Makyaj

Danla Biliç | Sevdiğim Markalarla Makyaj Maybelline

Danla Biliç Sevdiğim Markalarla Makyaj Yapımı

Reklamlar

Danla Biliç, sevdiği markaların kozmetik ürünleri ile harika bir makyaj yapmış. Danla Biliç’in bu şık makyajını sizler için yazdık.

Helloooo, kepçeniz geldi. Kulaklarıma laf ettiniz ama ben bugün kulaklarımı açmak istedim. Neden peki? Çünkü hep bu saç modeline özenmişimtim. Ben de dedim ki bir kere deniyim sanki ne olacak. Çok da kötü görünmüyor bence. Kulaklarıma odanmaksak eğer bence gayet iyi. 

  • Şeye benziyorsun, avatardaki kıza. 
  • Nasıl yani?
  • Güzellik anlamında
  • Yani kulaklarım yüzünden mi?
  • Neyse…

Evet, bugün ne yapıyoruz. Görmüşsünüzdür YouTube’da böyle tek marka makyajları yapılıyor.  Ben de yapmak istedim. “Niye yapmayayım?”dedim. Ben de bir YouTuber’ım, 2 Milyon aboneli bir kanalım var yani. Neden ben de tek marka ile… (Araya ofisteki sifon sesleri girdiği düşünülür ama videoya yansımamıştır ). Bir sifonumuz var bizim ofiste gerçekten sırf bu sebeple ofisten taşınıyoruz diyebilirim! Evet, ne yapacağız bugün? Tek marka kullanarak makyaj yapacağız. Zaten ben bu videoyu çekmeyi çok istiyordum. Ama ürün ve marka seçimi konusunda kararsızdım çünkü hem Türkiye’de satışı olan, herkesin kolaylıkla alabileceği hem de benim gerçekten ürünlerini beğendiğim bir markayla başlamak istedim. Sonra onun da Maybelline olduğuna karar verdim. O zaman başlayalım mı?

Reklamlar
Danla Biliç
Danla Biliç

– Hadi başlayalım.
– Bugün bu videodan sonra buradan dışarı çıkacağım. Bugün cumartesi bu arada, siz orada burada fıldır fıldır gezerken ben ofise geldim, video çekiyorum. O yüzden de makyajımı gerçekten dışarı çıkarken yaptığım bir makyaj yapmak istiyorum. Bugün yaptığım bu makyajla direk dışarı çıkabilirim diye düşünüyorum.Yani, umarım kendime mukayet olabilirsem ve yüzüme her şey sürmeye kalkmazsam olacak! Maybelline fit me fondötenleri şaka yapmıyorum, yalan söylemiyorum gerçekten çok i̇yi̇ler. Ben 110 nu kullanıyorum, neden diye sorarsanız çünkü ben beyaz fondöten hastasıyım. Aslında bu renk tam benim rengim. Bu da böyle çok yumuşak, çok güzel. Kıvamı biraz benim için sıvımsı olduğu için böyle yüzümde bırakıp bekleteceğim. Geçen videomda  da yapmıştım hatırlarsanız. Birazcık toksitlenmesi için…

– Toksit değil o oksitlenme. 

– Evet, geçen haftaki videom ne kadar da sevildi. 

– Evet herkesin çok hoşuna gitmiş. Yorumları da okudum baya. Evet, baya okudum hala okumaya da devam ediyorum. Hala çok güzel yorumlar geliyor . Yalan söylemeyeceğim bir ara okumuyordum yorumları. Çünkü böyle  sürekli çok kötü yorumlar geliyordu. Şu an fark ediyorum ki kötü yorum olmasının sebebi de benmişim. Yani enerjim o kadar düşmüş ki bir ara, videolarda konuşmaya mecalim yokmuş. Bir de mutsuzum falan, baya mutsuz görünüyorum. Ama yaz geldi toparlandım şimdi. Çenem açıldı bana bir şey oldu, eskiden yorumları hiç önemsemezdim. 

Reklamlar

Neyse o yüzden şimdi yorumlar çok güzel. Yorumlardan da ziyade, bak büyüyorum herhalde direk mesajlara da çok mutlu oldum. Baya iyi çok mutlu oldum sizi çok seviyorum. Aynı like performansı bu videoda da bekliyorum. Bu arada şimdi bana muhtemelen şu tarz yorumlar gelecek. İşte tek marka makyaj videosu hiç senin tarzın mı? Hani sen bilmem ne makyaji videosu çekiyorsun genelde vs vs. Çünkü gerçekten o kadar çok mesaj var ki, mesela mesajlardan biri şu, sürekli yurtdışından ürün kullanıyorsun. Ürünler ucuz olsa bile bulamıyoruz biz burada, Türkiye’de satılmıyor ürünler diyor herkes..  Bu ürünleri instagram butikleri 5 katı fiyatına satıyor diyorlar.

Gerçekten instagram direkt mesajlarda milyon tane böyle mesaj birikmiştir. Ben de videonun başında söylediğim gibi o zaman herkesin her yerde kolayca bulup satın alabileceği bir marka seçeyim onun ile makyaj yapayım dedim. Ama o markanın aynı zamanda kaliteli ürünler ile uygun fiyatlı bir marka olması gerekiyordu. Tüm makyajımı hem insanların sevdiği hem benim sevdiğim bir marka ile yapmak istedim. 

O yüzden bana kızmayın çünkü bunu siz istediniz . Si̇z i̇stedi̇ni̇z bu masaya si̇zi̇n i̇çi̇n oturdum bu cumartesi̇ günü. Şu an dışarıda olabi̇li̇rdi̇m. Çok büyük iş yaptın kanka, 1 saat ofise geldin.

Concealer, yine en sevdiğim an. Bu concealer için tüm makyaj youtuberları falan delirdi. Ilk Türkiye ye geldiğinde stoğunu bulmak imkansızdı gerçekten. Maybelline instant age eraser kapatıcı. 

  • Nereye gideceksin?
  • Ne bileyim bir yerler bulacağım. Bugün aşırı enerjik ve mutluyum, cuma videom çok güzel geçtiği için özlemişim bu duyguyu gerçekten. Hem de çok özlemişim. İstekli istekli geldim, normalde yine mi video çekeceğim, ne konuşacağım ne anlatacağım modunda olurdum. Şu anda üç video de üç video çekerim, o kadar enerjiğim. 

O kadar mı diyorsun?

Evet o kadar diyorum, neyse tabi üç video çekemem de. 

Ama aslında bu üçüncü videon bu hafta. 

Evet doğru üç video çektim bu hafta, hiç de tarzım değil aslında. Normalde Arda beni bir türlü ofise getiremezdi, gel Danla videonu çek diye arayıp dururdu. Video cuma yayınlandığı için ben de perşembe çeksek olur mu, ya da cuma sabahı çeksek olur mu derdim. Arda da, peki nasıl montajlanacak da yetişecek o video derdi. Orası beni hiç ilgilendirmez derdim. 

Danla Biliç Makyaj
Danla Biliç Makyaj

-Saçlarını da çok beğendi insanlar videoda.

-evet saçlarımı da beğendiler, her şeyimi beğendiler kesin başıma bir şey gelecek. Evet şimdi yine bir ürün öveceğim. Bir kaş ürünü, ama gerçekten çok güzel. Yalan söylüyorsam şuradan şuraya gitmek nasip olmasın. Gerçekten çok iyi ve ben üç ürünü arka arkaya övmüş oldum. Maybelline Brow Tattoo Pen. Ucu falan oldukça iyi aynı zamanda kullanışlı. Ucu böyle taraklı gibi kullanırken de üç çizgi üç çizgi atıyor. Boyuyormuşsun gibi değil de sanki böyle tarıyor ve çizgi atıyormuşsun gibi. Oradan çok net göründüğünü düşünmüyorum, çok güzel ürün. Alın bakın, sonra bana teşekkür edeceksiniz. Kaşlarımı da o kadar saldım ki kas tasarımı yaptıracağım için kaşlarım yanaklarıma kadar indi.

Şimdi cildimiz sabitleyeceğim onun için de pudra kullanacağım. Bu pudranın aynası da var. Maybelline Face Studio Powder, en beyaz olanı. 09 muydu neydi numarası, 06 pardon. Vallahi çok güzel oluyorum, tam bir cumartesi kızıyım şu anda. Üzerimde sweatshirtüm, saçlarımı da topladım, yüzüm cildim de süper görünüyor, harika bir cumartesi kızı oldum. Ama gözlerime de bir renk vereyim, ne yapayım ne süreyim? Baz sürecektim bak onu unuttum. Ben çok kızaran bir tip olduğum için sürekli baz kullanırım. Bunun beyazı da var yanıma almamışım, eğer sürekli kızarıyorsanız mutlaka makyaj yaparken bunu kullanın. Maybelline Face Studio Prime. Unutmuşum beyazın getirmeyi. Gözüm için nude bir renk tercih edeceğim. Bu renk paletinden aslında evde var, kullanıyorum zaten ben.

Ama şimdi tek marka videosu çekeceğim için bu ürün yeni ürün olmalı, ben daha hevesli olmalıyım video çekmek için. Işte bu da benim huyum. Kapalı ürün açmayı çok seviyorum videoda. Şu ortalarımı aydınlatayım, tam şu highlighter rengini kullanıyım. Çok beğendim, çok güzel oldu. Bu fit me lerin eskiden daha az bir renk skalası vardı, şimdilerde oldukça geniş bir renk paleti var.

Şimdi sıra geldi maskaraya, ama maskara değil Snapscara, böyle mi okunuyor acaba. Maybelline snapscara no; 4.  Bu maskaranın mavisi var, siyahı var, mavisi dediğim bu gösterdiğim renk işte lacivert, bir de mürdüm rengi var. Ama ben bugün mavi tercih edeceğim. Bu arada bu renkli maskaraları şu anda ismini vermek istemediğim bir marka o kadar pahalıya satıyor ki. Ismini vermek istemedim şu anda çünkü gün gelir belki videosunu çekerim. Ve hepsi topaklanıyor, çok çirkinler. Berat döndü, dün döndü. 

– Nasıl psikolojisi.

– Bozuk, yani bozuk değil de işte biraz garip. Şu anda diyor adapte olamıyorum. Her an kalkıp içtimaya katılacakmışım gibi geliyor diyor. Saçları çok komik çim adam gibi, yanları yok üzeri var. Dün döndükten sonra berbere gitmiş bir de. Berbere gitmeden önceki halini çok merak ediyordum ama onu göstermedi. 

Bu maskara çok güzel, harika bir şekilde boyuyor. Eyeliner larından almıştım kullanırım diye, ama şu anda maskarmı sürdüğüm için kullanmayacağım. Ama yine de göstereyim, hangilerini almışım bakiyim. Ben yeşil ve mavisini almıştım. 32 yeşil olan ve 921 mavimsi olan. Yine de göstereyim kalemleri. Tattoo Liner Göz Kalemi. Bunları da suya dayanıklı, hiç akmadan çok uzun süre kullanabilirsiniz. Bunların siyahını ben daha önce kullanmıştım zaten. Onu da almışım yanıma bak. Hayır yeni aldığım grimsi 901 grimsi olan, bu  çok güzel kullansam mı? Ama şimdi maskaramın rengini koyulaştırır şimdi bunu sürersem. O yüzden en iyisi bunu bir sonraki videoda kullanayım. 

Evet şimdi bronzer, bu da çok güze. Maybelline city bronzer. Çok iyi koyulaştırma yapıyor bu. Fırçamı unutmuş muyum, hayır. Alnımı biraz daraltıyorum canım, şuralarıma biraz çizgi ekliyim. Bu da cidden çok iyi. Üç rengi var bunun sanırım, bu hangisi bakıyorum 100 numara, light cool. Kesin açığıdır bronzerların, kesin onun da en açığını almışımdır. Highlighter stick, stick highlighter. Maybelline Stick Highlighter. Şu anda simli bir şey bulduğum için kendimi tutamamaktan çok korkuyorum. 

Şimdi sıra geldi ruj, kaç numara 376. Maybelline Pink For Me Ruj. Bunu doğal görünümde yapacağım. Hayatında hiç mi öpüşmemiş insan görmedin. Ben iyice aileye saygıyı elden bıraktım, saatlerce barın tuvaletinde öpüşürsün de dudakların bir tuhaf görünür ya işte o şekilde yaptım şimdi. Tam bir cumartesi makyajı oldu, bitti. Tekrar söylüyorum fondöten çok süper, herkes biliyor zaten fit me lerin ne kadar iyi olduğunu da. Bu kaş kalemi çok iyi lütfen onu gidin alın, benimki kaç numaraymış, 100 sarışınlar için olan rengi. Sarışın değilim ama olsun, açık renk kaş seviyorum. Bir de şu bronzerı alın, bir de şu maskarayı alın, bir de şu highlighterı alın yani kısacası hepsini alın. Bu üçü çok iyi ama bronzer, maskara ve kaş ürünü. 

Bugün de videonun sonuna geldik, çok teşekkürler. Geçen cuma videodan sonra beni çok mutlu ettiniz. Bu kadar sevimli ve mutlu olmamın sebebi yaz geliyor, yaza zayıf giriyorum. Bunalmayacağım, pişik olmayacağım, bacaklarım birbirine sürtmeyecek bu yüzden çok mutluyum. Hepinizi seviyorum, bir dahaki tek marka videosu hangi marka olsun isterseniz onu yorum olarak ekleyebilirsiniz. Çünkü artık oturup tüm yorumları tek tek okuyorum. Çok değiştim ben, şimdi başıma bir şey geliyormuş giderken. Kaza yapıp ölüyormuşum mesela.

-Allah korusun.

-Hepinizi öpüyorum, bay bay.  

Ayrıca bakınız: Danla Biliç Kimdir?

Sevdiğim Markalarla Makyaj / Maybelline Danla Biliç Videosu

Danla Biliç’in videosunu yazdığımız yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Merve Özkaynak TEK MARKA MAKYAJ: BEAULIS adlı yazımızı da okumanızı öneririz.

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx