Magazin

Gözde Demirel (miafitz) kimdir?

Reklamlar

İnstagram platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan miafitz kullanıcı isimli Gözde Demirel diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken miafitz geniş hayran kitlelerine ulaştı. Demirel’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Gözde Demirel (miafitz) kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gözde Demirel kimdir?
Gözde Demirel kimdir?

Miafitz kimdir?

İnstagram platformu’nun başarılı isimlerinden biri olan miafitz kullanıcı isimli Gözde Demirel 26 Aralık 1998 tarihin’de İzmir’de dünyaya geldi. Annesini küçük yaşlarda kayıp eden güzel fenomen ondan hatıra olan bir kolyeyi boynundan hiç çıkarmadığını dile getirdi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital bölümünden mezun olarak fenomen olma yolunda ilk adımını attı. Asıl hayali oyunculuk olan sosyal medya fenomeni güzel’in bir de tiyatro geçmişi var. 7 yaşından itibaren tiyatro ile ilgilene sosyal medya fenomeni güzel bazı sebeplerden dolayı tiyatroyu bırakma kararı almıştır. Twitch kanalında miafitz kullanıcı adını kullanarak paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni güzel bu platformda’da geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Ülkemizin içerik üreticilerinin ödüllendirildiği bir ödül töreninde Yılın Kadın Yayıncısı ödülünü almıştır.

Reklamlar

Gözde Demirel (miafitz) kaç yaşında?

Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan miafitz’in hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomeni güzelin yaşı yer aldı. 26 Aralık 1998 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni şuan 22 yaşında.

Gözde Demirel (miafitz) aslen nereli?

Sizler için bu konuyu detaylıca araştırdık ne yazık’ki bu konu hakkında kayda değer bilgiler bulamadık. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalın.

Gözde Demirel (miafitz) hangi burç?

 26 Aralık 1998  tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni güzel aynı zamanda bir Yay burcu kadını.

Gözde Demirel (miafitz)’in boyu ve kilosu?

Sosyal medya da yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren miafitz şimdide fiziği ile gündeme oturdu. Sosyal medya fenomeni güzelin takipçileri sıkça fenomenin boyunu ve kilosunu aradılar. 167cm uzunluğunda olan sosyal medya fenomeni güzel 48kg ağırlığında

Reklamlar
Gözde Demirel kimdir?
Gözde Demirel kimdir?

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı fenomen güzelin gönül kapıları’nın şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Miafitz Exatlon Challenge yarışmasına mı katıldı?

2019 yılının son zamanlarında Acun Medya’nın yapımını üstlendiği Exatlon Challenge yarışması ile adını duyuran miafitz, Tv8’de yayınlanacak yarışma programı için çekimlerin yapılacağı Dominiğe gitti.

Sosyal medya hesapları

Asıl çıkışını yaptığı İnstagram platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan miafitz kullanıcı isimli Gözde Demirel şuan bu platformda 520B abonesi oldu bile. Twitch hesabında paylaşımını yaptığı video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken sosyal medya fenomeni güzelin Twitch platformunda ise 597B takipçisi mevcut.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Gamze Karta hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx