Cilt Bakımı

Duygu Özaslan’dan 10 Adımda Kore Cilt Bakımı

Duygu Özaslan Kore Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?

Reklamlar

Duygu Özaslan son zamanlarda en çok sevilen sosyal medya fenomenlerinden birisidir. Güzel fenomenin paylaştığı ve Kore cilt bakımının detaylarını anlattığı videodan yola çıkarak sizlere bir yazı hazırladık. Porselen gibi pürüzsüz, aydınlık, parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmak isteyen kişiler Duygu Özaslan’ın Kore cilt bakımı videosundan derlediğimiz yazımızı okumalı…

Frudia Blueberry Hydrating Cleansing Gel To Foam
Frudia Blueberry Hydrating Cleansing Gel To Foam

Frudia Blueberry Hydrating Cleansing Gel To Foam

Kirleri, tozları ve pürüzleri kurutmadan gideren ve nemle dolduran çoklu temizleyicidir.  Nem dolu jelin zengin bir köpüğe dönüştüğü ters dokuya sahip bu temizleme ürünü, hassas ciltleri tahriş etmeden temizler. Yumuşak dokunuşlu günlük bakım temizleyici phytoncide içeren toz sıfır kompleksi, atıkları ve ince tozu emer böylece temizlik etkisinden cilt stresini gidermeye kadar her işe yarar. Kuru cildinizi içten dışa nemlendirir ve temizlendikten sonra cilt daha da nemlenir. Yaban mersini özlerinden yapılan temizleme köpüğü, cildinizi temizledikten sonra nem ile doldurarak cildinizin kurumasını önler.

Scinic Feel So Good Peeling Ped
Scinic Feel So Good Peeling Ped

Scinic Feel So Good Peeling Ped

Bu cilt bakım ürünü, safsızlıkları nazikçe temizleyen, ölü cilt hücrelerini temizleyen ve tek bir çift taraflı cep pedi ile cildinizin parlak görünmesini sağlayan bitki kaynaklı selüloz içerir. İnce tozu ve hatta cildinizde biriken makyajı etkili bir şekilde giderir. Normal, kuru ve yağlı ciltler için idealdir. Bu ürün ciltteki gözenekleri küçültür, siyah noktaları giderir ve mat görünen cildi parlak hale getirir.

Reklamlar

Bu ürün derin temizleyici, yumuşak peeling ve nemlendirici görevi görür. Üçlü etkiye sahip olan bu ürün, siyah noktalı ve sorunlu bölgeleri temizlemek için kullanabilirsiniz.cildinizin üzerine silin. Feel So Good Peeling Pad, size daha parlak bir cilt kazandırmaya yardımcı olan AHA (alfa-hidroksil) ve BHA (beta-hidroksil) asitleri içerir.

AHA asitlerinin kırışıklıkların azaltılmasına yardımcı olduğu ve cildin genel görünümünü ve hissini iyileştirmeye yardımcı olmak için güçlü tanımlayıcı çizgileri yumuşattığı, kolajen üretimini artırarak cildin daha sıkı hissetmesine yardımcı olduğu bilinmektedir.

BHA asitleri cilt üzerinde bakteri üremesini engelleyen antiseptik etkiye sahiptir ve ayrıca antiinflamatuar etkiye sahiptir.

Ped çift taraflıdır. Beyaz taraf, önce cildi temizler ve sarı taraf cildinizdeki ölü cildi, tozu ve kirleri temizlemeye yardımcı olan mikro liflere sahiptir. Gözenekleri açar ve hatta herhangi bir siyah noktayı nazikçe gidermeye yardımcı olur.

Reklamlar

Bu cilt temizleme pedleri laktik asit, selüloz ve keçi sütü ekstresi içerir. Bu ürün hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve cilde zararlı kimyasal maddeler içermez.

Parmaklarınızı pedin içine yerleştirin ve yüzü nazikçe ovalamak için pamuklu (beyaz) tarafı kullanın. Pedi çevirin ve diğer tarafı (sarı) kullanarak gözenekleri ve siyah noktalı alanları ovalayın. Yüzü ılık suyla yıkayın. Bitirmek için bir tonik uygulayın. Yalnızca harici kullanım içindir. Gözlerle temastan kaçının. Herhangi bir tahriş veya kızarıklık belirtisi olursa, kullanmayı bırakın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.

Scinic Sparkling Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik
Scinic Sparkling Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Scinic Sparkling Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Köpüklü su ile zenginleştiren ve gözenekleri küçülten tonik, sebum ve ölü derileri temizler. Cilde ferah, taze ve parlak bir görünüm kazandırır. Ciltte yapışkan bir his bırakmaz. Cilde çok hızla emilen tonik, cildi yeniler ve sakinleştirir. Bir pamuk pedin üzerine biraz tonik alın ve cildinize bu pamukla hafif bir şekilde masaj yapın. 

SNP Ice Bear Cica Mask
SNP Ice Bear Cica Mask

SNP Ice Bear Cica Mask

Cilt sakinleştirici bu maske, yumuşak bir dokunuş için tüy bırakmayan ve herkes için mükemmel bir uyum sağlayan bir tabaka malzemesi kullanır. Canlandırıcı formül yapışkan bir his bırakmaz ve nem depolar, gergin ve kuru hisseden cildi tazelerken aynı zamanda serinletici etkisiyle cildi yumuşatır. Ayrıca, ferahlatıcı buzlu jöle özü, daha fazla esneklik için cildi yoran bol miktarda besin sağlar.

Stres ve dış ortamlardan kolayca zarar gören cilde nem verir. Daha sağlıklı görünen bir cilt için nem yağ dengesi sağlanır. Bu maskeler yaklaşık on beş dakika süren anında bir soğutma etkisi sağlar. Cilt, kullanıldıktan dakikalarca sonra hızla sakinleşir ve yatıştırılır. Maske tiftiksiz kumaşla cilde sıkıca tutunur.

Portulaca Oleracea özü, cilt için mükemmel nemlendirme özellikleri içeren bitkisel bazlı bir bileşendir. Centella Asiatica özü, cildinizi daha fazla korumak için cildi güçlendirici bir etki sağlayan ek bir bitkisel içerik olarak eklenir. Lavanta, günlük aktivitelerden aşırı uyarımı sakinleştirmek ve bastırmak için duyularınıza aromatik bir terapi sağlar.

Papatya çiçeği, uygulandığında sakinleştirici ve yatıştırıcı bir his vermek için cilt bakımında yaygın olarak kullanılır. Bal arılarının ürettiği propolis, bu yüz maskesinde kullanıldığında cilde zengin beslenme sağlar. Adenosin, öncelikle zamanla oluşan kırışıklıkları ve çizgileri azaltmak için kullanılan yüksek kaliteli bir kozmetik bileşendir.

Pink By Pure Beauty So Glow Essence
Pink By Pure Beauty So Glow Essence

Pink By Pure Beauty So Glow Essence

Bu ürün cildin ışıltılı ve sağlıklı bir parlaklık kazanmasını sağlıyor. Günde sadece bir pompa sıkmanız yeterlidir. Bu esansı yüzünüze ve boynunuza masaj yaparak uygulamanız yeterlidir.

Şu içerik de ilginizi çekebilir: E Vitamini ile Yüz Maskesi Tarifleri

Pure Beauty Hydrating Urban Shield
Pure Beauty Hydrating Urban Shield

Pure Beauty Hydrating Urban Shield

Pure Beauty, aktif doğal bileşenlerin gücünü güvenilir bilimin etkileriyle birleştirerek en saf olanı sunar. Pure Beauty Hydrating Urban Shield ürünleri, kişinin cildine içeriden dışarıya yoğun bir nem desteği sağlayan Hydration Triple Action sistemini kullanır. Bu, susuz görünen cildi pürüzsüz, esnek ve sağlıklı görünen bir cilde dönüştürmek için ideal bir çözümdür. Bu ürün paraben, alkol ve lanolin içermez.

Mükemmel temizlenmiş yüze uygulayın ve cilde nazikçe masaj yapın. Bu ürünü sabah ve akşam kullanın. Yalnızca harici kullanım içindir. Herhangi bir tahriş meydana gelirse, kullanmayı bırakın ve gerekirse bir doktora danışın. Gözlerle temastan kaçının. Göz ile teması halinde hemen durulayın. Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Pure Beauty, aktif doğal bileşenlerin gücünü güvenilir bilimin etkileriyle birleştirerek en saf olanı sunar.

Pure Beauty Hydrating Urban Shield ürünleri, kişinin cildine içeriden dışarıya yoğun bir nem artışı sağlayan Hydration Triple Action sistemini kullanır. Bu, susuz kalmış cildi pürüzsüz, esnek ve sağlıklı görünen bir cilde dönüştürmek için en uygun çözümdür.

Frudia Green Grape Foam Pore Control Cream
Frudia Green Grape Foam Pore Control Cream

Frudia Green Grape Foam Pore Control Cream

Bu krem, etkin madde olarak vitis vinifera (üzüm) meyve özü içerir. Ayrıca bu krem gliserin, su, üre, betain, dimetikon, panthenol, hidrojene hint yağı, prunus armeniaca (kayısı) çekirdeği yağı, vitis vinifera (üzüm) çekirdeği yağı, citrus paradisi (greyfurt) çekirdeği yağı, mangifera indica (mango) çekirdeği yağı, punica granatum tohumu yağı, solanum lycopersicum (domates) tohumu yağı ve tokoferol içerir.

 Bu kremdeki yeşil üzüm ekstraktının yüzde 81 oranında tanen içererek gözenek küçültme etkisi vardır. Cildi pürüzsüz hissettirmek için büyük gözenekleri ve fazla sebumu tek seferde temizler. İnsan uygulama testinin iki hafta içinde gözenek sayısını, sebum ve cilt dokusunda iyileşmeyi azalttığı kanıtlanmıştır. Şerbet formülasyonundaki bu krem cilde uygulandığında su çeşidine dönüşür ve cilde serinletici etki sağlar.

Temel bakımın sonunda bu kemi yüze eşit olarak uygulayın. Son olarak, bu krem cilde emilmesi için hafifçe parmaklarınızla vurun. Soğuk bir yerde saklayın ve küçülen gözeneklerin etkisini hissetmek için kullanın.

Watsons Collagen Hydro-Balance Eye Treatment Krem
Watsons Collagen Hydro-Balance Eye Treatment Krem

Watsons Collagen Hydro-Balance Eye Treatment Krem

Bu göz kremi, ambalajın ucundaki metal aparatı ile göze masaj yapar ve göz çevresine serinlik ve ferahlık hissi verir. Losyon kıvamındaki bu göz kremi, hafif kokusuyla kendinizi şımartmayı sağlar. Cilde çok çabuk emilen bu krem, göz altındaki bölgeyi nemlendirir. Ayrıca göz altındaki şişlikleri ve koyu halkaları giderir. 

Frudia Citrus Brightening Cream
Frudia Citrus Brightening Cream

Frudia Citrus Brightening Cream

Yüzde 61 narenciye içeren bu krem ​​gün boyu C vitamini kullanmak için parlak bir cilt sağlar. Sadece dört hafta içinde narenciye etkisini hissedebilirsiniz. Mango çekirdeği yağı ve meyve çekirdeği yağı nem sağlar. Narenciye, ferahlatıcı ve mükemmel bir cilttir. Arıtılmış su yerine narenciye özü içerir. Klinik test ile kanıtlanmış cilt parlaklığında iyileşme, ciltte melanin azalması ve pigmentasyon azalmasını sağlar. Jeju mandalinalarının doğal vitaminleri ile cildinizi ipeksi yumuşaklıkta yapar.

R VITA WTM teknolojisi, çekirdekleri, meyvesi ve kabukları da dahil olmak üzere meyvelerin suyunu daha düşük sıcaklıklarda yavaşça çıkarır ve cildimize en besleyici bileşenleri vermek için arıtılmış su yerine bu saf suyu kullanır. Krem, cilt dokusunu nemli tutmak için gerçek narenciye meyvesi ile bir smoothie gibi yumuşak bir şekilde uygulanır.

İçeriden parlayan cilt yorgun cildinizi canlandırabilirsiniz. Her açıdan parlayan cilt için idealdir. Zengin narenciye vitamini, koyu, donuk cilt tonunu aydınlatmak için cildin altında emilir. Taze ve nemli vitaminlerle dolu narenciye suyu kremi cildin parlak ve temiz kalmasına yardımcı olur. Parlak ve temiz bir cilt tonu oluşturmaya yardımcı olur.

Pure Beauty Illuminating Urban Shield Sun Protion Spf50+
Pure Beauty Illuminating Urban Shield Sun Protion Spf50+

Pure Beauty Illuminating Urban Shield Sun Protion Spf50+

Pure Beauty Illuminating Urban Shield Sun Protion Spf50+ güneş kremi, sizi zararlı UV ışınlarına maruz kalmaktan korur. Cildinizi gün boyu nemli tutar. Pure Beauty, aktif doğal içeriklerin gücünü güvenilir bilimin etkileriyle birleştirerek en saf olanı sunar. Pure Beauty Illuminating Urban Shield ürünleri, sizi şehir hayatının kirliliğinden korurken bile cildinizin doğal ışıltısını zenginleştirir. 

Söğüt kabuğu özleri sağlıklı cildi güçlendirir ve koyu lekeleri azaltır. Seramid 123 cilt bariyerinizi güçlendirir, sizi çevredeki zararlı unsurlardan korur. Kirliliğe maruz kalmanın neden olduğu koyu lekelerin azaltılmasına yardımcı olur. Bu güneş kremi paraben, alkol ve lanolin içermez. Güneşe çıkmadan önce yüzünüze ve vücudunuza eşit olarak uygulayın. Gerektiği gibi yeniden kullanın. 

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx