Magazin

Canan Ulugöl kimdir?

Reklamlar

Canan Ulugöl instagram hesabında gezdiği ülkelerin ve moda üzerine fotoğraflar paylaşarak bir takipçi kitlesine ulaşmıştır. Bir süre Katar Airways şirketinde çalışmıştır sonra Ankara’da bir butik açmış ve sonrasında tekrar hostesliğe devam etmiştir. 9 yıldır hostes olarak çalışmaktadır. Çok sayıda ülke gezmiştir. Karantina döneminde de youTube kanalı kurarak YouTuber olma yolunda içerikler üretmeye başlamıştır.

Canan Ulugöl

Yazımızda Canan Ulugöl kimdir, hayatı, eğitimi, kariyeri ve evliliği hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Canan Ulugöl Nerelidir?

Canan Ulugöl İsviçre’de doğmuştur. Bütün akrabaları orada yaşamaktadır. 12 yaşında İsviçre’den dönmüştür.

Reklamlar
Canan Ulugöl
Canan Ulugöl

Canan Ulugöl’un Boyu

Canan Ulugöl’un boyu 1.71 cm dir.

Canan Ulugöl’un Kilosu

Canan Ulugöl 49 kilodur.

Canan Ulugöl Eğitimi

Canan Ulugöl İlkokulu İsviçre’de okumuştur. Sonrasında Türkiye’ye gelmiştir. Hostes olup dünyayı gezmek istemiştir. Çanakkale 18 Mart Üniversitesinde İngilizce Öğretmenliği bölümünü bitirdi.

Canan Ulugöl
Canan Ulugöl

Canan Ulugöl Kariyeri

Canan Ulugöl üniversiteyi bitirdikten sonra Katar Airways şirketine hostes olarak başlamıştır. Katar Airways günleri üniversite yıllarının devamı gibi oldukça güzel geçmiştir. Dünyayı bu kadar rahat ve eğlenceli bir şekilde gezmek için hostesliğin çok eğlenceli olduğunu söylüyor.

Reklamlar

Sürekli ülke değiştirmek ve ülkeler arasındaki kültür farkı bu mesleği bırakmasına sebep olmuştur. Hostesliği bıraktıktan sonra Ankara’daki bir arkadaşının yanına gitmiştir. Ve Ankara’da bir butik açmıştır. 2,5 3 yıl boyunca butiği devam ettirmiştir. Eşi Burak ile evlenmiştir. Ve İstanbul’a yerleşmiştir.

İstanbul’a geldikten sonra tekrar hostesliğe dönüş yapmıştır. 9 yıldır uçmaya devam etmektedir. 2020 Mart ayında Covid-19 sebebi ile işine ara vermiştir.

Canan Ulugöl Sosyal Medya

Canan Ulugöl’un youtube hesabındaki ismi Canan Ulugöl şeklindedir.  Youtube kanalı için içerik üretmeye yeni başlamıştır. Kanalının 4 bin civarında abonesi vardır. Instagram hesabında da Canan Ulugöl şeklindedir. Instagram hesabında 220 bin takipçisi vardır.

Canan Ulugöl
Canan Ulugöl

Canan Ulugöl Eşi

Canan Ulugöl’ün eşi ile ilginç bir tanışma hikayesi var. Canan Ulugöl tatilinde Türkiye’ye gelmiş. Eşi Burak’ta Eskişehir’de üniversite okumaktaymış. Burak Bey Tatilde ailesini ziyarete Tokat’a gelmiş. Canan Ulugöl’de Tokat’ta iken ablası ile bir tavuk dönerciye gitmiş ve orada arkadaşı Burak ile karşılaşmış ve konuşmaya başlamışlar.

Eşinin Tokatlı olduğu için biraz maço olduğunu düşünmüş. İlk başta sevgili olmayı düşünmemiş. Sonrasında eşi Burak’ın rahat güvenli tavırlarını gördükçe ilgisini çekmeye başlamış. Bir seyahat sonunda uçağının düşme olasılığı olmuş ve öleceğini düşününce çok düşünmemeyi olayları akışına bırakmayı tercih etmiş ve birliktelikleri böylece başlamış.

Çok güzel bir aşk yaşamışlar ve sonrasında evlenmişlerdir. Evlendiklerinde 26 yaşındadır. 10 yıldır birliktelerdir.

Canan Ulugöl
Canan Ulugöl

Canan Ulugöl Hakkında

Canan Ulugöl spor yapmaya vakti olmadığını ancak çok hareketli olduğu için kilo almadığını söylüyor. Evinin dekorasyonunun kendine ait olduğunu söylüyor. En sevdiği ve en etkilendiği ülkenin Türkiye olduğunu söylemektedir. İstanbul dışında bir yerde yaşamak istese Çeşme, İzmir gibi bir yer büyük şehre yakın bir yerde yaşamak isteyeceğini belirtiyor.

Küflü isminde bir köpeği ve bir kedisi vardır. Pozitif olan insanların yanında olmasını istediğini söylüyor. Hayat görüşünün sevmediği şeyleri yapmamak olduğunu belirtiyor.

Canan Ulugöl kaşlarına bir şey yaptırmadığını kendi haline bıraktığını ve sadece yukarı doğru taradığını söylemektedir. Yüzüne bir bir buçuk yılda bir botoks yaptırdığını seviyor.

Cildinin temiz ve nemlendirilmiş olmasına dikkat ettiğine söylüyor. Gidip en çok beğendiği yeri Venedik’tir. İlk gittiğinde büyülendiğini söylüyor. 35 ten fazla ülkeye gitmiştir. Hostes olmasa kendine ait bir şeyler yapacağını söylüyor.

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx