Magazin

Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!

Reklamlar

Safa Sarı eşsiz taklit yeteneği ile gönüllere taht kurmuş Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusudur. 22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş olan Safa Sarı, aslen Ordu Ünyeli’dir. Özellikle Aşık Veysel  ve Yılmaz Erdoğan taklidi ile gönüllere taht kuran başarılı isim geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile dünya evine girmiştir. Başarılı komedyen Safa Sarı’nın sevgilisi kim? Sefa Sarı taklitleri! Merak ettiğiniz bütün soruları sizler için araştırdık ve bulduk.

Safa Sarı kimdir?

22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş olan başarılı oyuncu aslen Ordu Ünye’lidir. Küçük yaşlardan itibaren ilgilenmiş olduğu oyunculuğa kendisini adayan Safa Sarı, hayallerinin peşinden gitmiş başarılı bir komedyen olmuştur. Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nde lise eğitimini tamamlayan başarılı isim lise zamanlarında okulun tiyatro kulübünde yer almıştır.

Acun Ilıcalı’nın yapımını üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılarak ilk burada kendini gösteren başarılı isim yarışmada finale kadar yükselmiştir. İlk ekran deneyimini ise 2015 yılında yayınlanan Biri Bana Baba dedi adlı dizi ile gerçekleştirdi.

Reklamlar
Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!
Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!

Daha sonrasında 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı sinema filminde Naim Kulunç karakterine hayat verdi. Aynı sene içerisinde Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM mutfak ekibine dahil olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 komedi programında yer almaktadır.

Başarılı isim geçtiğimiz günlerde ise sır gibi sakladığı sevgilisi mi Instagram hesabından ikisinin birlikte olduğu bir fotoğrafı “duyanlara duymayanlara” notu ile paylaştı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin yayınlamış olduğu bir skeç de Yılmaz Erdoğan Safa’nın nişanlı olduğundan söz etmişti. Başarılı oyuncu Instagram hesabından düğün karelerini paylaşarak sevenlerin heyecanlandırdı.

Safa Sarı kaç yaşında?

22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş olan başarılı oyuncu 29 yaşındadır.

Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!
Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!

Safa Sarı aslen nereli?

22 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş olan başarılı oyuncu aslen Ordu Ünye’lidir.

Reklamlar

Safa Sarı hangi burç?

22 Haziran doğumlu olan başarılı isim Yengeç burcudur.

Safa Sarı boy ve kilo

Küçük yaşlardan itibaren hep kilolu olduğundan bahseden Safa Sarı, 1.85 boyunda 98 kilodur.

Safa Sarı mesleği

Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM mutfak ekibinde oyunculuk çalışmalarına devam etmektedir.

Safa Sarı BKM

Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM mutfak ekibine dahil olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 komedi programında yer almaktadır. Uzun zamandır BKM ekibinde yer alan ünlü isim özellikle yapmış olduğu taklitler ile bir hayli sevilmektedir. Yılmaz Erdoğan ve Aşık Veysel taklidini ustalıkla sergileyen başarılı isim geleceğin parıldayan yıldızlarından birisidir.

Safa Sarı yer aldığı yapımlar

İlk ekran deneyimini ise 2015 yılında yayınlanan Biri Bana Baba dedi adlı dizi ile gerçekleştirdi. Daha sonrasında 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı sinema filminde Naim Kulunç karakterine hayat verdi. Aynı sene içerisinde Kanal D ekranlarında yayınlanan BKM mutfak ekibine dahil olarak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 komedi programında yer almaktadır.

  • 2015 Biri Bana Baba Dedi
  • 2019 Organize İşler Sazan Sarmalı
  • 2019 Çok Güzel Hareketler Bunlar
  • 2020 Bayi Toplantısı
Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!
Safa Sarı kimdir? Safa Sarı nereli? Safa Sarı taklitleri!

Safa Sarı sevgilisi kim? Evlendi mi?

Başarılı isim geçtiğimiz günlerde ise sır gibi sakladığı sevgilisi mi Instagram hesabından ikisinin birlikte olduğu bir fotoğrafı “duyanlara duymayanlara” notu ile paylaştı. Kanal d ekranlarında yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinin yayınlamış olduğu bir skeç de Yılmaz Erdoğan Safa’nın nişanlı olduğundan söz etmişti. Başarılı oyuncu Instagram hesabından düğün karelerini paylaşarak sevenlerin heyecanlandırdı. Başarılı komedyenin eşinin adı ise Kübra Yıldırım.

Safa Sarı İnstagram adresi

BKM ekibinde yer alan ünlü isim özellikle yapmış olduğu taklitler ile bir hayli sevilmektedir. Yılmaz Erdoğan ve Aşık Veysel taklidini ustalıkla sergileyen başarılı isim geleceğin parıldayan yıldızlarından birisidir. İnstagram hesabında da yapmış olduğu taklitleri ve skeçlerden bazı kesitleri paylaşan Safa Sarı, bu platformda 305B takipçiye ulaşmıştır.

Safa Sarı İnstagram adresi https://www.instagram.com/safa__sari/

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz  Beril Kayar kimdir? Cam Tavanlar Aylin kimdir?  hakkındaki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx