Magazin

Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?

Reklamlar

Anıl Ünlü YouTube platformunda ürettiği içerikler ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı.  gezmekenkolay kullanıcı ismi ile paylaşımlar yapan ve dünya turuna çıkmış olan sosyal medya fenomeni otostop çekerek tüm dünyayı gezmeye devam ediyor. Gezdiği şehirleri ve ülkeleri YouTube platformundan paylaşan ve takipçilerine sorularına cevap veren sosyal medya fenomeni aynı zamanda dünya rekorlar kitabına girmiş bir gezgin. Sosyal medya dünyasının başarılı üreticilerinden olan Anıl Ünlü takipçilere fenomen gezgin hakkında araştırma yapmaya başladılar bile.

Anıl Ünlü kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?
Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?

Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?

Sosyal medya dünyasının başarılı içerik üreticilerinden olan gezmekenkolay kullanıcı isimle anılır mı ürettiği içerikler ile sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Youtuber Türk gezgin yaptığı dünya turu videolarını YouTube’da Instagram platformunda yayınlanmış ve tam not almıştır. Bilkent Üniversitesi Makine mühendisliği bölümünden mezun olan ancak hayallerinin peşinden gitmeye karar veren sosyal medya fenomeni gezgin dünya turu yapmaya karar vermiş. İlk ziyaret ettiği ülke Hindistan olan sosyal medya fenomeni gezgin burada uzun zaman geçirmiş.

Reklamlar

Dünya turuna üniversiteden mezun olduktan sonra 2014 yılının yazında 3 arkadaşı ile birlikte başlayan Türk gezgin Anıl ispanya’dan başlayıp 27 günün sonunda arkadaşlarından ayrılarak 30 gün daha gezmeye devam etti. Toplamda 34 ülke ve birçok şehir gören sosyal medya fenomeni çok para harcama dağı’nı süt ve müsli yiyerek gezdiğini özellikle otostop ile ülke ve şehirleri geçtiğini dile getirdi. 1992 tarihinde ermenek’te dünyaya gelen sosyal medya fenomeni hayatının en önemli fırsatını üniversitede yakaladığını dile getirdi.

Dağcılık, aikido, squash gibi spor dalları ile ilgilenen ve kendini geliştiren sosyal medya fenomeni mesleğini yapmak yerine dünya turuna çıkmaya karar verdi.  Hindistan, İsviçre, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, İspanya, Portekiz, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Danimarka, İtalya, Slovenya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Estonya, Letonya, Litvanya, Belarus, Ukrayna, Moldova, Romanya, Slovakya, Hırvatistan, Sırbistan ve Polonya da gezen ve gezip gördüğü yerlerin fotoğraflarını videolarını çekerek takipçileri ile paylaşan sosyal medya fenomeni başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Anıl Ünlü kaç yaşında?

Son zamanların en çok yıldızı parıldayan fenomenlerinden olan Ünlü’nün hayranları fenomen hakkında sıkı bir takibe girdiler. En çok aratılan soruların başında ise sosyal medya fenomenin yaşı yer aldı.  1992 tarihinde dünyaya gelen sosyal medya fenomeni şuan 28 yaşında

Anıl Ünlü aslen nereli?

Yaşamına ülke ülke şehir şehir gezerek devam ettiğini bildiğimiz fenomenin ne yazık ki aslen nereli olduğu bilgisine sahip olamadığımız için şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Reklamlar

Anıl Ünlü hangi burç?

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız fenomenin ne yazık ki doğum tarihi bilgisine sahip olmadığımız için burç bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Anıl Ünlü’nün boyu ve kilosu?

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız fenomenin ne yazık ki boy ve kilo bilgisini şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Sevgilisi var mı? Aşk hayatı hakkında detaylar

Magazin gündeminde uzun bir dönem konuşulan bu konu hakkında çok detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Başarılı oyuncunun gönül kapılarının şuan kapalı olduğu biliniyor. Yeni gelişmeler olur olmaz sizinle paylaşabilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Anıl Ünlü’nün mesleği?

Bilkent Üniversitesi Makine mühendisliği bölümünden mezun olan ancak hayallerinin peşinden gitmeye karar veren sosyal medya fenomeni gezgin dünya turu yapmaya karar vermiş. Şuan Youtube platformunda ağırlıklı olarak gezdiği ülkeleri paylaşan sosyal medya fenomeni gezmediği ülkelere gitmeyi hedefliyor.

Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?
Türk Gezgin Anıl Ünlü kimdir?

Anıl Ünlü ne kadar kazanıyor?

Hakkında tam bilgi sahibi olmadığımız başarılı sosyal medya fenomeninin ne kadar kazandığı bilgisine şuan sahip olmadığımız için şuan sizler ile paylaşamıyoruz. En kısa zamanda güncel bilgiler ile karşınızda olacağız. Yeni gelişmelerden sizleri haberdar edebilmemiz için takipte kalmayı unutmayın.

Anıl Ünlü hangi ülkeleri gezdi?

Hindistan, İsviçre, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, İspanya, Portekiz, Fransa, Belçika, Hollanda, Almanya, Danimarka, İtalya, Slovenya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan, Estonya, Letonya, Litvanya, Belarus, Ukrayna, Moldova, Romanya, Slovakya, Hırvatistan, Sırbistan ve Polonya da gezen ve gezip gördüğü yerlerin fotoğraflarını videolarını çekerek takipçileri ile paylaşan sosyal medya fenomeni başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Anıl Ünlü Dünya Rekorlar kitabına mı girdi?

Sosyal medya platformunda Türk gezgin olarak bilinen ve paylaşımlar yapan Anıl Ünlü Everest tırmanışı yapmış bir gezgindir. 10-15 gün boyunca yol giderek Everest zirvesine arkasına aldı bir konumda sazı Leyla ile Nepalin Everest zirvesi bölgesinde yer alan Kalapatthar dağının 5643 metre yüksekliğinde Pir Sultan Abdal’ın Dağlar Var türküsünü seslendiren sosyal medya fenomeni gezgin bu girişimi ile dünyada en yüksek konumda saz çalıp türkü söyleyen kişi olmayı başardı. Kendisi yaptığı bu girişim ile hem ulusal basında hem de uluslararası basında yer edinmiş ünlü Youtuber bir gezgindir.

Sosyal medya hesapları

Asıl çıkışını yakaladığı Youtube platformu ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşan Türk Gezgin Ünlü’nün bu platformda 72B aboneye ulaştı. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Türk Gezgin Ünlü’nün instagram da ise 67B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Ayda Kutay kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Merve Ekinci

Renkli kişiliğim ile efsane içerikler üretmeye geldim. Asla vazgeçmeyen her kadın gibi biraz süslü ve ne istediğini bilen biriyim. Kafamın içinde kurduğum senaryoları yazılarıma aktarıyorum. Umarım sizlerde keyifle okursunuz.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx