sosyal medya fenomenin gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Ayşegül Yılmaz’ın mesleği ne?

Güzelliğinin yanı sıra başarıları ile de dikkatleri üzerine çeken Yılmaz oyunculuk mesleğinde kayda değer bir noktaya ulaşmıştır.

Ayşegül Yılmaz’ın yer aldığı dizi ve filmler

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran BKM oyuncusu’nun yer almış olduğu diğer yapımlara göz atacak olursak:

  • Deliha – Sinema Filmi
  • Organize İşler: Sazan Sarmalı – Sinema Filmi
  • Yumurta – Sinema Filmi
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar – TV Programı
Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?
Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?

Ayşegül Yılmaz ne kadar kazanıyor?

Başarılı oyuncunun takipçileri sık sık arama motorlarında ünlü fenomen sunucu ne kadar kazandığı sorulmuş olsa da malasef bu konu hakkında bilgi bulunmamaktadır. Yeni gelişmeler olur olmaz siz değerli okuyucularımız için yazımızı tekrar güncel hale getireceğiz.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül

Beykent Üniversitesinden mezun olduktan sonra BKM seçmelerinde Deliha filminin gelin karakterine hayat veren başarılı oyuncu burada göstermiş olduğu yetenekleri ile dikkatleri üzerine çekti. Daha sonrasında BKM seçmelerine katılan ve burada oyuncu olarak seçilen başarılı isim burada bir çok skeçte farklı karakterlere hayat vermiş aynı zamanda bir çok skeç yazmıştır.

Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?
Çok Güzel Hareketler Bunlar Ayşegül kimdir?

Ayşegül Yılmaz’ın sosyal medya hesapları

İnstagram hesabında aysegulltatildey hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Yılmaz’ın instagram da ise 178B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx