Dekorasyon

Yemek Odası Duvar Kağıdı Nasıl Seçilir?

Reklamlar

Yemek odası duvar kağıdı nasıl seçilir? sorusu da bu uyumu yakalamak isteyenlerin merak ettiği bir konudur. Zira günümüzde yemek odalarının içerisinde çok fazla dekoratif bileşen olduğunu görürüz. Bunun da büyük bir çoğunluğunu duvar kaplama ürünleri oluşturmaktadır.

Öncelikle kullanıcılar yaşam alanlarında şıklığı arıyorlarsa estetik ürünlerin seçimine yönelmelidir. Estetik kavramı ise ancak kişiden kişiye değişir. Kimi rüstik tarz severken kimi de barok hatlarına aşıktır. Bazıları da modern tarzlardan çok hoşlanır. Sizin tarzınız nedir? Buna karar verdikten sonra seçimlerinizin çok kolay hale geleceğini göreceksiniz. Sonrasında rengini, yapısını ve tarzını basit bir şekilde belirleyebilirsiniz.

Yemek odalarında gıda tüketimi yapılır ağırlık olarak. Çoğu zaman aile bireyleri burada akşam yemeklerini yer. Bazen de kalabalık misafirler ağırlanır. Yani bu yaşam alanı hem yüksek zarafete sahip olmalıdır hem de kullanışlı olmalıdır. Kullanış kısmını irdeleyecek olursa diyebiliriz ki kolay temizlenmesi, nemli bezle silinebilmesi ve toz tutmamasıdır. Zira tüketim esnasında yağ sıçrayabilir ya da toz tutarsa yemeklerin üzerine uçuşabilir. Yemek odası duvar kağıdı nasıl seçilir? diye merak edenler bu faktörü mutlaka göz önünde bulundurmalı.

Reklamlar

Yemek odasına duvar kağıdı seçerken dikkat edilmesi gerekenler:

  • Odadaki mobilyaları göz önünde bulundurun. Alacağınız duvar kaplamasının rengi ile uyumlu olmalı.
  • Hijyen açısından silinebilir yapıda olmasına özen gösterin. Zira yemek sıçramalar yaşanacağı için bol bol silme ihtiyacınız olacak.
  • Ses ve ısı yalıtımlı ürün seçmek iyi bir tercih olacaktır.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü kaliteye sahip olmalı.
  • Kaplamanın üzerindeki motiflerin çok dikkat dağıtmaması gerektiğini unutmayın. Gözler bireylerin üzerinde olmalı ki hoş sohbetler sağlanabilsin.
  • Son olarak odaya derinlik katacak mimaride duvar kağıtlarına yönelmek, alana daha da şıklık katacaktır.

Yukarıda belirttiğimiz tüm önemli faktörler Yeşil Parke ürünlerinde tamamiyle mevcut. Geniş ürün yelpazeli koleksiyonumuzu inceleyerek hayalinizdeki yemek odası duvar kağıdı modeline kavuşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi ve siparişleriniz için sizleri Yeşil Parke iletişim hattına davet ediyoruz.

Yemek Odası Duvar Kağıdı Hangi Renkte Olmalı?
Yemek Odası Duvar Kağıdı Hangi Renkte Olmalı?

Yemek Odası Duvar Kağıdı Hangi Renkte Olmalı?

Renkler ve zevkler kişilere göre farklılık gösterebilir ancak yaşam alanı dekorasyonunda bazı tabular, kalıplar vardır. Kendi zevkinize uyumlu bir yemek odası duvarı kaplarken mutlaka önemli kıstasları da göz önünde bulundurmalısınız. Bu alanda bizin öne çıkan tavsiyelerimiz düz renkler olacak. Desenli ve baskılı kağıtlar çok fazla dikkat çekerek göz yormaktadır. Düz renklerde de antrasit, koyu gri, krem ya da açık kahve tonları estetik duracaktır.

Yemek odası duvar kağıdı isteğe göre masanın bitişiğindeki duvara kaplanabilir ya da odanın tamamı kaplamak üzere tercih edilebilir. Her ikisi de şık ve bir o kadar da estetik durmaktadır. Bölgesel tercihlerinizde taş, tuğla ya da kiremit gibi 3 boyutlu baskılı kağıtlara yönelebilirsiniz. Fakat genel kaplamalarda bunu tercih etmeyin. Zira yorucu bir dekorasyon olmaktadır. Genel kaplamalarda her zaman düz renkler revaçtadır.

Yemek Odası Duvar Kağıdı Fiyatları

Kullanıcılar için yemek odası duvar kağıdı fiyatları önemli bir gündem. 2022 yılında dekorasyon başlatanlar mutlaka duvar kağıtlarını kullanıyor. Haliyle ücretleri de merak ediliyor. Öncelikle bu sene de duvar kaplama ürünlerinin bütçe dostu oranlar ile online satışa sunulduğunu belirtmek isteriz.

Reklamlar

Metrekaresi gayet makule satın alabilirsiniz. Yeşil Parke ile iletişime geçerek güncel, güvenilir ve samimi fiyatlara sahip olmanız mümkün. Siz de şimdi siparişlerinizi oluşturun, güncel trendlerdeki modeller ile yaşam alanınızın estetik seviyesini ikiye katlayın.

Buse Öztürk

Yazmak en büyük tutkum. Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak içerik üretiyor ve kendimi geliştiriyorum.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx