ModaKombin

Ayakkabı Kombin Önerileri

Kombin Ayakkabı Önerileri ve İpuçları

Reklamlar

Ayakkabı kombin önerileri sayesinde en şık giyim parçalarıyla, en şık ayakkabıları artık birlikte kullanabilirsiniz. Bu yazımızda yazlık topuklu ayakkabı kombinleri, beyaz ayakkabı kombin bayan, beyaz ayakkabı kombini erkek, beyaz ayakkabı kombin kadın ve beyaz ayakkabı kombinleri tesettür gibi konuları ele alacağız.

Yazlık Topuklu Ayakkabı Kombinleri
Yazlık Topuklu Ayakkabı Kombinleri

Neler Okuyacaksınız? →

Yazlık Topuklu Ayakkabı Kombinleri

Rahatlık sağlamadıkları için günlük hayatta pek tercih edilmeseler de her kadının topuklu ayakkabı giymek isteyeceği bir gün ya da bir organizasyon olacaktır. İlk yüksek topuklu ayakkabıların 1533 yılında Floransa’da kısa boylu kızlar için tasarlandığı biliniyor. Ancak günden güne gelişen bu aksesuarların hem uzun boylu hem de kısa boylu kadınların arzu nesnesi olduğu aşikar… Gardırobunuzda hangi yüksek topuklu ayakkabılar bulunmalı?

Bu konuda size vereceğim ilk tavsiye, tercihinizi her kıyafetle uyumlu olabilecek topuklu ayakkabılardan yana kullanmanız olacaktır. Vitrinlerde tatlı, rengarenk ve yazlık ayakkabılar olsa da belli modellere sahip olmadan garantili şıklığı yakalamak zor olacak. Bu modeller siyah ve ten rengi sandaletler, siyah ve ten rengi stilettolar, tercihinize göre altın ve gümüş metalik sandaletler… Yazlık topuklu ayakkabılarda ise altın rengi, gümüş rengi, bronz rengi, pudra rengi, siyah, somon rengi, leylak rengi ve mercan rengi gibi tonları tercih edebilirsiniz.

Reklamlar

Öncelikle alışık olmadığınız ayakkabılara uzun saatler harcayacağınız günleri seçmemelisiniz. Çünkü amaç şık görünmek ve bu rahatsızlık hissinin dış görünüşü pek şık değil…

Sandalet veya benzeri bir ayakkabı tercih ediyorsanız ayak bakımınızı da ihmal etmemelisiniz. Özellikle yazlık topuklu ayakkabılar açık olduğu için bakımlı ayaklara sahip olmak çok önemlidir.

Yüksek topuklu ayakkabıların ilk yıpranan bölgeleri her zaman oraya buraya yapışan topuklar ve bunların küt uçlarıdır. Kusura bakmayın ama tek çözüm yürüdüğünüz yollara dikkat etmek ve merdiven inip çıkarken topuklarına zarar vermemeye çalışmak gibi görünüyor.

Topuklu ayakkabı alırken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise malzemesidir: gerçek deri. Çünkü gerçek deriden yapılan ayakkabılar ayağınızın şeklini daha kolay alır. Aksi takdirde zaten ayaklarınızın alışık olmadığı bir pozisyondaysanız ayakkabılarınız buna uyum sağlayamayabilir ve adım atmak işkenceye dönüşebilir. Yürürken dikkat etmeniz gereken dik durmaya özen göstermek ve asla dizlerinizi kırmamaktır. 

Reklamlar

Aslında yazlık topuklu ayakkabı giyerken dikkat edilmesi gereken çok fazla önemli unsur yoktur. Önemli olan ayakkabı ve giysinin aurasının birbirini tamamlamasıdır. Bazen farklı tarzlara veya geniş renk şemalarına sahip topuklu ayakkabılar günlük kıyafetlerinizi yavanlıktan kurtarabilir.

Birkaç yıl önce dinamik topuklu ayakkabılar ve dinamik giysiler moda otoriteleri tarafından hoş karşılanmasa da, günümüzde çağdaş modaya göre özgürlüğünüzü ilan edebilirsiniz. Bazen bu tür kombinasyonlar, sanatsal tabloların bir kombinasyonu gibi ortaya çıkabilir.

Gündelik kıyafetleri ofis tarzına dönüştüren topuklu ayakkabının özelliğini de unutmamak gerekiyor. Özel günler için gösterişli bir elbise seçtiyseniz, özel günlerde risk almayı sevmiyorsanız yazlık topuklu ayakkabılarınızın, elbisenizin rengini tamamlamasını öneririm. Kokteyl tarzı davetlerde, özel tasarım topuklu ayakkabı ve çantaları kısa elbiselerinizle kombinlemek doğru bir seçim olacaktır.

Gelelim alçak topuklulara… Kısa ve kalın topuklu ayakkabılar bu sezonun trendlerinden biri oldu. Bu rahat ama şık ayakkabılar, sizin için havalı ama özensiz olmayan bir görünüm vaat ediyor.

Geometrik topuklu, artistik topuklu ve heykelleri andıran topuklu ayakkabılar deneysel değişikliklere kucak açan moda tutkunları için vazgeçilmez birer aksesuar olabilir. 

Audrey Hepburn’ün favori kedi topuklu ayakkabıları her zaman kıyafetlere hoş bir dokunuş katmaya devam edecek, bu dönemlerin kadınlarının asaletini ve tarzını hatırlatır.

Son üç sezondur moda olan “vinil” akımı ile topuklu ayakkabı konusunu bitirmek istedim. Kardashianların bize kattığı bir kültür olan bu ayakkabıları, giydiğiniz kıyafetlerin çoğunda kullanabilirsiniz.

Pantolon Topuklu Ayakkabı Kombinleri
Pantolon Topuklu Ayakkabı Kombinleri

Pantolon Topuklu Ayakkabı Kombinleri

“Topuklu ayakkabılarda, erkeklerde olmayan bir baştan çıkarma unsuru var. Bir kadın ayakkabılarıyla seksi, çekici, esprili veya utangaç olabilir.” Bu haklı ve doğru söz ünlü tasarımcı Christian Louboutin’e ait… Ayakkabılar gerçekten bu yüzden kadınların en büyük tutkusu…

Pantolon topuklu ayakkabı kombinleri yapmak için doğru stilleri ve renkleri eşleştirmeniz önemlidir. İnsanların topuklu ayakkabılarınızı görmeleri için bedene oturan bir kot pantolonun manşetini iki kez kıvırın. Kot pantolonunuzun altını bir tarafta yaklaşık 2,5 ila 5,1 cm yukarı kaldırın. Aynı işlemi tekrar yapın ki ikiye katlayın. Diğer bacağınızda bu işlemi tekrarlayın ve topuklarınızı öne çıkarmak için mükemmel bir yol elde edin. Bu seçeneği skinny jean pantolonlar veya kıvrımlarınızı saran diğer jean türleri ile deneyin. Bunu bol kot pantolonlarla da yapabilirsiniz, ancak dağınık görüneceği için geniş paça kotlarla kaçının.

Bol kot pantolonu sert ve ince bantlı topuklu ayakkabılarla eşleştirerek bolluğu azaltın. Bu görünümü bol jean pantolonlarla yapmak istiyorsanız, topuklarınızın çok keskin olması gerekir. Kot pantolonunuzu dengelemek için sivri burunları ve kaldırabileceğiniz en yüksek topuğu tercih edin. Örneğin, bol kot pantolonun altına sivri burunlu, askılı stilettoları deneyin.

Kot pantolonunuzun üzerine topuklu bootieler giyin. Çoğu durumda, kot pantolonunuz topuklarınızla buluşacak veya hemen üstünde olacak şekilde inecektir. Bootieler bacağınızda daha yükseğe çıktığı için, en iyi seçeneğiniz kot pantolonunuzu içine sokmak, özellikle de kot pantolon bacağınıza yakınsa en iyisidir. Bootielerin üzerine kot pantolon giymek, dramatik yeteneklerini azaltacaktır. Bu görünüm aynı zamanda tahta topuklu yazlık ayakkabılarla da çok şık görünür. 

Vintage bir görünüm için kloş kotlarla kalın topuklu ayakkabılar seçin. Topuklar, bol paçalı kot pantolonların gerçekten işe yaraması için bacaklarınıza ekstra uzunluk verir. Kalın topuklu ayakkabılar ya da dolgu topuklu ayakkabılar daha rahat oldukları için işe yarar ve hacimleri kotun hacmini dengelemeye yardımcı olur. Örneğin, beyaz bir çift kalın topuklu ayakkabıyı yıpranmış kloş kot pantolonlarla deneyin.

Bacaklarınızı uzatmak için kot pantolonla nude tonlarda topuklu sandaletleri deneyin. Cilt tonunuza yakın nude tonlarda topuklu sandaletleri seçin. Kot pantolonunuzun altına giydiğinizde ayak bilekleriniz, sandaletlere karışacağı için bacaklarınızı daha uzun gösterecektir. Skinny jeans bu görünüm için en iyi sonucu verir.

Sade bir kıyafetle, yazlık topuklu sandaletlerinizin öne çıkmasına izin verin. Bedene oturan bir kot pantolon ve basit bir düğmeli gömlek tercih edin. Gösterişli bir kolyeyle süsleyin, ardından en sevdiğiniz topuklu ayakkabıyı seçin ve bırakın parlasın. Kıyafetinizin geri kalanı onları geride bırakmayacak!

Şık bir fırsat için tek renkli bir görünüm deneyin. Görünümünüzü tek renkte tutmak, giyinmeye yardımcı olacaktır. Siyah her zaman iyi bir seçenektir, ancak kot pantolonunuza ve topuklu ayakkabılarınıza bağlı olarak mavi veya griyi de deneyebilirsiniz. Örneğin, siyah bir kot pantolonu siyah ipek bir bluz ve siyah topuklu ayakkabılarla eşleştirin, ardından siyah bir ceket giyin.

İş için daha koyu bir yıkamalı kot pantolonla, yüksek topuklu sandaletleri tercih edin. Daha koyu yıkamalar, daha açık yıkamalardan daha profesyonel olma eğilimindedir, çünkü görünüşte pantolonlara ve diğer ofis kıyafetlerine daha yakındırlar. Klasik bir yüksek topuklu sandalet ve kot pantolon, özellikle sıradan cuma günleri sizi ofise götürecek kadar şık olabilir. Ofisiniz özellikle göz kamaştırıcı değilse, işe giderken topuklu ayakkabılarınızı sade tutun. Siyah veya nude renk bir sandalet deneyin. 

Rahat bir şekilde giyinmiş görünmek için dar kotların üzerine dökümlü bir bluz deneyin. Alt kısım için jeggings veya skinny jeans seçin, böylece hacimde hacim kalmaz. Ardından, kısa A kesim, şal veya yüksek-alçak asimetrik elbise gibi üstünüz için eğlenceli bir elbise seçin. Üstteki süslü elbise, kot pantolonunuz ve topuklu ayakkabılarınızla güzel bir şekilde eşleşecek. Birlikte çekilmiş bir görünüm için elbisenize renk veya stil olarak uyan bir topuk seçin.

Göz alıcı bir kıyafet için üstünüze şık bir blazer ceket atın. Kot giyiyor olsanız bile, topuklu bir ceket, görünümü daha şık gösterebilir. Bu görünümde siyah bir kravat olayına girmek istemeseniz de, şehirde şık bir gece kulübünde bir gece geçirmek için iyi olur. Örneğin, bir kolsuz bluz, yırtık kot pantolon ve ince atkılı topuklu ayakkabılar üzerine leopar desenli bir ceket çekin.

Punk rock stili oluşturmak için bir deri ceket ekleyin. Topuklu ayakkabılar çekici olabilir, ancak aynı zamanda eşit derecede eğlenceli olabilen punk veya gotik olabilir. Bir tişörtün üzerine atılan bir deri ceket doğru havayı ayarlayacaktır. Görünümü tamamlamak için metal detaylı ve ince askılı topuklu ayakkabılar veya metal askılı deri patikleri tercih edin.

Eğlenceli bir görünüm için tulum ve eğlenceli bir tişört ile klasik topuklu yazlık ayakkabıları deneyin. Klasik topuklu yazlık ayakkabıları, tulumların coşkulu gençliğine ilginç bir kontrast katıyor. Tulumunuzun altına çizgili bir tişört veya hatta ince bir kazak giyin ve yılın her zamanı harika bir görünüme kavuşun. Sonbahar için bu görünümle büyük bir fular bile takabilirsiniz.

Beyaz Ayakkabı Kombin Bayan
Beyaz Ayakkabı Kombin Bayan

Beyaz Ayakkabı Kombin Bayan

Kızlar, sanırım hepimiz bir çift beyaz spor ayakkabının her zaman olmazsa olmazlar listemizde olduğu konusunda hemfikiriz. Beyaz spor ayakkabılar, kottan yazlık elbiselere ve spor kıyafetlerine kadar hemen hemen her şeyle uyumludur.

Ayrıca, sosyal medya hesaplarınız beyaz spor ayakkabılarla on kat daha popüler olur. Stilin yanı sıra konforun da lüksüne sahip olmak için iyi bir çift spor ayakkabıya yatırım yapın. Bir daha asla başka bir çift ayakkabıya bakmak istemeyeceksiniz! Bu beyaz ayakkabıları giymekten kaçınmak isteyeceğiniz bazı kıyafetler var. İşte bu yüzden sizin için çıkarması gerçekten kolay kıyafet fikirlerini derledik. 

Beyaz spor ayakkabılarınızın mümkün olduğunca uzun süre dayanmasını sağlamak için bakımına ilişkin bazı temel ipuçlarını burada bulabilirsiniz.

Beyaz spor ayakkabılar sadece beyaz ve parlak oldukları sürece güzel görünmekle kalmaz. Bazen, salaş bir görünüm sevimli olabilir ve harika bir grunge kıyafeti oluşturabilir. Ancak, süper parlak bir görünüm tercih ediyorsanız, beyaz spor ayakkabıları düzenli olarak temizlemeniz gerekir.

Temizlemek için önce ayakkabılarınızı suyla yıkayın. Ardından biraz kabartma tozu ve deterjanı karıştırın ve eski bir diş fırçasıyla ovalayın. Sonra bir süre oturmasına izin verin. Ardından bol suyla durulayın. Son olarak ayakkabılarınızı bebek pudrası ile kurulayın. Sonuçlar büyülü…

Kırmızı puantiyeli elbise ile beyaz spor ayakkabılar
Kırmızı puantiyeli elbise ile beyaz spor ayakkabılar

Kırmızı puantiyeli elbise ile beyaz spor ayakkabılar

Muhtemelen en sevdiğimiz elbise ve spor ayakkabı eşleştirmemiz bu ve siz de yapabilirsiniz! İhtiyacınız olan tek şey, beyaz platform spor ayakkabılarla eşleştirilmiş puantiyeli bir midi elbise… Nötr renkli bir çanta (camel rengi iyi bir seçenektir) ve güneş gözlüğü ile süsleyin. Ve işte! Artık hazırsınız!

Kot pantolon ile beyaz spor ayakkabılar

Bir araya getirmek için süper basit bir görünüm beyaz bir spor ayakkabı ve kot pantolon kıyafetidir. Bu kıyafet evin etrafında, arkadaşlarla kahve içmek veya hızlı bir market alışverişi yapmak için giyilebilir. Ekstra stil veya şıklık için giydirebilir veya katlayabilirsiniz. Ve çok yönlü bir görünümü sevdiğimiz için kesinlikle denemenizi öneririz. Ayrıca, bunlar muhtemelen dolabınızda bulunan ürünlerdir!

Dar kruvaze mini etek ile beyaz spor ayakkabılar

Eğlenceli bir yaz görünümü için, bir tulumu bir dar kruvaze mini etekle eşleştirin. Fırfırlı etek seçeneği seviyoruz ve kalın beyaz bir spor ayakkabıyla tamamlayın. Sevimli, modaya uygun ve muhteşem – bir yaz kombini için mükemmel bir yol…

Günlük beyaz bluz ile beyaz spor ayakkabılar
Günlük beyaz bluz ile beyaz spor ayakkabılar

Günlük beyaz bluz ile beyaz spor ayakkabılar

Beyaz bluzlar gündelik hayatın kraliçesidir. Bir kıyafete karar vermek için çaba harcamak istemediğiniz her gün için mükemmeller. Onlarla ne isterseniz, kot pantolon, pijama, etek, şort, rahat bulduğunuz her şeyi giyebilirsiniz. 

Grafik tişörtler ile beyaz spor ayakkabılar

Grafik tişörtler, yüksek sesle söylemek zorunda kalmadan tüm dünyaya ruh halinizi bildirmek için mükemmeldir. Bunlar, görünümü rahat tutmak için bir basit kot pantolon ve beyaz spor ayakkabı ile mükemmel uyum sağlar. Kıyafetinizi bir üst seviyeye çıkarmak istiyorsanız, saat veya sırt çantası gibi birkaç aksesuar ekleyin.

İpek elbiseler ile beyaz spor ayakkabılar

Dizlerinize kadar uzanan güzel bir ipek elbise ile beyaz spor ayakkabı giyebilirsiniz. Bu sayede bütün gece parti yapabilir ve bunu yaparken su toplama konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Zendaya bir stil ikonudur, bu yüzden bir sonraki doğum günü partiniz veya arkadaşlarınızla hafta sonu partiniz için ondan ilham alabilirsiniz.

Yırtık kot pantolon ve sweatshirt ile beyaz spor ayakkabılar
Yırtık kot pantolon ve sweatshirt ile beyaz spor ayakkabılar

Yırtık kot pantolon ve sweatshirt ile beyaz spor ayakkabılar

Yırtık kotlar dünyayı ele geçiriyor. Beyaz spor ayakkabılarla, başka herhangi bir şeyle olduğu kadar iyi görünüyorlar. Zarif bir görünüm için hafif bir kapüşonlu üst ve düşük tonlu beyaz spor ayakkabılı bir kot pantolon ile gidin.

Renkli triko kazaklar ile beyaz spor ayakkabılar

Parlak, eğlenceli renkleri sever misiniz? Onları kullanmaktan korkmayın! Kendi beğendiklerinizi ve beğenmediklerinizi popüler trendlere dahil etmenin yollarını arayın. Bu kalın çizgili triko kazağı, kısa bir kot pantolon ve beyaz spor ayakkabılarla eşleştirmek gibi. Instagram influencerları stili sizi şık hale getirecek ve hatta cesur ve korkusuz tarzınız için iltifatlar alabilirsiniz.

Baskılı etekler ile beyaz spor ayakkabılar

Beyaz bir gömlek ve ona uygun ayakkabılar giyin. Eteğiniz cesur bir baskı ile kıyafetinizin öne çıkan parçası olacak. Stili şık ama basit tutmak için saçınızı dağınık bir topuz şeklinde toplayın.

Beyaz takım elbiseler ile beyaz spor ayakkabılar

Baştan ayağa beyaza geçin. Melek havası veren bir bembeyaz takım, ilk izlenim için mükemmel. Beyaz temiz ve masum görünüyor. Renk eklemek istiyorsanız, erik moru veya kan kırmızısı gibi yoğun bir ruj seçin. Nötrler de aynı derecede iyi çalışır. Tamamen beyaz bir kıyafetle ilgili en iyi şey, sınırsız makyaj olanaklarına ve seçeneklerine sahip olmanızdır.

Suni kürk mantolar ile beyaz spor ayakkabılar
Suni kürk mantolar ile beyaz spor ayakkabılar

Suni kürk mantolar ile beyaz spor ayakkabılar

Sizi sakin ve sevimli gösteren şık bir görünüm. Cesur renkli bir suni kürk manto, düşen sıcaklıklarda hayatta kalmanın en iyi yoludur ve spor ayakkabılarınız en soğuk günlerde bile sizi ayakta tutmak için mükemmeldir.

Egzersiz kıyafetleri ile beyaz spor ayakkabılar

Spor salonuna terlemek için gidiyor olmanız, iyi bir kıyafet giyemeyeceğiniz anlamına gelmez. Bir antrenman kıyafeti bir araya getirmek, sizi spor salonunda daha çok gitmeye motive edecektir. Adidas, Nike ve diğer pek çok spor markası artık kıyafetleri hem sevimli görünürken hem de egzersiz yapmak için mükemmel hale getiriyor.

Tomboy görünümü ile beyaz spor ayakkabılar

Hip-hop dinleyen, basketbol oynayan ve sadece erkeklerle takılan bir kızsanız, bu görünüme bayılacaksınız. Bol bir pantolon ve kolsuz bluz, tomboy görünümünü elde etmek için büyük beyaz spor ayakkabılarla mükemmel bir uyum sağlar. 

Beyaz Ayakkabı Kombini Erkek
Beyaz Ayakkabı Kombini Erkek

Beyaz Ayakkabı Kombini Erkek

Erkek kombinlerinde stil olanakları sonsuzdur. Minimalist beyaz spor ayakkabıların ne kadar çok yönlü olabileceğini göreceksiniz!

Chino Pantolon ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Beyaz spor ayakkabı giymenin en akıllı yollarından biri, ayak bileğine doğru kademeli olarak daralan ve hiç ara vermeyen bir chino pantolon giymektir. Bunu, düğmeli bir gömlek üzerine katmanlı hafif bir kazakla kombinleyin ve kendinize temiz ve klasik, keskin bir gündelik kıyafetiniz olsun. Alternatif olarak, daha şık trikolardan vazgeçebilir ve bunun yerine her zamanki gibi biraz daha sportif ve şık bir şey için beyaz bir düğmeli gömleğin üzerine temel bir deri ceket veya bomber ceket giyebilirsiniz.

Son olarak, daha minimal bir yaklaşımla, gündelik bir kol saati gibi basit bir aksesuarla spor yaparken kontrast oluşturan uzun kollu veya kısa kollu bir tişört üst tercih edebilirsiniz. Bu basit, ama tamamen etkili. Sonuç olarak, chino pantolon ile spor ayakkabı giymek, beyaz spor ayakkabıların doğal rahatlığını yükseltmenin harika bir yoludur.

Takım Elbise ve Spor Kaban ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Takım elbise ile beyaz spor ayakkabılar, aramızdaki cesur beyler için… Bu görünüşü herkes taşıyamaz ancak bunu yapabilenler, farklı olduğu kadar kayıtsız olan bir sofistike stil ile yapabilirler. Yine de bunun işe yaraması için akılda tutulması gereken üç şey var: Takım elbise kusursuz bir şekilde bedene oturmalıdır. Lacivert, gri veya bej gibi nötr tonlara sadık kalın. Takım elbise tipi, kumaş ve gömlek stilini gündelik tutun.

Örneğin, dokulu keten bir takım, kamgarn yünden yapılmış bir takım elbise yerine beyaz spor ayakkabılarla giyilmeye çok daha uygundur. Takım elbise ve spor ayakkabılar arasında uyum yaratmanın bir başka yolu da onları breton bir tişört veya kazaklar gibi daha gündelik üstlerle kombinlemektir.

Alternatif olarak, spor bir ceket ve chino ve hatta kot pantolon gibi tuhaf pantolonlar ile beyaz spor ayakkabılar giyebilirsiniz. Kesinlikle daha rahat olduğunuz için kurallar burada daha gevşek. Bir cep mendili ile oynamaktan çekinmeyin. Üstünüz için bir polo gömleği, sade beyaz bir tişörtü ve hatta daha zarif, yuvarlak yakalı bir kazağı tercih edebilirsiniz.

Kot ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini
Kot ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Kot ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Kot pantolonlar kuşkusuz her yerdeki erkekler için günlük stilin temel unsurudur ve bunun iyi bir nedeni vardır – beyaz spor ayakkabılar da dahil olmak üzere hemen hemen her şeyle harika görünür. Daha açık yıkamalar ve koyu yıkama kottan kontrastlı beyaz veya siyah kotlara ve hatta eskitilmiş kotlara kadar tüm kot yelpazesi son derece iyi çalışabilir.

Üstler için, beyaz spor ayakkabıları ve kot pantolonları, hoodieler veya bomber ceketler ve hafif kapitone yelekler gibi gündelik temellerle eşleştirirken yanlış yapmış olamazsınız. Kot pantolon ve spor ayakkabı ile stil potansiyeli sonsuzdur.

Şort ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Şort ve beyaz spor ayakkabı giymek, daha sıcak bahar aylarında ve özellikle yaz aylarında yapılacak stil hareketidir. Basit bir beyaz veya lacivert bisiklet yaka tişörtle giyilen bir lacivert rengi şorttan daha kolay olamaz. Zahmetsiz bir serinlik dokunuşu eklemek için hafif bir süet bomber veya düğmeli bir gömlek bile giyebilirsiniz.

Beyaz düşük üstlerle birleştirilmiş funda gri tişört ve şort kombinasyonu da uygun bir seçenektir. Alternatif olarak, kısa kollu düğmeli gömleği veya örgü poloyu işe koymak istiyorsanız, bu ilkbahar/yaz temel parçaları, dizin birkaç santim üzerinde kesilmiş şortlar ve beyaz spor ayakkabılar çok havalı görünmenizi sağlar.

Spor Giysiler ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Son olarak, modaya uygun spor giysi stiliyle beyaz spor ayakkabılar giymek kesinlikle dikkate değer. Ne de olsa trainer spor ayakkabılar, aslen onlarca yıl önce tenis kortlarında giyilen atletik ayakkabılardır.

Spor stili ile minimalist beyaz spor ayakkabılarını çıkarmak için, üstte daha salaş tişörtler ve altta oturan koşucu pantolonları veya chino pantolonları kombin yapabilirsiniz. Pantolon aşağı doğru daralmalı ve hatta ayak bileğinizi sarabilir. Şüphesiz, spor ayakkabılar ve athleisure birbirleri için hazırdır ve kesinlikle rahat, havalı bir estetik yaratıyor.

Beyaz spor ayakkabılar çok popüler çünkü akıllı ve gündelik tarz arasındaki boşluğu dolduran çok yönlü ayakkabılar. Bu görünüm kitabının gösterdiği gibi, onları spor bir ceket veya takım elbise ile kolayca giydirebilir ve kot pantolon veya bir şort ile giyebilirsiniz.

Beyaz Ayakkabı Kombin Kadın
Beyaz Ayakkabı Kombin Kadın

Beyaz Ayakkabı Kombin Kadın

Beyaz spor ayakkabılar son birkaç yıldır popüler. Instagram’da yüzlerce gördüğümüz güzel kombinleri siz de sokak stiline taşımak istiyorsanız kombin ayakkabı önerilerimize göz atın.

Beyaz Spor Ayakkabı ile Pembe Estetik

Ortaokul yıllarınıza geri mi atmak istiyorsunuz? Bazen sevimli olabilir! Özellikle bir kostüm partisi için. İşte şeftali tonlarında pembe bir kız estetiği elde etmenize yardımcı olmak için, pembe bir mini elbise ile beyaz spor ayakkabıları birlikte kullanın.

Crop Top, Etek ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Basit bir crop top ve etek, rahat bir çift spor ayakkabıyla en iyi şekilde gider. Ayrıca, siyah beyaz her zaman şıktır.

Tulum ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini
Tulum ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Tulum ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Özellikle nötr renkliyse, tek renkli bir tulumla beyaz spor ayakkabıları öne çıkarın.

Kırmızı ve Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Bu renk kombinasyonu, içeri girdiğiniz anda tüm gözleri büyüler. Kırmızı bir kazak, siyah kot pantolon ve beyaz spor ayakkabılar harika görünür. Bir bere veya eski moda bir şapka eklemek, görünümünüze sevimli ve hoş bir unsur katacaktır. 

Deri Ceket ve Streç Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Bir sonraki öğle veya akşam yemeği randevunuz için, motorcu ceketi ile ten rengi bir streç elbise deneyin. Ardından, beyaz spor ayakkabıları, kalın topuklu beyaz spor ayakkabıları değiştirin. Son olarak, saçınızı tepeden bir düğümle toplayın ve en sevdiğiniz çantanız ve yuvarlak güneş gözlükleriyle görünümünüzü tamamlayın.

Kot Etek ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Bu sezon daha rahat beyaz spor ayakkabılar için kovboy çizmelerinden kurtulun. Kot etek, beyaz tişört ve beyaz spor ayakkabı kombinini fuarlar ve açık hava buluşmaları gibi yaz etkinlikleri ve piknikler için seviyoruz.

Yazlık Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini
Yazlık Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Yazlık Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Çiçekli bir elbise, beyaz spor ayakkabılar ve iddialı bir güneş gözlüğü, ilkbahar veya yaz giyimi için mükemmel bir kombinasyon. Nike spor ayakkabılar ile kombinlenen desenli elbiseleri çok seviyoruz.

Renkli Kotlar ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Ayak işlerini yapmak, arkadaşlarla buluşmak ve hatta bir sınıfa gitmek için mavi kot pantolonunuzu daha cesur bir renkle değiştirin.

Grinin 50 Tonu ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Dengeli bir kontrast ve dengeli bir görünüm elde etmek için kıyafetlerinizle daha koyu, ayakkabılarla daha beyaz olun.

Yüksek Belli Kot Pantolon ve Düz Bir Bluz ile Beyaz Spor Ayakkabı
Yüksek Belli Kot Pantolon ve Düz Bir Bluz ile Beyaz Spor Ayakkabı

Yüksek Belli Kot Pantolon ve Düz Bir Bluz ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Giyinmek istemeyip yine de güzel görünmek istediğiniz günler için bu sade görünümü bir araya getirmek çok kolay. Görünümü birbirine bağlamak için saçınızı yarı yukarı, yarı aşağı olacak şekilde şekillendirin.

Siyah Beyaz Çizgili Elbise ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Siyah beyaz çizgili bir elbiseyi, bir beyaz spor ayakkabı görünümü mükemmel bir şekilde dengeleyecektir. Bu şık bir görünüm, hafta sonu alışverişi ve hatta evden çalışmak için harika.

Parlak Renkli Mont ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Düz bir bluz ve tercihen açık mavi kot pantolon ile koyu renkli bir ceket, beyaz Converse’inizle kusursuz görünecek. Okul, hafta sonu işleri veya sadece arkadaşlarla takılmak için bu günlük görünümü seviyoruz.

Crop Top ve Şort ile Beyaz Spor Ayakkabı Kombini

Şirin bir plaj görünümü veya havuz partisi kıyafeti için, uyumlu bir crop top ve şort takımı, beyaz spor ayakkabılar ve uyumlu güneş gözlükleriyle harika görünüyor.

Beyaz Ayakkabı Kombinleri Tesettür
Beyaz Ayakkabı Kombinleri Tesettür

Beyaz Ayakkabı Kombinleri Tesettür

Her sezon giymeniz gereken bazı temel parçalar var. Bunlardan biri beyaz spor ayakkabılar… Sadece kış sonu görünümlerinizle değil, aynı zamanda ilkbahar ve yaz stillerinizle de çok iyi eşleştirebilirler. Böyle bir ayakkabı giymek çok yönlüdür.

Bugün size tesettür kıyafetlerinizle beyaz ayakkabılarınızı giymeniz için bazı ipuçları vermeye devam ediyoruz. Daha önce kimsenin size söylemediği hoş öneriler bulabilirsiniz.

  • Siyah beyaz kıyafetinizi, camel rengi uzun bir kabanla kombinlemek çok kolay ve şık bir görünüm yaratmanızı sağlar.
  • Gigi Hadid, gündelik görünümünü beyaz spor ayakkabılarla nasıl eşleştirdiğini gösteriyor. Yırtık kot pantolon, şık bir bluz ve beyaz spor ayakkabılar birlikte harika görünüyor.
  • Mavi kadife bir elbiseyi bir beyaz ayakkabıyla kombinlemeyi düşündünüz mü? Sezon için stili deneyebilirsiniz.
  • Sokak görünümü nasıl göz kamaştırıcı olur? Oversize bir palto ve beyaz spor ayakkabı ile stil oluşturmak kolaydır.
  • Kış görünümünü şık hale getirmek için siyah gömlek, siyah kot pantolon, uzun kaban ve beyaz spor ayakkabıları birlikte giyebilirsiniz.
  • Mavi puantiyeli bir tunik ve kot pantolon ile beyaz spor ayakkabıları kombinleyebilirsiniz.
  • Oversize kazağı ve boyfriend kotu dolaplardan çıkarın. Bu salaş görünümü beyaz spor ayakkabıyla eşleştirin.
  • Sıradan bir görünüm yaratmanın en kolay yolu nedir? Beyaz bir üst, ceket, siyah kot pantolon ve bir rahat beyaz ayakkabı giyebilirsiniz.
  • Sıcak güneşin tadını havadar bir breton tişört ve kotla birlikte beyaz spor ayakkabıları giyebilirsiniz.
  • Pastel bir ceketiniz ya da kabanınız varsa, onu beyaz spor ayakkabılarla da kombinleyebilirsiniz.
  • Her zaman siyah ve beyazı tercih ediyorsanız, siyah elbisenizi beyaz spor ayakkabılarla eşleştirerek bir sonraki gece için deneyebilirsiniz.
  • Gri ile beyazı birleştirmek bazen mükemmel olabilir. Gri triko elbise ve beyaz spor ayakkabıları birlikte giyebilirsiniz.
  • Beyaz elbise, beyaz spor ayakkabısını çok güzel gösteriyor. Beyaz elbisenin üzerine bir asker ceketi giyebilirsiniz ve rahat şık bir stili oluşturabilirsiniz.
  • Metalik renkli midi boy piliseli etekler, basic tişörtler ve beyaz spor ayakkabıları birlikte giyebilirsiniz.
  • Bomber ceketi aşığıysanız, bu stili kaçırmayacaksınız. Beyaz bir tişört ve siyah kot pantolonun üzerine bir bomber ceket giyebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabılar ile çok havalı görüneceksiniz.
  • Denim ceketler, kot pantolonlar ve beyaz ayakkabılar, bahar görünümünüz için harika bir kombinasyon olabilir.

Moda ile ilgiliyseniz şu içerik de ilginizi çekebilir: Siyah Elbise Kombin Önerileri

Bizi Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz: begonyakadin

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx