Kombin

Bordo Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir?

Reklamlar

Bordo elbisenin altına ne gider yazımızdan önce, bordo, pek çok kadının tercih sebebi olan renklerden bir tanesidir. Kırmızı renkli kıyafetleri tercih etmeyen kadınların yöneldikleri bordo renk, ciddi ve şık bir görüntüye ulaşılmasını sağlar. Çeşitli organizasyon, etkinlik ya da düğün törenlerine katılan kadınların tercih ettikleri bordo elbiseler, şık olmak isteyen kadınlar için en iyi tercihtir.

Bilindiği üzere doğru kombinler, uyumlu parçalar ile oluşturulur. Bu nedenle şık ve zarif olmak isteyen kadınların, kombin konusunda hassas olması ve parçaların hepsini bütün ile birlikte düşünmesi gerekir. Bu nedenle başarılı bir kombin için parçaların uyumunun gözetilmesi ve bu konuya vakit ayrılması gerekmektedir.

Bordo Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir ?

Bordo elbisenin altına ne gider sorusu, bordo renk elbiseleri tercih eden kadınların sorduğu sorulardan bir tanesidir. Birçok kadının bildiği gibi elbise tek parça bir kıyafettir. Bu nedenle elbise, her şeyden önce ayakkabı ile kombin edilmelidir. Peki ama bordo renk bir elbise altına giyilebilecek ayakkabılar nelerdir? Kadınların bu konuda nelere dikkat etmesi gerekmektedir?

Reklamlar
Bordo Elbisenin Altına Ne Gider?
Bordo Elbisenin Altına Ne Gider?

Bordo Elbisenin Altına Ne Gider?

Bordo ile uyumlu olan renklerin bilinmesi, kişilerin ayakkabı seçimlerinde kolaylık yaşamasını sağlayacaktır. Bu nedenle her şeyden önce bordo ile hangi renklerin uyumlu olduğu ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi sahibi olunması gerekmektedir. Ardından elbisenin modelinin gözetilmesi ve bu modele göre ayakkabı seçilmelidir. Doğru bir kombine ulaşılması için her detayın düşünülmesi çok önemlidir. Bu nedenle ayakkabının renginin şık bir görüntüye ulaşılabilmesi adına yeterli olmadığı bilinmelidir.

Bordo elbisenin pek çok modeli bulunmakta olup bu modellerin her biri, farklı ayakkabı çeşitleri ile kombin edilebilmektedir. Bordo elbisenin altına ne gider sorusu bağlamında bütün detayların göz önüne alınması ve doğru kombin adına zaman harcanması çok önemlidir. Elbise ve ayakkabı modellerinin uyumu, ardından renklerdeki uyum kişinin şık ve zarif bir görüntüye kısa sürede ulaşmasını sağlar.

Bordo ile Uyumlu Renkler
Bordo ile Uyumlu Renkler

Bordo ile Uyumlu Renkler Nelerdir?

Bordo, pek çok renk ile uyum sağlayabilen nadir renklerden bir tanesidir. Bu bağlamda bordo ile uyumlu renkler genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

  • Siyah
  • Beyaz
  • Zümrüt yeşili
  • Gold
  • Lacivert
  • Bej
  • Pudra
  • Krem
  • Gümüş
  • Füme
  • Gri

Bu renklerin tamamı bordo ile tam bir uyum sağlamaktadır. Bu nedenle yukarıdaki renklerden herhangi birine ait ayakkabılar ile bordo elbiselerin kombin edilebileceğini ifade etmek mümkündür.

Reklamlar
Bordo Elbise ile Ayakkabı Kombinleri
Bordo Elbise ile Ayakkabı Kombinleri

Bordo Elbise ile Ayakkabı Kombinleri

Bordo elbiseler ile ayakkabı kombinlerinde pek çok püf nokta bulunmaktadır. Bu püf noktalar, başarılı bir kombin için çok önemlidir. Öncelikle şunu ifade etmek gerekir ki bordo renk elbiseden bir ton koyu ya da açık renk ayakkabıların giyilmesi, elbisenin ön plana çıkmasını sağlar. Bu nedenle kombin yapma konusunda başarılı olan kadınların genellikle bu noktaya dikkat edildiği görülmektedir. Bordo elbise ile ayakkabı kombinleri bağlamında ön plana çıkan bir diğer husus da nude tonlarda ayakkabılar ile kombin edilen bordo elbiselerin, kişinin şık ve zarif bir görüntüye ulaşmasını kolaylaştıracağıdır.

Pudra renklere sahip ayakkabıların tercih edilmesi, yumuşak ve soft bir görüntüye ulaşılmasını olanaklı kılar. Daha sade ama şık olmak isteyen kadınların pudra renklere sahip ayakkabılaro tercih etmesi önerilmektedir. Bilindiği gibi kıyafet ve ayakkabılarda beyaz renk, kişinin cesur olduğunu ifade eder. Cüretkar bir görüntüye ulaşmak istiyorsanız eğer beyaz ayakkabılar ile bordo elbiseleri kombin edebilirsiniz.

Siyah ayakkabılar, bordo renk elbise ile sorunsuz bir kombine ulaşılması için tercih sebebi olabilmektedir. Pek çok kadın, siyahın asaletinden asla vazgeçmez. Ayakkabı, çanta ya da kıyafetin siyah olması, her zaman ciddiyetin ön planda olduğunu ifade eder. Bu nedenle bordo elbiseleri ile bir davete gitmek isteyen ve mütevazi bir şıklığa ulaşmaya çabalayan insanların mutlaka siyah ayakkabıları tercih etmesi gerekmektedir.

Bordo elbisenin altına hangi renk ayakkabı giyilir sorusu bağlamında verilecek cevaplardan bir diğeri de gümüş ve gold tonlarındaki ayakkabılardır. Bordonun mat görüntüsü, gold ve gümüş ayakkabılar ile gösterişli bir görüntüye kavuşur. Bu şekilde elbise ayakkabı kombini yapan bir kadının her gittiği yerde ön plana çıkması olanaklıdır.

Lacivert ayakkabılar da bordo elbiselerin altına düşünülebilen ayakkabılardan bir tanesidir. Bordonun tamamlayıcı renklerinden biri olan lacivert, tam bir uyum yakalamak isteyen kadınların tercih sebebi olmaktadır. Bordo ile uyumlu olan renkler ile birlikte doğru model ayakkabı tercihi, kişinin şık bir görüntüye ulaşmasını olanaklı hale getirir.

Bordo Elbise ile Ayakkabı Kombin Ederken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

Bordo elbise ayakkabı uyumunda dikkat edilmesi gereken pek çok husus bulunmaktadır. Bu hususlardan bir tanesi, bordo elbise altına seçilecek olan ayakkabının modelinin elbise ile uyum sağlamasıdır. Ayakkabı ve elbiselerde modellerin uyuşmaması, kişinin rüküş kalmasına neden olabilir. Bu nedenle doğru kombin için bütün detayların düşünülmesi ve bu detaylara yönelik kombinlerin yapılması gerekmektedir. Bu bağlamda bordo elbisenin altına ne gider sorusunun göz önünde bulundurularak kombin yapılması çok önemlidir.

Bordo Elbisenin Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir? adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Bunun gibi kombin önerilerine de bakmak isterseniz Saks Mavisi Elbise Altına Ne Renk Ayakkabı Giyilir? adlı yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Buse Öztürk

Yazmak en büyük tutkum. Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak içerik üretiyor ve kendimi geliştiriyorum.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx