Haber

Ünlü Oyuncu Bambaşka Bir projeyle Geliyor… Detayı Gören Sevenleri Çok Şaşırıyor

Reklamlar

Çocuk yaşlarda Sihirli Annem dizisiyle ekranlara gelerek, küçük yaşta gönüllere taht kuran Damla Ersubaşı yeni bir projeyle tekrar ekranlara geliyor. İki çocuk annesi güzel oyuncu geçtiğimiz ayda eşi Mustafa Can Keser’den olaylı bir şekilde boşanmıştı. Güzel oyuncu geçe günlerde Zorlu Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yaparken görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan başarılı oyuncu, kısa bir alışveriş günü geçirdikten sonra alışveriş merkezinin meydan katında yer alan restoranlardan birinde arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Sihirli Annem ne zaman başladı ve ne zaman bitti? - Televizyon Haberleri

Çok Farklı Bir proje Olacağını Düşündüğünü İfade Etti: Hazırlıktayım!

Alışveriş ve yemeğin ardından muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu hayranlarına yeni bir projenin müjdesini verdi. Bu projeye yakın zamanda gireceğini söyleyen Damla Ersubaşı aynı zamanda ifadelerine “ Yeni bir oluşum, yepyeni bir proje hazırlığı içerisindeyim. Bu bahsettiğim projeler tamamen başka bir sektörden olacak. Yani medya ve televizyondan çok uzağında bir projeden söz ediyorum. Çok yakında zaten sizlerinde bu konuyla ilgili bazı bilgileriniz olacaktır.” Sözlerini ekledi.

Bambaşka bir projeyle geliyor

Bambaşka Bir Hayat!

Sihirli Annem projesinde çocuk yaşta oynayarak ün kazanan güzel oyuncu 2016 yılında eski eşi Mustafa Can Keser ile dünya evine girmişti. Kısa bir süre önce ikinci bebeğini kucağına alan Damla Ersubaşı, bir dönem ortaya çıkan ihanet haberleriyle gündemde yer alan eşinden boşanma kararı aldı. Eşinin daha önce yaptığı ihaneti kabul eden başarılı oyuncu boşanma aşamasındayken eski eşi ile birlikte olduğu fotoğraf paylaşımlarını kaldırdıktan sonra aynı sayfadan bir duyuruda bulundu. Yaptığı duyuruda eşiyle boşanma kararı aldığını duyuran oyuncu geçtiğimiz ay boşandı. Şimdilerde yaptığı paylaşımlar ile de yeni bir hayata başlama çabasında olduğu görülen oyuncunun yeni projesi hayranlarına müjde oldu.

Reklamlar

Damla Ersubaşı Kimdir?

İlk kez 2003 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Sihirli Annem dizisinde “Tuğçe” karakterine hayat veren güzel oyuncunun aslen kariyeri 6 yaşında başladı. Yılan hikâyesi dizisinde rol alan oyuncu 1993 İstanbul doğumlu ve iki çocuk annesi. Beykent Üniversitesi’nde oyunculuk bölümünü bitiren oyuncu ayrıca Her Halimle Sev Beni ve Sabit Kanca gibi projelerde de yer aldı.

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx