Markalar

Yeni Sezonda Herkes Goldium Altın Takı Markasını Konuşacak

Reklamlar

Yeni sezona birbirinden iddialı altın takı modelleriyle hızlı bir giriş yapan Goldium, altın bileklik, yüzük, küpe, kolye ve bilezik modellerinin yer aldığı koleksiyonlarını görücüye çıkardı. Modern kadının zarafetine ihtişam ve parıltı kazandıran onlarca özgün tasarımın yer aldığı koleksiyonda, özellikle altın mini set modelleri, farklı ve etkileyici görüntüleriyle büyük beğeni topladı. Yeni sezonda, yenilikçi ve modern görünümde ürünlerin yanı sıra, nostaljik ve bohem altın küpe modellerine de yer veren Goldium, birbiri ile uyumlu parçalar ile kullanıcılarına çok geniş ürün seçeneğine sahip bir katalogdan, kendi özel setlerini oluşturmalarına imkan sunuyor.

Goldium Altın Takı Markasını
Goldium Altın Takı Markasını

Yeni sezon koleksiyonunda yer alan altın kolye modelleri arasında hem gündelik hem de fantezi tasarımlara yer veren Goldium, bu özel tasarımları en şık şekilde tamamlayabilecek altın yüzük ve bilezik çeşitlerine de koleksiyonunda yer veriyor. 8 ayar altın ile şekillendirdiği özel tasarımlarıyla hem göze hem de hemen her bütçeye hitap eden Goldium, sevgiliye hediye fikirleri arayanlar için de yeni koleksiyonunda oldukça geniş seçeneğe yer veriyor.

Yeni Sezonda Tüm Ürünlerde %10 İndirim Fırsatı Goldium’da

Sezonun en beğenilen parçalarına imza atan Goldium, bu özel koleksiyonu kısa süreliğine %10 indirimle satışa sunuyor. Kredi kartına 3 taksit imkanı ile sahip olabileceğiniz parçalar arasında hemen her bütçeye uygun olabilecek yüzlerce seçenek yer alıyor. Altın küpe, kolye ve yüzük parçalarından oluşan altın mini set, uygun fiyatları ve eşsiz tasarımları ile indirim döneminin en çok tercih edilen parçaları arasında yer alıyor.

Reklamlar

Tüm ürünlerde geçerli bu özel indirim sayesinde, altın kolye modellerinden, altın küpe çeşitlerine, altın bileklik ve bilezik modellerinden altın yüzük seçeneklerine kadar çok sayıda ürün, kullanıcılarıyla buluşuyor. Hemen tüm bütçelerin sahip olabileceği eşsiz seçeneklerin her biri, Goldium kalitesini yansıtıyor. 

Yeni Sezonda Renk ve Işık Dolu Tasarımlar Goldium’da

Parıltılı ve gözalıcı tasarımlardan hoşlanan kullanıcıları kendisine çekecek çok sayıda renkli taşlı ve doğal taşlı ürün Goldium yeni sezon koleksiyonunda beğenilere sunuluyor. Mineli altın küpe modellerinden, zirkon baget taşlı altın yüzük modellerine kadar sayısız parıltılı alternatife koleksiyonlarında yer veren marka, yeni sezon tasarımlarında farklı renk altınları bir arada kullandığı özel tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

Goldium Altın Takı Markasını
Goldium Altın Takı Markasını

Begonya

Elif Akkaş
Elif Akkaş

Merhaba ben Elif. 23 yaşındayım. Halkla ilişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisiyim. Sizler için araştırdığım konuları özgün ve sade bir dille anlatarak daha kaliteli içerikler okumanıza yardımcı oluyorum. Yazılarımın yolunuza ışık saçması dileğiyle...

Reklamlar

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx