ModaKombin

Kapsül Gardırop Oluşturmanın İpuçları

Kapsül Gardrop İçin İpuçları

Reklamlar

Kapsül gardırop son zamanlarda moda alanında herkesin konuştuğu bir konu… Özellikle pandemiyle birlikte giyinmek daha fonksiyonel bir hal aldığını ve minimalist yaşamlara doğru gittiğimizi düşündükçe minimal stiller oluşturmanızı sağlayan kapsül gardırop akımının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.

Sadece kıyafetlerinize bakmak ve ‘giyecek bir şey’ olmadığına karar vermek için aşırı doldurulmuş bir dolabı açtıysanız, yalnız değilsiniz. Bazen ne kadar çok seçeneğimiz olursa, mükemmel kıyafeti bir araya getirmek o kadar karmaşık ve kafa karıştırıcı olabilir. Birçok moda uzmanının yemin ettiği bir püf noktası, bir kapsül gardırop inşa etmek ve en son trendlere atlamak yerine birden fazla şekilde stil oluşturabilecek temel öğelere yatırım yapmaktır.

Yine de, kapsül gardıroplar kesinlikle daha akıllı ve daha sürdürülebilir bir yol olsa da, bir tane yaratmak yapmaktan daha kolay görünüyor. Nasıl başlarız? Hangi parçalara yatırım yapmalıyız? Hangilerini atmalıyız?

Reklamlar

Tüm yakıcı sorularımızı yanıtlamak için, yalnızca sekiz parçayla mükemmel bir gardırop küratörlüğünü yapan ve hatta 2019 Smart Works koleksiyonunda Meghan Markle ile işbirliği yapan tasarımcı Misha Nonoo’dan ilham aldık. İleride, nasıl alışveriş yapacağınıza ve seçimlerinizi nasıl daraltacağınıza dair ipuçlarını paylaşarak, her gün şaşkınlıktan sizi kurtaracak kapsül gardırop ipuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Kapsül Gardırop Ne Demek?
Kapsül Gardırop Ne Demek?

Kapsül Gardırop Ne Demek?

Bir kapsül gardırop, temel ve seçkin, zamansız giysilerden oluşan bir seçimdir. Farklı yaşam tarzlarımıza göre kişiden kişiye değişebilir, ancak en iyi parçalar işte, gündelik olarak da giyilebilir. İş hayatında da kullanılabilir. Kokteyl ve partilerde giyilebilecek türlerdir. Gardırobunuzu modernize etmek hayatınızı kolaylaştırır. Kapsül gardırop ile asla ‘giyecek hiçbir şeyiniz’ yokmuş gibi hissetmezsiniz. Yalnızca kolayca kombinlenebilen ve her zaman şık görünen parçalara sahip olduğunuzu bilmek size güven veriyor. Daha iyi satın almak ve daha uzun süre giymek hem çevre hem de cüzdanınız için harikadır.

Kapsül Gardırop Listesi

Her şeyden önce, her kadının mükemmel beyaz düğmeli gömleklere sahip olması gerektiğine inanıyorum. Dik yakalı bir beyaz gömlek bir kapsül gardırobun nihai yapı taşıdır. Ardından, size uyan ve daha düz olan etek ve özel kesim pantolonlardan oluşan mükemmel silüetlerinizi bulun. Siyah, beyaz ve lacivert gibi nötr renkleri tercih edin. Profesyonellerin her zaman tarzları var. Gündelik bir görünüm için mükemmel tişörtü bulun ve en sevdiğiniz kotla eşleştirmek için birkaç renkte satın alın.

Temel parçalarınızı bulduktan sonra, en çok hangi parçaları kullandığınıza dikkat ederek biraz zaman ayırın. Sürekli giyeceğiniz önseziyle üç pantolon almayın çünkü kendinizi şaşırtabilirsiniz! Bu arada, pratikte o mükemmel beyaz gömlekleri çok sık kullandığınızı fark ederseniz, stok yapın ve birkaç tane satın alın! Bu temel parçaları daha modern veya modaya uygun seçmeniz gerekir.  Blazer elbiseler, kiki pantolonlar, ivy pantolonlar ve dik yakalı gömlekler gibi stiller değişmedi, bu da klasik görünümlerinin bir kanıtı… 

Reklamlar

Bu kapsül parçalarını ne sıklıkla değiştirmemiz gerektiğine dair herhangi bir ipucu var mı diye soruyorsanız cevaplayalım. Bu tamamen ne kadar giydiğinize bağlı. İyi yapılmış bir trençkot yağmurluğunu yıllarca, hatta on yıllarca değiştirmenize gerek kalmayacak! Ama sürekli giydiğiniz en sevdiğiniz beyaz tişört birkaç yıl içinde eski püskü olabilir. Korkunç bir takılma veya yırtılma meydana gelmiş gibi, her zaman onarım veya tamir seçeneklerine bakın. Terziniz onu yeni gibi yapmanıza yardımcı olabileceği zaman, bir şeyi ‘atılır’ olarak görmeyin. Parçanın gerçekten kurtarılamaz olduğunu hissettiğinizde, bakın bu malzemeleri çöp sahasından uzak tutmak için yerel bir kumaş geri dönüşüm programına dahil edin.

En sevdiğim ipuçlarından biri, dolabınızdaki tüm askıları geriye doğru asmaktır ve altı ay sonra bir şey hala geriye doğru asılıysa, muhtemelen kaldırma zamanı gelmiştir. Bir şey birçok durum için uygun değilse onu artık dolabınızdan kaldırın ve ihtiyaç sahiplerine verin.

Katmanlama, kapsül gardırobunuzdan en iyi şekilde yararlanmanın harika bir yoludur. Bir beyaz dik yakalı gömlek, triko kazak ve kloş etek harika bir kombindir. Gerçekten çok önemli olan kıyafetleri birleştiriyorsunuz. Soğuk bir günde rahat olan şık bir görünüm için çok yönlü parçalar…. Çorapları ve balıkçı yakaları çıkarın, sıcak havalar için şık bir görünüme kavuşun.

Kot pantolonlar ise üzerine oturan bir tişört ve spor ayakkabı ile harika görünüyor. Daha soğuk günlerde, rahat bir görünüm için bisiklet yaka bir sweatshirt eklenebilir.

Dış giyim dışında, kapsül gardırop parçaları genellikle yıl boyunca aynı kalabilir. Modanın geleceği mevsimsiz bir takvime doğru ilerliyor ve tüketiciler bir şeyin ‘geçen yıl böyle’ olduğu fikrinden giderek daha fazla yoruluyor. İstanbul’da, hava bir uçtan diğerine gidiyor. Burada bir kaşmir kazak ve orada keten elbiseye ihtiyacınız olabilir, ama başka türlü pek bir değişiklik olmaz.

Aksesuarlara hepimiz kesinlikle bayılıyoruz ve bunların kapsül gardırobunuza olan sevginizi sürdürmek için gerekli olduğuna inanıyoruz. Onlar harika bir renk katıyor. Gardırobunuzda bulunan klasik bir parçaya başka bir hayat verin. Takılar, çantalar ve ayakkabılar, bir kıyafete bir dokunuş daha fazla kişilik katmanın ya da sadece bazı parçaları yenilemenin çok kolay bir yoludur.

Kapsül Gardrop Listesi Tesettür Giyim
Kapsül Gardrop Listesi Tesettür Giyim

Kapsül Gardrop Listesi Tesettür Giyim

Kapsül gardıropların arkasındaki fikir, her kategoride belirli sayıda ürün bulundurmaktır. Burası tesettürlü kadınlar için kafa karıştırıcı olabilir. Giyim ihtiyaçlarımız diğer kadınlarınkinden çok farklı. Hangi online kapsül gardırop çalışma sayfasında tesettürlü kadınlar için bir kategori var?

Hayatınıza bakıp kişisel ihtiyaçlarınızı belirlemenizi tavsiye ederim. Ev dışında mı çalışıyorsunuz? Eğer öyleyse, olmayan bir kadından daha fazla kıyafet ve başörtüsüne ihtiyacınız olacak. Tek bir stile bağlı kalmayı mı yoksa karıştırmayı mı tercih edersiniz? Sadece etek mi giyiyorsunuz, yoksa pantolon da giyer misiniz? Tek parça kombinleri mi yoksa ayrı kıyafetleri mi tercih edersiniz? Birkaç tane mi eşarp takıyorsanız yoksa geniş bir eşarp koleksiyonunuz var mı? Kıyafetlerinize ne kadar zaman ayırmayı seviyorsunuz?

Geleneksel kapsül gardırop tarzı, tüm giyim eşyalarınızı belirli bir sayıda tutmaktır. Sihirli sayı ve neyi içermesi veya içermemesi gerektiği konusunda farklı fikirler var. Daha doğrudan bir yaklaşımı tercih ederiz. Bir gardıroptaki toplam parça sayısı yerine, kaç parçaya ihtiyacınız olduğuna karar verin ve buna bağlı kalın.

Örneğin, hem pantolon hem etek giymeyi seviyorsanız en az iki taneye ihtiyacınız var, her birinden bir tane olmalı. Yazın çok sıcak, kışın çok soğuk olan bir bölgede yaşıyorsanız kapsül gardırobunuzu oluştururken dikkat etmelisiniz. Yılın farklı zamanları için farklı kumaş ağırlıklarına ihtiyacınız olduğu anlamına geliyor. 

Her mevsim dışarıda giyebileceğiniz veya evde giyebileceğiniz iki maksi etek satın alın. En sıcak günler için hafif bir ipek etek satın alın. Yaz için de bir pamuklu etek almanızı tavsiye ediyoruz. Sıcak tutmak için birden fazla katmana ihtiyacınız olduğunda kış için kalın bir etek alın. Bir kışlık pantolon, bir adet hafif bol yazlık pantolon ve iki adet sezonluk pantolon ve en az dört tane eşarp satın alın. Ayrıca kış için bir tane ceket ve bir tane kışlık kazak, yaz için en az iki tane tişört ve iki tane bluz ya da tunik alın. Siyah ve beyaz gibi her şeye uyabilecek parçalar seçin.

İki mevsimlik pantolon ve iki çift mevsimlik etek gardırobun temelini oluşturur. Stil ve şekil olarak klasiktirler. Pantolon siyah, etek bir siyah ve bir lacivert. Ne olursa olsun onları giyebilirsiniz.

Diğer öğelerin hepsinin, temel parçalara bir gün izin veren belirli bir amacı vardır. Günlük olarak sadece temel parçaları giymeniz gerekir. Yani diğerleri mevsime ve nedene bağlı olarak bazı seçenekler sunuyor. Ancak her kategori için minimumda tutmaya çalışın. Parçaların her birinin bir amacı olmalıdır. 

Çok soğuk havalar için bir kışlık yün palto ve nereye gittiğinize bağlı olarak bir trençkot ya da üstüne giyilebilecek bir yağmurluğunuz olmalı.

Ayakkabıları yine minimumda tutmaya çalışın. Yürüyüş ayakkabısı için siyah deri Mary Janes ayakkabıları alabilirsiniz. Ayrıca yürüyüş ayakkabısı da olabilen ancak daha rahat olan bir siyah ya da beyaz spor ayakkabınız var. Yazlık giyinmek için bir tane askılı sandalet olmalı. Alışverişe çıkmak ve civarda yürümek için bir yazlık terliğiniz de olmalı. Kar için bir çift kışlık bot olması gerekir. 

Tabii ki, bu kapsül dolaba daha fazlasını ekleyebilirsiniz. Düğünler için bir siyah düz elbise ve bir abiye elbiseniz olmalı. Tatiller için iki tane yazlık elbiseniz olmalı. Ayrıca iç çamaşırı, sütyen ve çorap olmalı. Bunlardan ihtiyacınız olan miktar kadar satın alabilirsiniz.

Son düşünce, renk düzeninizdir. Tüm kıyafetlerinizin bir arada olmasını sağlayarak giyinmek çok daha kolay olacaktır. Sadece siyah giymeyi tercih eden bazı tesettürlü kadınlar var. Ve bu, zorunlu olmasa da geçerli bir seçimdir. Renkli giyinmeyi tercih ediyorsanız, planlı bir renk paletine sahip olmak her şeyi düzenli tutmanıza yardımcı olur. Düz renkleri mi yoksa baskıları mı tercih edeceğinize de karar vermelisiniz. Renk konusunda özgürsünüz. Bu tür kurallar kültüreldir ve sonuçta tevazu üzerinde durulmalıdır.

Kültür, hangi renkleri giydiğimizde büyük rol oynar. Farklı toplumlar, kadınların belirli renkleri giymesi veya giymemesi gerektiğine inanır. Bu beklentilere bağlı kalmayı veya onlara meydan okumayı seçebilirsiniz, ama en azından onların farkında olmalısınız.

Düz renkler, kolayca eşleşen bir gardırop için muhtemelen en iyisidir. Ancak bu, baskılı kıyafetler giyemeyeceğiniz anlamına gelmez. Sadece seçtiğiniz renklerle eşleştirmeniz gerekir. Kıyafetleriniz için baskılı desenleri sevmiyorsanız şal, eşarp ve atkılarınızda baskı desenleri seçebilirsiniz.

İlk önce, nötr renginize karar verin. Siyah, beyaz, lacivert, fildişi, ekru, bej, pudra pembesi gibi renklerden birisini seçebilirsiniz. Bu, ayakkabılarınızın rengi ve pantolonunuzun ve çantanızın varsayılan rengi olmalıdır. 

Çok fazla renk seçmeyin. Dört ila altı muhtemelen iyi bir sayıdır. Çok fazla olması, hepsinin birbiriyle eşleşmeyeceği anlamına gelir. Ve sıra dışı renkleri eşleştirmekten korkmayın. Hardal sarısı ve patlıcan moru en sevdiğimiz kontrast kombinasyonlardan biridir. 

Hepimiz, sahip olduğumuz her şeyin bize uyduğu ve bizi harika hissettirdiği bir gardırop isteriz. Bunun, hayatımızın, ne giymeyi sevdiğimiz ve ne giymemiz gerektiğine dair bir değerlendirme yaparak ve buna odaklandığımızdan emin olarak başarılabileceğine inanıyorum. Bir planı takip etmek, bunu başarmanıza yardımcı olacaktır.

Kapsül Gardrop Yaz Kıyafetleri ile Nasıl Yapılır?
Kapsül Gardrop Yaz Kıyafetleri ile Nasıl Yapılır?

Kapsül Gardrop Yaz Kıyafetleri ile Nasıl Yapılır?

Kendinizi sık sık gardırobunuzun önünde durup gün için ne giyeceğinizi merak ederken buluyor musunuz? Sahip olduğunuz başka hiçbir şeyle uyuşmayan giysiler için anlamsız harcamalar konusunda bilinçli misiniz? Hızlı moda dünyası hakkında çevreye duyarlı mısınız ve alışveriş alışkanlıklarınızda bazı değişiklikler yapmak mı istiyorsunuz? Ya da belki birkaç önemli yüksek kaliteli parçaya yatırım yapmak istiyorsunuz ama ne olduğunu bilmiyor musunuz? Doğru yere geldiniz. Yazlık bir kapsül gardırop bu soruların her birinin cevabı olacak.

Yaz Kapsül Gardırop nedir?

Yaz kapsülü gardırop konsepti oldukça basittir. Kapsül gardırop, giymeyi sevdiğiniz ve farklı durumlar için çok sayıda görünüm yaratmak üzere karıştırılabilen ve eşleştirilebilen sınırlı sayıda giysi, ayakkabı ve aksesuarı tanımlamanın süslü ve havalı bir yoludur. Buradaki fikir, bu giyim parçalarının daha sonra yalnızca tam gardırobunuz olarak kullanılmasıdır. Kapsül gardıroplar genellikle mevsimden mevsime değişir, ancak doğru yapılırsa, bazı parçalar sonbahar ve ilkbahar gibi geçiş mevsimlerine kolayca geçebilir.

Yaz kapsülü gardırobuna kimin ihtiyacı olduğunu merak ediyorsanız, cevap hemen hemen herkes! Her gün gardırobunun önünde duran ve kendini hep aynı şeyi giyiyormuş gibi hisseden ya da giyecek bir şey bulamayan kadın için kışlık ya da yazlık bir kapsül gardırop sahibi olmak tüm bunlara son verecektir. Birbiriyle uyumlu ve farklı durumlarda giyilebilecek yirmi beş ila otuz çok yönlü parçadan oluşan bir gardırop hazırladığınızı bilmek, sabahları çok fazla zaman kazandıracak. Giyinme çilesinin çok daha kolay hale geldiğini göreceksiniz.

Gardırobun arkasında kaybolan kıyafetlere özgürce para harcayan ve ancak aylar sonra etiketi üzerindeyken yeniden ortaya çıkan kadınsanız, bir kapsül gardırop tam size göre. Tekrar tekrar giyeceğinizi bildiğiniz kaliteli parçalara yatırım yapmak, daha az gereksiz harcama yapmanızı ve aldığınız kıyafetlerin dolabınızda yerini tutmasını sağlar. Bunun yerine, gardırobunuzdan tasarruf edeceğiniz parayı harika bir cilt bakımı, daha fazla seyahat etmek veya aylardır gözünüzü ayırdığınız o lüks butik parfüm şişesi gibi diğer küçük zevklere harcayabilirsiniz.

Hızlı modaya karşı olan ve alışveriş alışkanlıklarında değişiklik yapmak isteyen çevreye duyarlı kadın için yazlık kapsül gardırop tam size göre! Daha kaliteli ve daha iyi malzemelerden yapılmış sadece yirmi beş ila otuz yazlık temel parça seçmek biraz daha pahalıya mal olabilir, ancak çok daha uzun ömürlü olacaktır. Ayrıca, emekliye ayrılmadan önce bu parçaları daha uzun süre giymeniz daha olasıdır.

Yaz Kapsül Gardırop Nasıl Yapılır?
Yaz Kapsül Gardırop Nasıl Yapılır?

Yaz Kapsül Gardırop Nasıl Yapılır?

Bu noktada, kendi yazlık kapsül gardırobunuzu yaratma fikrini zaten düşünüyor musunuz? Bir sonraki soru, nereden başlamalı?!

Gerçek şu ki, yazlık kapsül gardırobunuzu bir araya getirmenin kesinlikle hiçbir kuralı yoktur ancak bunlar göz önünde bulundurmak isteyebileceğiniz şeylerden bazıları… Şu özelliklere sahip giysi ve aksesuarları seçin…

Zamansız: Daha yüksek bir fiyata satılan giysilere yatırım yapacaksanız, birkaç aydan daha uzun süre dayanmaları önemlidir. Temiz beyaz keten gömlek elbise gibi bazı mutlak klasikler, iki ila üç yıl içinde modası geçmeyecek. Ancak neon yeşili atlet, gelecek yıl modası geçmiş olabilir! Birkaç ay içinde güncellenmesi gerekmeyecek şık ve sofistike kıyafetler yaratabilecek parçalara yatırım yapın.

Sevdiğiniz parçalar: Muhtemelen beşinin içinde en önemlisi! Yaz kapsülü gardırobunuzu oluşturan parçaları sevmeniz gerektiğini söylemeye gerek yok, böylece her parçayı özenle şekillendirirken, en iyi şekilde göründüğünüzden ve hissettiğinizden emin olabilirsiniz. 

Mükemmel kalite: Bu, hızlı moda konusuna geri dönüyor. Hızlı moda perakende satış noktalarından satın alınan ürünler düşük maliyetli olabilir, ancak çoğu zaman düşük kalitelidir ve bir sonraki sezona dayanmaz. Genel olarak, bunlar aynı zamanda, bir kapsül gardırobun talep ettiği zaman testine dayanamayan trend odaklı parçalar olma eğilimindedir.

Rahat parçalar: Rahat olmalılar! Bir yaz boyunca kullanmak isteyeceğiniz bir koleksiyonu (ve muhtemelen birkaç tane daha!) bir araya getirmek için, ister gündelik bir brunch olsun, arkadaşlarla, randevu gecesi veya iş arkadaşlarıyla Zoom aramaları gibi hangi durumlarda giyerseniz giyin, bunların rahat olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. 

Size iyi uyan parçalar: Son olarak, satın aldığınız her şeyin size tam olarak uyması çok önemlidir. 

Yaz kapsül dolabınız için temel parçalar nelerdir?

Yepyeni yazlık gardırobunuzu seçmek için mağazalara gitmeden önce, ilk adım mevcut olanı gözden geçirmektir. Halihazırda sahip olduğunuz her giysiye bir göz atın ve artık ihtiyacınız olmayan, beğenmediğiniz veya giymediğiniz ürünleri bir kenara koyun. Bunlar hayır kurumlarına bağışlanabilir veya Moda Cruz ya da Dolap gibi platformlarda satılabilir. Eskiyi temizleyin ve yeniye yer açın.

Bu, sevdiğiniz ve sık sık giymeye devam ettiğiniz tüm öğelerin başka bir yığınıyla sizi bırakır. Bu yığını mevsime göre daha ileri bölümlere ayırın. Yaşadığınız ülkeye bağlı olarak kışlık montlarınızı, atkılarınızı ve kalın yünlü kazaklarınızı daha sonra kış kapsülünüzü organize etmek için bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Bu noktada artık yazlık kapsül gardırobunuzun temelini oluşturacak bir yığın yazlık kıyafetle baş başa kalmalısınız! Bir sonraki adım, bu yıl için yaz stilinize uygun seçimleri yapmak için bu koleksiyonda nelerin eksik olduğunu düşünmek!

Kapsül dolap için kaç adet parça gereklidir?
Kapsül dolap için kaç adet parça gereklidir?

Kapsül dolap için kaç adet parça gereklidir?

Kapsül gardırop kavramı çok kişisel bir şeydir ve daha önce de belirtildiği gibi – katı ve hızlı kurallar yoktur. Onları daha çok öneri gibi düşünün. Londralı butik sahibi Susie Faux, 1970’lerde terimi ilk bulduğunda, amacı kadınların tarzını ve gardıroplarını modernize etmekti. Yıllarca sürebilen, ancak takı gibi mevsimsel vurgular ekleyerek iyi bir şekilde karıştırılıp eşleştirilebilen ve sarsılabilen temel zamansız parçalardan oluşan bir ‘kapsül gardırop’ fikri. Hem kesimin hem de kumaşın ödemeye değer olduğu konusunda ısrar ediyor ve mükemmel uyumu elde etmek için terzilik yapmak çok önemli.

Susie’nin ilk kez düşündüğünden bu yana geçen kırk yıl içinde konsept gelişti. Donna Karan 1985’te kendi kapsül koleksiyonunu bile çıkardı. İnsanlar yönergeleri modern yaşama uyacak şekilde uyarladılar ve bize oldukça boş bir tuval bıraktılar.

Kapsül gardıroplar genellikle yirmi beş ila otuz parçadan oluşmalıdır, ancak bu yaşam tarzına ve bütçeye göre değişebilir. Son yıllarda, Project 333 fikri de yaratıldı – önümüzdeki üç ay boyunca sadece otuz üç parça kıyafet giymeyi içeren minimalist bir moda challenge’ı. Bize göre doğru bir cevap yok. Kendi ilham perinizi takip edin ve size en uygun numarayı seçin!

Yazlık bir kapsül gardırobun temelleri, kullanıcının yaşam tarzına ve onun en önemli unsurlarına çok bağlıdır. Evden çalışan biri, kurumsal bir görevde çalışan birine göre (profesyonel bir kapsül gardırop daha yararlı bulabilir) çok farklı bir yazlık kapsül gardırobuna sahip olacaktır.

İlk kapsül gardırobun arkasındaki beyinlerin tavsiyesine uyacak olursak, Susie Faux iki veya üç beyaz gömlek, bir kemer ve çanta, ayakkabı, pantolon veya şort (bulunduğunuz yere bağlı olarak) ve dizinin hemen altına göre dikilmiş bir elbise önerir. Renkler açısından siyah ve nötr tonlar, hemen hemen her şeyle uyumlu oldukları için bir kapsül gardırop için harikadır. Klasik kesimler, gelecek on yıllar boyunca bile giyebileceğiniz zamansız bir parça olma kriterlerini yerine getirdiği için de idealdir.

Yaz 2021 Kapsül Dolabımız
Yaz 2021 Kapsül Dolabımız

Yaz 2021 Kapsül Dolabımız

Otuz parçadan oluşan ideal yazlık kapsül gardırobumuzu bir araya getirmek için zaman ayırdık ve biri ofis, randevu gecesi, parti, kızlar gecesi ve alışveriş ya da ayak işler, piknik veya brunch gibi arkadaşlarla açık hava etkinliği için olmak üzere beş ayrı kıyafet oluşturduk. 

2021 Yaz kapsül dolabı, birçok farklı durumda giyilebilecek klasik parçaların bir karışımını sunar. Fiyatı biraz daha yüksek olabilen, ancak gelecek yıllar boyunca giyilebilir kalacak yüksek kaliteli parçalar olan parçalar. Renkler çoğunlukla nötr tutulur ve hem hafta içi iş hem de hafta sonu eğlencesi için kıyafetler oluşturmak üzere bir araya getirilebilir. Giysiler, hava koşullarına uygun olduklarından emin olmak için keten ve pamuk gibi hafif ve nefes alabilir kumaşlardan yapılmıştır.

Ayakkabı

Bottega Veneta Örgü Dokulu Kadın Deri Terlik / Soludos Dolgu Topuklu Sandalet / Gianvito Rossi Örgülü Deri Sandalet / Valentino Örgü Dokulu Kadın Deri Sandaletler

Kemer

Miu Miu Kahverengi Uzun Deri Kemer

Çantalar

Bottega Veneta Zincirli Deri El Çantası / Valentino Rockstud Spike Deri Omuz Çantası / Loewe Deri Dokuma Rafya Tote Çanta

Şort, Etek ve Pantolon

Off-White High Rise Denim Şort / RED Valentino Paperbag Şort / Alice + Olivia Laurine Pamuk Karışımlı Dimi Şort / Wolford Fatal Black Stretch-Jersey Maksi Elbise / Reiss Ombre Pileli Midi Etek / Le Kasha Asimetrik Panelli İpek Saten Etek / Another Tomorrow Yüksek Belli Organik Keten Geniş Paça Pantolon / Raey Ön Dikişli Pamuklu ve Keten Karışımlı Chino Pantolon

Gömlekler, Üstler ve Kombinezonlar

Emma Willis Jermyn Sokak Stili Keten Gömlek / Blazé Milano Savannah Berber Keten ve İpek Karışımlı Dimi Gömlek / Saint Laurent Şeffaf Pamuklu Jersey Tişört / Anine Bing Belle Dantel Şeritli İpek Saten Kaşkorse / Le Kasha Khiva İpek-Saten Kaşkorse / Brock Collection Kare Yaka Pamuk Karışımlı Poplin Bluz / Dries Van Noten Ruffles Pamuklu Jersey T-Shirt

Elbiseler

Three Graces London Valeraine Balon Kollu Pamuklu Kısa Elbise / Bottega Veneta Pamuk Karışımlı Midi Elbise / Zimmerman Carnaby Ruffled Çiçek Desenli Pamuklu Mini Elbise / H&M Pamuklu Saten Gömlek Elbise

Ceketler ve Pançolar

SLVRLAKE Silence Denim Ceket / FRAME Çizgili Keten Karışımlı Blazer / Saint Laurent Yakası Püsküllü Yün Şal

İlginizi çekebilir: Kapsül Gardırop Erkek Giyim

Begonya Instagram hesabı: begonyakadin

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx