Haber

Yüzü olduğu bir markanın davetlisi olan Aleyna Tilki dans gösterisi yaptı!

Reklamlar

Yüzü olduğu bir markanın davetlisi olan Aleyna Tilki dans gösterisi yaptı! Yüzü olduğu bir markanın davetlisi olan Aleyna Tilki, süper mini eteğiyle sahnede dans etti. Genç şarkıcının bu anları sosyal medyada gündem oldu.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ve verdiği pozlarla gündem olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, dün gece hem yüzü hem de vokali olduğu markanın davetini kabul etti. Tilki, DJ eşliğinde çalan müziğin keyfini çıkardı ve dansı da ihmal etmedi.

Yüzü olduğu bir markanın davetlisi olan Aleyna Tilki dans gösterisi yaptı! Sahnede bayıldı


Yüzü olduğu bir markanın davetlisi olan Aleyna Tilki dans gösterisi yaptı! Geceye süper mini eteği ve büstiyeriyle katılan Aleyna Tilki, sahnede şov yaptı. Müziğin ritmine kapılarak dans eden genç şarkıcı, bu anları Instagram hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Tilki, davette kendisini yalnız bırakmayan arkadaşları ve kardeşi Ayça Tilki ile de paylaşımda bulundu.


ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 Konya doğumlu Türk şarkıcıdır. Ağustos 2016’da Türkiye’de sansasyon yaratan “Cevapsız Çınlama” single’ı ile ödüle layık görüldü.

Reklamlar

Hayatı ve kariyeri

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000 tarihinde Konya’nın Of ilçesinde, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. “Talent You’re Turkey” yarışmasına katılmasıyla televizyona ilk adımını attı. Ağustos 2016’da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman’ın “Cevapsız Çınlama” single’ına vokal olarak katıldı. YouTube’da yayınlanan single’ın klibi 2016 yılında Türkiye’de en çok izlenen video klip oldu ve bir yılda 300 milyondan fazla izlendi. En çok izlenen Türkçe şarkı klibi ünvanını aldı. Şarkı resmi MusicTopTR listesinde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, ilk solo single’ı “You Olsan Bari”yi Temmuz 2017’de yayınladı ve aynı listede Türkiye’de 1 numaraya ulaştı.

Diğer içerikler

Munise Demircioğlu

Reklamlar
Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx