ModaKombin

2021 İlkbahar Yaz Modası

Reklamlar

Her yıl modayı yakından takip eden kişiler yaz yaklaştıkça da yeni dönemin moda ürünlerini merakla takip ederler. Gelin birlikte 2021 ilkbahar yaz modasından neler var birlikte göz atalım.

Bir seneden uzun bir süredir evlerimizdeyiz ve bahar, yaz yüzünü göstermeye başladıkça içimiz kıpır kıpır olur ve giyeceğimiz kıyafetleri canlı renkleri araştırırız. İlgimizi çekerler. Geçen senelerde rahat ve konforlu kıyafetler daha çok tercih edilmekteydi. Peki şimdi yeni sezon trendlerinde bizi neler bekliyor? Vitrinlerde yeni sezonda yer alan ürünler neler gelin birlikte göz atalım.

2021 İlkbahar Yaz Modası Trençkot
Trençkot

2021 İlkbahar Yaz Modası Trençkot

Eskiden de çok sevilen trençkotlar şimdilerde de bahar günlerinin vazgeçilmez parçasıdır. Her sezon neredeyse trend olan bu parça bu sene de çok tercih edilmektedir. Her kadının dolabının olmazsa olmaz bir parçasıdır. Ve hep dolaplarımızda mutlaka bir tane trençkot olacaktır.

Reklamlar
Siyah- beyaz parçalar
Siyah- beyaz parçalar

Siyah- beyaz parçalar

Cool bir görüntü için siyah ve beyaz renklerden oluşan kombinleri tercih edebilirsiniz. İki klasik rengin karışımı ile çok tarz stiller elde edebilirsiniz. Etkili ve göz alıcı görünümler için siyah beyaz kombinler iyi bir seçimdir. Kombininizi siyah ya da beyaz güneş gözlükleri tamamlayabilirsiniz. Ve takılar, fularlar ve özellikle de inci parçalarla da daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Salaş Rahat Giysiler

Rahat parçalar

Önceki sezonların giyim tarzları daha rahat ve konforlu parçalardı. Özellikle eşofman takımları, taytlar ve salaş giysiler tercih edilmekteydi. Bu sene salaş kıyafetlere benzer sweatshirtler tercih edilecek ürünler arasında. Sweatshirtleri elbiselerin üzerine giyebilir ya da eteklerle kombinleyebilirsiniz. Sizin hayal gücünüze göre değişecektir. Özellikle pileli etekle sweatshirt çok hoş görünmektedir.

Düşük kollar
Düşük kollar

Düşük kollar

2020 yazının çok kullanılan parçaları düşük kollar ve karpuz kollardı. Çok sevildiği için düşük kol ve karpuz kollar 2021 yazında da modadır. 80li ve 90lı yıllarda çok kullanılan bu parçalar biraz daha abartılı haliyle artık karşımızda olacak. Bu modeller hem nostaljik aynı zamanda da şık bir görünüm verecektir.

Dev çantalar
Dev çantalar

Dev çantalar

Kadınların çantaları çok önemlidir. Biz kadınlar yanımızda birçok şey taşıdığımız için de çantaların büyük olmasını isteriz. Daha önceden çok tercih edilen dev çantalar bu senede de oldukça popülerdir. Özellikle konforuna düşkün, istediği her şeyi yanında taşımak isteyen kadınların olmaz olması dev çantalardır. Bu çantalar aynı zamanda dikkat çekici bir ayrıntıdır.

Reklamlar
Bandana ve fular
Bandana ve fular

Bandana ve fular

Giydiğiniz düz bir tshirt-u bile renklendirmek ve daha havalı olması için renkli bandana ve fularlar kullanabilirsiniz. Desenli ve renkli tasarımlar ile dikkat çekici bir görünüme sahip olmak çok kolay. Bir diğer olmazsa olmaz aksesuarınız da güneş gözlükleriniz olabilir. Böylece havalı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Gladyatör sandalet
Gladyatör sandalet

Gladyatör sandalet

80 li ve 90li yıllardan kalan bir diğer parça da gladyatör sandaletlerdir. Bu döneme ait tercih edilebilecek birçok stil vardır. Bu sandaletleri isteniz düz isterseniz topuklu olarak kullanabilirsiniz. Bu parça alışılmışın dışında giyinenlerin tercih ettiği parçalardandır.

Mini çanta
Mini çanta

Mini çanta

Çok fazla eşyayı yanında taşımak isteyen kadınların tercihleri dev çantalardan yanadır. Fakat şimdilerde çok kullanılan mini çantalar da çok modadır. Bu çantalar bir cüzdan kadar küçüktür. Bir kart ve ruj alacak kadar yeri vardır. Boynunuza asabilirsiniz ya da bel çantası olarak kemer gibi de kullanabilirsiniz. Renkli renkli çantalar ile stilinizi tamamlayabilirsiniz. Kullanma şeklinde de tercih sizindir.

Upuzun elbiseler
Upuzun elbiseler

Upuzun elbiseler

2021 yazının en çok ilgi çeken en trend parçalarından birisi de ayak bileklerini göstermeyecek kadar uzun olan elbiselerdir. Bu elbiseler tiril tiril yapısı ile çok rahat olduğu için çok tercih edilmektedir. Elbisenin altına isterseniz düz bir sandalet giyebilir, isterseniz de topuklular ile birlikte kullanabilirsiniz. Elbiselerin farklı desenleri, renkleri vardır. İsterseniz çiçekli desenler ile isterseniz de canlı renkler ile yaza damganızı vurabilirsiniz.

Kış sezonunun bittiğine üzülenlerden misiniz? Yoksa yaz geliyor sonunda diye havalara uçanlardan mı? Her sezonun içinde mutlaka kendinize ait hissedeceğiniz akımlar, tarzlar bulacaksınız. Güzel bir bahar, neşeli tarzlar…

Her senenin, her mevsimin ayrı bir tarzı var. Özellikle yaz mevsiminde daha canlı ve hareketli kıyafetler tercih edilmektedir. Bu yazımızda sizler için 2021 yılının ilkbahar yaz trendleri hakkında bilgiler verdik. Kendinizi iyi hissettiren ve içinde rahat olduğunuz her model ile kendi tarzınızı oluşturabilirsiniz. Renkli ve mutlu bir yaz dileriz.

Moda ve kombin önerileri ile ilgiliyseniz, Yeşil Pantolonun Üstüne Ne Gider? adlı yazımızın da ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz.

Bizi begonyakadin adlı Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz!

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx