Dizi HaberleriHaber

Kazara Aşk Dizisi Konusu Nedir? Kazara Aşk Nerede Çekiliyor?

Reklamlar

Star TV ekranlarında yayınlanan Kazara Aşk dizisi konusu ve karakterleri merak edilmektedir. Yaz dizisi olan ve Perşembe akşamları yayınlanan dizinin tüm merak edilenlerini birlikte ele alalım.

Kazara Aşk Dizisi Başrolleri

Kazara aşk dizisinin başrollerinde yer alan isimler Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’dir. Dizinin en çok izlenen bölümü 3.bölüm olmuştur.

Kazara Aşk Dizisi Yapımcısı ve Yönetmenleri

Dizinin yapımcısı Koliba Film’den Ata Türkoğlu’dur. Kazara aşk dizisinin yönetmeni Sadullah Celen iken dizinin senaryosunu ele alan isimler de Bekir Baran Sıtkı ve Rana Mamatlıoğlu’dur.

Reklamlar

Kazara Aşk Dizisi Konusu

Dizide Şimal karakterine can veren isim Suda Zülal Güler’dir. Ailesinin 10 gün içinde evlenmesini istemesi üzerine söylediği yalana son vermek ister. Fakat Şimal gerçeği ailesine söylerse Ümit İbrahim Kantarcılar yani Civan’ın şirketten ayrılması demektir.

Civan bunun olmasına izin vermemek için elinden geleni yapacak ve Şimal’e engel olmaya çalışacaktır. Fakat Civan’ın çözmesi gereken tek sorun da bu değildir.

İlginizi Çekebilir: Saçlarınızı Ne Sıklıkla Kestirmelisiniz?

Şimal ’de ailesine söylediği yalanın ortaya çıkmaması için daha büyük bir yalanın içine düşmek istemektedir. Kenan peşinden ayrılmayarak kafasını karıştırmaya devam etmektedir. Olay evliliğe varmadan bu meseleyi bitirme yollarını arar.

Reklamlar

Ancak yalanı sonlandıramadan işler evliliğe kadar gelir. Olaylar farklılaşır ve hiç akıllarına gelmeyecek durumlarla karşılaşırlar. Söyledikleri yalanlar ortaya çıkmak üzeredir. Ancak yakalanmadan düğünü atlatacaklar mı bunun için dizinin yeni bölümünü izlemelisiniz.

Kazara Aşk Dizisi Konusu
Kazara Aşk Dizisi Konusu

Kazara Aşk Dizisi Hangi Gün?

Kazara Aşk dizisi sevilen oyuncuları ve eğlenceli konusu her perşembe Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşmaktadır.

Kazara Aşk Dizisi Oyuncuları

Aycan Koptur dizide Vildan Parlak Saydam karakteri ile ekranlara gelmektedir.

Burak Tamdoğan ise Dursun Karadeniz olarak karşımıza çıkmaktadır.

Burakhan Yılmaz Kazara Aşk dizisinde Kenan Aladağ karakterini canlandırmaktadır.

Deniz Altan dizide Aslı Tetik karakteri ile ekranlarda yer almaktadır.

Sadi Celil Cengiz dizide Okan Saydam karakterini canlandırmaktadır.

Neval Saydam dizide Servet Pandur karakterini canlandırmaktadır.

Suda Zülal Güler Kazara Aşk dizisinde Şimal Karadeniz olarak karşımıza çıkmaktadır.

Uğur Çavuşoğlu dizide Tahsin Saydam karakterini canlandırmaktadır.

Ümit İbrahim Kantarcılar ise dizinin başrolüdür. Ve Civan Saydam karakteri ile ekranlarda yer almaktadır.

Kazara Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kazara aşk dizisinin yapımcı firması Koliba Film’dir. İlk olarak 24 Haziran Perşembe günü seyirci ile buluşmuştur. Merak edilen diğer bir soru da dizinin nerede çekildiğidir. Gelin birlikte sorunun cevabına göz atalım.

Kazara Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor
Kazara Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor

Kazara Aşk Dizisi Nerede Çekiliyor?

Genelde yaz dizileri tatil beldelerinde çekildiği için Kazara Aşk dizisinin de nerede çekildiği merak edilmektedir. Dizi İstanbul’da çeşitli ilçelerinde çekilmiştir. Fakat bazı sahneleri Sinop’un Ayancık ilçesinde çekilmiştir. İstanbul’un hangi ilçesinde çekildiğini merak ederseniz Beykoz’da çekilmektedir.

Kazara Aşk Dizisi Final Yapacak Mı?

Kazara Aşk dizisi aslında bir yaz dizisidir. Bu nedenle çok uzun sürmesi beklenmemektedir. Yaz dizilerinin oynayacağı kanal ile 12 bölümlük anlaşma yaptığı bilinmektedir. Kazara Aşk dizisinin de 12 bölümlük anlaşması vardır. Ve dizinin izlenme oranı eğer yüksek ise yeni sezonda da devam edecek, izlenme oranı beklenenin altında ise ekranlara veda edecektir. Kazara aşk dizisi üçüncü bölümünde biraz fazla reyting alsa da ilk bölümünden 1.8 reyting alarak 2021 yaz dizileri arasında en az reyting alan dizi olmuştur. Düşük reyting alması oyuncular hayal kırıklığına uğratmış Star TV’yi de beklentiyi karşılamadığı için üzmüştür. Durum böyle olunca erken final yapar mı 12 bölüm devam eder mi bekleyip göreceğiz.

Sizler ile Kazara Aşk dizisinin konusu, oyuncularını, nerede çekildiğini ve ne zaman final yapacağını ele aldık. Umarız merak ettiğiniz soruların cevaplarını öğrenmişsinizdir. Keyifli bir yaz dileriz.

İlginizi çekebilecek içerik: Gönül Dağı Dizisi Konusu Nedir?

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx