Moda

Kışlık Ayakkabı Modelleri

Kışlık Ayakkabı Modelleri ve Trendleri

Reklamlar

Kışlık ayakkabı modelleri, önemsiz gibi görünen ama önemli giyim parçaları arasında yer alır. Soğuk, yağmur, kar, nemli havalar ve buzlu ortamlarda kışlık ayakkabı modellerini doğru seçmek önemlidir. Bu yazımızda kışlık ayakkabı fiyatları ne kadar, kışlık ayakkabı alırken nelere dikkat edilmeli, kışlık ayakkabı erkek modelleri nelerdir, kışlık ayakkabı bayan modelleri nelerdir ve kışlık ayakkabı kadın modelleri nelerdir gibi soruların cevaplarını bulacaksınız.

Kışlık Ayakkabı Fiyatları

Kışlık ayakkabı fiyatları 30 lira ile 5.000 lira arasında değişir.

Kışlık Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?
Kışlık Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kışlık Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Kış ve kar botları satın almak, havalar değişmeye başladığında çok önemli bir alışveriş görevidir. Ancak kışlık botlar tüm şekil, renk ve boyutlarda mevcut olduğu için yüzlerce model arasından seçim yapmak sizin için çok zor olabilir.

Reklamlar

Başlangıç ​​noktası olarak, kışlık botlarınızı nerede giymek istediğinizi düşünün. Karda yürüyüşün zorluklarına dayanmak için onlara ihtiyacınız varsa, sağlam kar botları bu amaca uygundur. Günlük giyim ve daha hafif aktiviteler için Chelsea botları işinize yarayabilir. Burada doğru kış ve kar botlarını nasıl seçeceğiniz hakkında bilmeniz gereken her şeyi keşfedeceksiniz.

Yeni botlarınızla giymek istediğiniz çoraplarla deneyin çünkü bu, uyumu etkileyebilir. Botlarınızı daha kalın çoraplarla denerseniz, ancak genellikle daha ince çoraplar giyerseniz, botlarınızın biraz fazla gevşek olduğunu görebilirsiniz.

Kışlık botları satın almadan önce deniyorsanız, mümkünse bunu öğleden sonraya ayarlayın. Bu, gün boyunca şiştiği için ayaklarınızın en büyük olduğu zamandır, yani doğru bedeni alabileceğiniz anlamına gelir. Her iki botu da denemeniz gerekir. Ayakların boyutlarının biraz farklı olması normaldir, bu nedenle her iki ayakta da rahat olduklarından emin olmak istersiniz. Botlarınızı kolayca hareket ettirebileceğinizden emin olmak için mağazada veya evde deniyorsanız oturma odanızda dolaşın.

Sıcaklık

Vücut ısımızın çoğunu başımız, ellerimiz ve ayaklarımız yoluyla kaybederiz. Bu nedenle ayaklarınızı sıcak tutan bir çift kışlık bot almak kışın soğuğundan korunmanıza yardımcı olacaktır. Sahne kürk gibi geleneksel astarlar, ayaklarınızı sıcak ve rahat tutmak için harikadır. Sentetik ikameler genellikle hafif ama eşit derecede etkili yalıtım sağlamak için moda bilincine sahip tasarımlarda kullanılır. Kışlık ve kar botları satın almadan önce yapıldıkları malzemeleri kontrol edin.

Reklamlar

Konfor

En son trendlerin peşinden gitmek birincil odak noktanız olsa da, en iyisi rahatlık ve zindeliğe öncelik vermektir. İçinde zar zor yürüdüğünüz botlarla boğuşmak zaten modaya uygun bir görünüm değil. Kışlık botların nasıl oturması gerektiğini düşünün: ayak bileklerinizi desteklemeli ve sıkışmamaları için ayak parmaklarınıza hareket alanı sağlamalıdır. Daha fazla sıcaklık ve rahatlık için kalın çoraplarla giymek isteyip istemediğinizi de dikkate almaya değer. Eğer öyleyse, bir beden büyük almak iyi bir fikir olabilir.

Su yalıtımı
Su yalıtımı

Su yalıtımı

Tüm kışlık botlar su geçirmez değildir. Ancak, bu güzel suni kürklü botların sulu, ıslak günlerde işi yapmasını sağlamak için yapabileceğiniz çok şey var. Deri, özellikle özel bir sprey ile işlendiğinde, mevsimden mevsime süren klasik güzel görünümün yanı sıra dayanıklı koruma sağlayabilir. Piyasada, daha iyi bir fiyata faturaya uyacak birçok sentetik alternatif de var.

Zemin kavrayışı

Kauçuk tabanlar yağmuru ve karı dışarıda tutmak için idealdir. Ancak tutuşu da kontrol edin. Tümsekler ve yarıklar, kaygan yollarda ve yollarda ayakta kalabilmenizi sağlamak için çekiş sağlar.

Bağcıklar

Farklı bağcıklar, kışlık botlarınızın size rahatınızı etkileyecektir. Tüm hava koşullarında uzun mesafeler yürümek istiyorsanız, bağcıklar bacağınızın şekline uyum sağlayacaktır. Yine de birçok kışlık bot, onları hızlı ve kolay bir şekilde giyip çıkarmak için fermuarlar bulundurur. Fermuarların pürüzsüz, güvenilir ve emniyetli olduğunu bilmeniz için birkaç kez yukarı ve aşağı sıkıştırın. Bağcıksız botlar giymek ve çıkarmak için daha da uygundur. Yanlarda elastik panellere dikkat edin. Bunlar giyme kolaylığı için gerilir ancak bir kez rahat bir uyum sağlar ve daha geniş baldırlar için olmazsa olmazdır.

Bazı kışlık botların hem fonksiyonel hem pratik faydaları vardır, diğerleri ise stile daha fazla odaklanır.  Elbise ayakkabılarına lüks bir görünüm verirken bir dereceye kadar su geçirmezlik sağlayan deri veya deri görünümlü sayalar bulunması gerekir. Botlara daha fazla karakter kazandıran ayak parmağında ince dikiş veya brogue stili tercih edebilirsiniz.

Koyu renkler, bu nedenle potansiyel olarak iş için de yeterince resmidir. En son çizme teknolojisinden en iyi şekilde yararlanan nem emici astarlar kışlık botların olmazsa olmazıdır. Botları daha ince ve daha az rahatsız edici kılan dişli kauçuk tabanlar idealdir.

Bağcıksız chelsea botlar, hızlı ve kolay giyilip çıkarılabilen, daha rahat bir görünüm sağlayan klasik bir stildir. Bağcıklı botlar ve çöl botları sağlam, sportif bir görünüm sağlayabilir. 

Küçük çocuklar için bot seçerken dikkat edilmesi gerekenler
Küçük çocuklar için bot seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Küçük çocuklar için bot seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Küçük çocuklar için kışlık bot satın alırken göz önünde bulundurulması gereken birkaç önemli nokta vardır.

Çocukların hassas ayakları kolayca zarar görebilir bu nedenle onları düzenli olarak ölçün ve ayak parmaklarında bolca hareket alanı olması gerekir. Botları denerken kalın çoraplar giymek iyi bir fikirdir, gerekirse ekstra kalınlığa uyacak şekilde bir numara büyük alın.

Kavramalı esnek, kauçuk tabanlar en iyisidir. Bu özellikler, en aktif çocukların bile kaygan koşullarda çok sık düşmemesini sağlar.

Soğuk havalarda dışarıda koşuştururlarsa ve ayakları çok üşürse, minikler hüsrana uğrar. Polar veya modern ısı yalıtımı gibi sıcak astarlarla ayak parmaklarını sıcak tutun.

Bilek boy botları, dik durmakta zorlanan meşgul küçükler için çok fazla yağmur veya kar girmesine izin verebilir. Baldır ortası veya diz altı yükseklikler en iyisidir ve bazı botların en kötü kış havasını dışarıda tutmak için büzme ipi bile vardır.

Yeni yürümeye başlayan çocuklar sabırlarıyla tanınmazlar, bu nedenle çocuğunuzun giyinme becerilerini geliştirmeye de yardımcı olacak kolay bir açılış seçerek hayatı (sizin ve onlar için) kolaylaştırın.

Kışlık bot satın almak, gardırobunuzu mevsim değişikliklerine hazırlamanın önemli bir parçasıdır. Yeni botlarınızın rahat ve pratik olduğundan ve aynı zamanda stil anlayışınızı tamamladığından emin olun. Botlarınızı eve götürürseniz ve biraz fazla bol olduklarını fark ederseniz, ayakkabılarınızı ve botlarınızı seçme konusundaki tavsiyemize uyun.

Nefes alabilir bot

Kışlık bot satın alırken nefes alabilirlik de bir diğer önemli faktördür. Ayaklarınız terliyorsa ıslaktır ve bu ıslaklığın kaçacak yeri yoksa ayağınız üşür. Bazı ortamlarda doğru çorap seçimi, ıslak ayak ile kuru ayak arasındaki fark olabilir ve sizi açık hava aktivitelerinizi engelleyebilecek soğuk ısırmasından kurtarabilir. Çoğu çizme, ister deri, ister naylon veya GORE-TEX olsun, malzemelerin bir kombinasyonu ile yapılır ve farklı malzemelerle farklı özellikler gelir. GORE-TEX botları, su geçirmez ve nefes alabilir özellikleriyle bilinir ve onları en çok satan ve her yönden iyi bir seçim haline getirir.

Naylon üst kısımlar ve vurgular genellikle daha fazla nefes alabilir ancak su geçirmez olmayabilir ve su geçirmez bir kaplama (PU, DWR, vb.) gerektirebilir. Tamamen deri çizmeler için bunun tersi geçerlidir, su geçirmezler ama nefes alabilir değiller.

Ayakları terlemeye daha yatkın olanlar için, yeterli nefes alma özelliklerine sahip bir GORE-TEX kışlık bot, aktiviteleriniz boyunca rahat ve kuru kalmanıza yardımcı olacaktır. Çorap seçiminiz de kışlık botunuzun içindeki ortamda büyük bir rol oynayacaktır.

Çorap seçenekleri
Çorap seçenekleri

Çorap seçenekleri

Daha sıcak havalarda kış aktivitelerine katılıyorsanız, normal bir yün çorap yeterli olacaktır. Ayakları terli biriyseniz ve daha soğuk havalarda aktivitelere katılıyorsanız, sıcak tutan bir yün çorap kadar bir çorap astarı da ideal olabilir. Astar ayağınızdaki nemi ve teri çekerken yün çorap ayağınızı sıcak tutar.

Sıcaklık değerlendirmeleri

Kışlık bot kılavuzunda, kışlık botlar için beş ana sıcaklık derecesi vardır: 5 derece ila -10 derece, 0 derece ila -20 derece, -10 derece ila -25 derece, -20 derece ila – 40 derece ve -25 derece ve ötesi. Sıcaklık derecesi bir kılavuzdur, bu nedenle -25 derecelik bir havada olacağınızı biliyorsanız, sonunda küçük ayak parmaklarınızı hissetmeye devam ettiğinizden emin olmak için -30 derecesi için biraz daha fazla ödeyin.

Daha hafif sıcaklık dereceli kar botları orta derecede yalıtılmıştır. Bu da onları kullanıcının çok egzersiz yapacağı kış aktiviteleri için mükemmel hale getirir.

Çok günlü kış gezilerine başlayan veya sert kış iklimine sahip bölgelerde yaşayan maceracılar, ağır yalıtımlı botlara bakmalıdır. Bu modeller ayrıca, kullanıcıyı daha uzun kesimler ve tozluk benzeri sayalar gibi unsurlardan korumak için ek özellikler içerebilir.

Yapabileceğiniz tek şeyin oturup aşırı kış sıcaklıklarının azalmasını beklemek olduğu yerlerde kışları zorlu geçen cesur ruhlar için, -25 ve üzeri derecelere dayanabilen bir çift kışlık bot kurtuluşunuz olacak. Bu modeller, buz balıkçılığı sırasında olduğu gibi giyen kişi fazla hareket etmediği için yalıtımla doludur.

Kışlık Ayakkabı Erkek Modelleri
Kışlık Ayakkabı Erkek Modelleri

Kışlık Ayakkabı Erkek Modelleri

Kış ayları yaklaşırken, ayakkabı gardırobunuzu düşünmenin zamanı geldi. İdeal olarak, şık bir beyefendinin dönüşümlü olarak birkaç çift kışlık botu vardır. Ayaklarınızı sıcak ve kuru tutarken her zamanki gibi şık kalmanızı sağlayacak rahat, dayanıklı stiller istiyorsunuz. Bu şekilde, soğuk ve sert kış günlerine eşlik edebilecek kasvetli ruh hallerine daha az yenik düşersiniz. Suya dayanıklı ve çok fazla çekiş sağlayan dayanıklı botları düşünün, böylece ıslak çoraplarla kalmazsınız. Ayrıca, ofis veya iş çıkışı içecekleri gibi daha ılıman günler ve daha şık günler için daha şık stiller seçebilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin, tüm botlar eşit yaratılmadığı ve bazı markalar diğerlerinden daha iyi seçenekler sunduğundan, kaliteli olduklarından emin olmak istersiniz. 

Kışlık botlar, özellikle yağmur, çamur, kar ve buz ile birleştiğinde, soğuk aylarda mutlak bir darbe alabilir. Sonuç olarak, ayakkabılarınızın bir sezondan daha uzun süre dayanmasını istiyorsanız kaliteli bir ürüne yatırım yapmak en iyisidir. En iyi kışlık botlar kaliteli, hakiki deriden yapılır. Zımparalanmamış ve tüm güzel, doğal kusurlarına sahip olacak tam deri arayın. Aynı zamanda en dayanıklı ve doğal olarak suya dayanıklıdır.

Ayrıca ayağınızın şekline uyum sağlayarak son derece rahat bir uyum sağlar. Tabanlarla ilgili olarak, daha çabuk aşındığı ve kaygan ve ıslak koşullara daha az uygun olduğu için deriden kaçınmaya çalışın. Kauçuk, çok fazla tutuşa sahip olduğu ve su geçirmez olduğu için en uygun seçimdir. Teknoloji uzun bir yol kat etti, ancak kauçuk tabanların mutlaka büyük ve tıknaz olmaları gerektiği anlamına gelmiyor.

Kışlık botlarınız söz konusu olduğunda hem formu hem de işlevinin iyi olduğundan emin olmak istersiniz. Botlarınızı sadece şehirde veya barda giyiyor olsanız da, yine de pratik olmaları gerekir. Lastik tabanlar, sağlam ayaklar için en iyi seçeneklerdir. Tabii ki, bol dişli ve kalın bir taban tercih edebilirsiniz. Bununla birlikte, birçok üretici daha ince seçeneklere olan ihtiyacın farkındadır ve uygun alternatifler piyasaya sürmüştür. Oldukça ıslak ve karlı bir yerde yaşıyorsanız, ayak parmaklarınızı sıcak tutmak için sıcak astarlı su ve kar geçirmez seçenekler de aramak gerekli.

Goodyear tabanlar genellikle ayakkabı yapımında altın standart olarak kabul edilir. Harikadır çünkü kaburga benzeri bir deri veya kanvas şerit kullanarak üst ve tabanları birbirine dikilmiştir. Bunun özellikle kışlık botlar için birçok faydası vardır. Taban, üste zarar vermeden çıkarılabildiği için onarımları çok daha kolay hale getirir. Goodyear tabanlı ayakkabılar aynı zamanda en su geçirmez olanlardır, çünkü zemindeki nemin tabandan geçmesi için bir yol yoktur. Son olarak, orta kısım mantar gibi bir yastıklama bileşeniyle dolu olduğu için gerçekten rahatlar.

Elbette her ayakkabı yapım türünün de dezavantajları vardır. Bu tür tabanlar daha az esnek olabilir, giymesi daha uzun sürebilir ve daha pahalı olma eğilimindedir. Ayakkabının tabanını, tabanın kenarının etrafındaki üst kısımdaki dikişle eşleşen bir dikiş çizgisi için kontrol ederek bu tür bir dikişi tespit edin.

Hiking botları
Hiking botları

Hiking botları

Kışın yürüyüş botları giymek için Everest Dağı için eğitim almanıza gerek yok. Faydacı modanın popülaritesindeki artış, her zamankinden çok daha şık ve sıradan oldukları anlamına geliyor. Ayrıca, tasarım gereği, sizi her zamankinden daha rahat ve sıcak tutarken her türlü olumsuz havayla yüzleşmek için mükemmel bir seçenektir. Modaya uygun baba spor ayakkabılarının kış eşdeğeri. Kalın tabanlar, sağlam ayak bileği desteği ve yastıklı astar ve tabanlar arayın. Ardından, birinci sınıf deri kaplamalar seçerek modern, şık ve aşırı kaba olmamasını sağlayın. Açıkçası, daha sağlam ve rahat bir tarz, bu yüzden onları en sevdiğin takım elbise ile kandırma. Bunun yerine, bir kereste aperatif havası için gidin ve ham kot, flanel gömlekler ve örgülü kazakları tercih edin.

Brogue çizmeler

Galyalı çiftçiler, tarladayken ayakkabılarındaki bataklık suyunu boşaltmanın pratik bir yolu olarak brogue çizmelere öncülük ettiler. Bununla birlikte, günümüzde delikler tamamen dekoratif olmakla birlikte, bu miras hissini sürdürmektedir. Brogue çizmeler, kış için mükemmel bir akıllı gündelik stildir. Genel bir kural olarak, onları brogue ayakkabı giyeceğiniz aynı tür kıyafetlerle giyebilirsiniz.

İş için yün takım elbiseniz, rock chino pantolonlar ve kalın örgülü bir kazak ile eşleştirin veya daha sağlam bir stil için paçalı kıvrılmış kot pantolon, beyaz bir tişört ve bir bomber ceket kombinasyonu ile karıştırın. Aynı kurallar ayakkabı olarak brogue botlar için de geçerlidir – daha fazla delik, daha rahat bir stil. Ek olarak, tonu ne kadar koyu olursa, bot o kadar resmi olur böylece siyah bir botu daha şık bir şekilde giyebilirsiniz, ten rengi bir bot ise en iyi gündelik kıyafetlerle eşleşir.

İş botları
İş botları

İş botları

Hiking botlarına benzer şekilde iş botları da moda dünyasına başarılı bir geçiş yapmış pratik bir stildir. Çelik şapkalar gibi bazı özellikler daha az yaygın olsa da, dolgulu ayak bilekleri, bol yastıklama, kavrayıcı tabanlar ve su geçirmez yüzeyler gibi diğerleri kalır. Kış için rahat, dayanıklı ve sıcak tutan bir botta aradığınız her şey burada. Timberland’in ikonik Yellow Boot’u, ana akım popülerliğe giden orijinal stillerden biridir.

Bununla birlikte, birçok şirket, gündelik ofislerde, hafta sonu maceralarında veya barda giyilebilecek şık iş botları sunmaktadır. Chino tarzı pantolon ve kapüşonlu bir sweatshirt ile bir çift işçi botunu giyerek harika bir görünüm oluşturun. Alternatif olarak, koyu yıkanmış kot ve flanel bir gömlek ya da rahat bir parka ile eklektik tarzı benimseyin.

Chelsea botlar

Kış için sadece bir çift bot almak istiyorsanız, o zaman çok yönlülüğün kralı Chelsea bot sizin tercihiniz olmalı. 19. yüzyıl tasarımı, aslen bağcıklı binicilik botlarına bir alternatif… Modern Chelsea botlar, skinny jean pantolon ve deri ceketle olduğu kadar bir takım elbiseyle de iyi görünüyor. Çok yönlü mükemmel. Siyah en klasik seçenektir. Ancak, kahverengiler ve bronz renkler de harika. Su emmeye daha yatkın olduğu ve temizlik ve bakım için çok daha fazla özveri gerektirdiği için kışlık giyimde süet kullanmaktan kaçının. İdeal olarak, düzenli kullanımda deforme olmayacak, kauçuk tabanlı ve kaliteli elastik kenarlı bir çift seçin. Yuvarlak bir burun da sivri olandan daha esnektir ve kaliteli bir markanın yararlı bir kulp olacaktır.

Ankle botlar
Ankle botlar

Ankle botlar

Yarım botlar zarif bir stildir ve chukka bot veya spor ayakkabı gibi diğer dekolteli tasarımlara mükemmel bir alternatiftir. Kışın en üst düzeyde sofistike olması için jodhpur bot veya tokalı botlar gibi klasik kesimleri arayın. Bunlar, ofis için yün pantolon ve iyi kesimli bir blazer ya da hafta sonları için chino pantolon ve peacoat ile iyi gider. Deri, en fazla dayanıklılığı ve esnekliği sunacak ve kış aşınmasının her türlü belirtisini ortadan kaldırmak için kolayca parlatılacaktır. Daha kalın kauçuk tabanlara sahip seçenekler bulabilirseniz, bu size ıslak zeminde daha fazla denge ve çekiş sağlayacaktır.

Combat botları
Combat botları

Combat botları

Combat botları ya da diğer adıyla savaş botlarının uzun bir askeri geçmişi vardır. Avrupa’nın savaş siperlerinden Vietnam’ın pirinç tarlalarına kadar, savaş botları her zaman günümüz silahlı kuvvetlerinin ayaklarını koruyan sağlam ve dayanıklı bir stil olmuştur. Tabii ki, aynı zamanda bir moda ifadesi ve şık beyler için kışlık botlar için mükemmel bir seçim. Derin dişli ve güçlendirilmiş deri sayalı kauçuk tabanlar, onları son derece dayanıklı kılar.

Ayrıca, onları müzik sahnesinin punk’ları, rock’çıları ve metalcileri arasında popüler yapan cool bir havaya sahipler. Stil söz konusu olduğunda, savaş botları gerçekten çok yönlüdür. Kot pantolon ve bir bomber ceket ile kombini basit tutun ya da iddialı bir paltoyla kıyamet sonrası neo-bilimkurgu bir yaklaşım benimseyin. Alternatif olarak, cesur hissediyorsanız, Londra merkezli tasarımcı Charlie Casely-Hayford’dan ilham alın ve savaş botlarınızı klasik terzilik ile karşılaştırın.

Chukka botlar

Askeri geçmişi olan bir başka bot da chukka botlar. Onları ilkbahar veya sonbahar botu olarak görmek daha yaygın olsa da, yine de bir kış seçeneği için mükemmel bir seçimdir. Son derece çok yönlüdürler ve çoğu akıllı gündelik ve gündelik kıyafetlere uygundurlar. Onları ofiste chino pantolonlar, düğmeli blazer ceketler veya bomber ceketler ya da hafta sonlarında kot pantolon, field ceket ve tişörtle giyin. Süet en yaygın seçenek olsa da, kış için pürüzsüz deriyi tercih etmek daha iyidir. Bu daha iyi yıpranacak ve bakımı ve temiz tutulması çok daha kolay olacaktır. Chukka botun kuzeni çöl botu da ekstra çekiş sağlayabilen krep kauçuk tabana sahip olduğu için harika bir seçenek.

En İyi Kışlık Ayakkabı Modelleri
En İyi Kışlık Ayakkabı Modelleri 

En İyi Kışlık Ayakkabı Modelleri 

En iyi kışlık ayakkabıları seçerken bazı markalardan şaşmamak idealdir. İşte sizin için en iyi kışlık ayakkabı markaları…

Grenson

İngiliz markası Grenson’ın her kışlık botu, Goodyear tabanlarla yapılır. Bu asırlık yöntem, iki yüzden fazla işlemi içerir, ancak sağlam, uzun ömürlü tasarımlarla sonuçlanır. Üst kısımlar söz konusu olduğunda, Grenson yalnızca en iyi derileri kullanır ve yalnızca yaşlandıkça daha iyi hale gelen yüksek kaliteli, lüks ve doğal yüzeyler yaratır. Markanın geçmişi, William Green’in şirketi kurduğu 1866 yılına dayanmaktadır. Hem Birinci Dünya Savaşı hem de İkinci Dünya Savaşı sırasında Grenson, İngiliz askerleri ve Müttefik Kuvvetler için çizmeler yaptı. O zamandan beri marka, 2011’de bir kadın koleksiyonu ve 2014’te ikonik “üçlü biyeli” ayakkabıyı piyasaya sürerek yenilik yapmaya devam etti.

Timberland
Timberland

Timberland

Konu kışlık botlar olduğunda Timberland ikoniktir. Yolculuk 1952’de kurucu Nathan Swartz’ın Abington Shoe Company’nin yarısını satın almasıyla başladı. Sonunda ortağını satın aldı ve şirketi New England’a taşıdı. Bu bölge, açık hava sevgisinin çoğu tasarıma ilham verdiği dağlar, ormanlar, nehirler ve göllerle dolu görkemli manzaralarıyla ünlüdür. Orijinal Timberland su geçirmez botlar 1973’te piyasaya sürüldü ve şirket 1978’de onların onuruna adını değiştirdi.

Tasarım, olağanüstü su geçirmezlik performansı yaratmak ve endüstri standardını belirlemek için yenilikçi enjeksiyon kalıplama teknolojisini kullandı. O zamandan beri, sağlam ve pratik tarz, açık hava meraklıları ve ticaret işçilerinden hip hop ikonlarına ve moda seçkinlerine kadar herkes arasında beğeni topladı. Tabii ki, Orijinal’den daha fazla stil var ancak her biri Timberland’i popüler yapan benzersiz ve sağlam estetiğe sahiptir.

Tricker’s

Tricker’s, modern erkekler için tamamen zengin bir moda anlayışı ile ilgilidir. 1829’da kurulmuş, İngiltere’nin en uzun süredir ayakta kalan ayakkabıcılık şirketidir. Marka, başlangıçta, çalışkan çiftçiler için çiftçi çizmeleri konusunda uzmanlaştı. Konforları, dayanıklılıkları ve pratiklikleri ile ünlü hale geldi. O zamandan beri, orijinal tasarım pek değişmese de, hem kır yürüyüşü hem de şehir botu stillerine uyarlandı ve çekiciliği daha da artırdı. Ağır brogue’un ikonik kullanımı aynı zamanda her stile kişilik ve karakter kazandırır. Hem zamansız stil hem de yadsınamaz kaliteyi dengeleyen kışlık bot arıyorsanız, o zaman Tricker’s tam size göre.

Belstaff
Belstaff

Belstaff

Motor sporları ve Belstaff, uzun bir tarih boyunca ayrılmaz bir şekilde bağlantılıdır. Eli Belovitch’in önderliğinde Belstaff 1924’te piyasaya sürüldü. Eli, Büyük Savaş’ta kullanılmak üzere su geçirmez kumaşlar üreten önceki bir işte başarılı olmuştu. Bu uzmanlığını motosikletçilere odaklanarak su geçirmez giysiler üretmek için kullandı. TE Lawrence, Joseph Joe Wright, Amy Johnson ve Amelia Earhart gibi ünlü müşteriler, markanın sağlam ve havalı olarak itibarını erkenden pekiştirdi.

Marka bomber ceket, field ceket ve deri ceket gibi dış giyim ile yola çıkarken, ürün yelpazesi artık her türlü giyim, aksesuar ve ayakkabıyı içeriyor. Combat bot, motorcu botu ve Chelsea gibi tarzlarda harika bir kışlık bot alabilirsiniz. David Beckham ve James Norton gibi yıldızların devam eden ünlü hayranlığı ve Inglorious Basterds ve Oceans Twelve gibi filmlerle Hollywood’un katılımı, markanın zarif bir centilmen tercihi olarak kalmasını sağladı.

Church’s

1873’te kurulan Church’s, Northhampton’da mütevazı bir atölyede başladı. İnovasyon en başından beri önemliydi ve Church’s, sol ve sağ ayağa “Uyarlanabilir” modeliyle ilk modern ayakkabı markalarından biriydi. Yüzyıllar boyunca, klasik, zamansız tasarımlarını dünya çapında alarak gelişen bir ihracat işi yaratarak yenilik yapmaya devam ettiler. 1999’da Prada Group şirketi satın aldı ve özünde İngiliz kimliğini korurken lüks markalar ailesine kolayca uyum sağladı. Kışlık botlar söz konusu olduğunda, şık beyler, vintage esintili derbi botları ve evrensel olarak giyilebilen Chelsea botlardan rock esintili bağcıklı botlara ve dayanıklı dağ botlarına kadar her şeyi seçebilir.

UGG
UGG

UGG

Sıcak ve rahat ile eş anlamlı olan bir marka varsa, o da UGG’dir. Avustralyalı genç bir sörfçü olan Brian Smith, markayı 1978’de Güney Kaliforniya sahillerinde kurdu. Bu koyun postu botlar, California’nın rahat sörf kültüründe kısa sürede bir yuva ve popüler oldu. Bununla birlikte, Oprah’ın 2000 yılında UGG botlarını “Favori Botları”ndan biri olarak ilan etmesi, dünyanın gerçekten dikkatini çekmesini sağladı.

UGG, New York moda dünyasını fırtına gibi alıp bir kült takipçisi yarattı. Artık müşteriler bir dizi kışlık bot, terlik, spor ayakkabı, mokasen, chukka ve dış giyim botlarının yanı sıra UGG kıyafetlerinin keyfini çıkarabilir. Her ürün, birinci sınıf Twinface Koyun Derisi, doğal dokuma yün, UGG’dan Treadlite ve aile tarafından işletilen tarihi tabakhanelerden deriler gibi bileşenler içeren kalite ve işçilikten ödün vermeyen bir yaklaşıma sahiptir.

Wolverine

Wolverine erkeksi botlar üretir. Tamamen Amerikan iş botları serisi 1883’ten beri üretimdedir ve hem konfor hem de dayanıklılık ile ünlüdür. 1000 Mile bot orijinal tasarımlardan biridir ve markanın ruhunu temsil eder. Yumuşak ama uzun ömürlü deri dış yüzeyler, müşteriye 1000 mil aşınma garantisi verdi. Bugün hem erkek hem de kadın iş ve gündelik giyim için çok çeşitli stiller var. Her bir kışlık bot ve ayakkabı çifti, yüz yıldan daha eski Horween Leather Company’den birinci sınıf deri kullanılarak Amerika Birleşik Devletleri’nde el yapımıdır. Ayrıca, çizmelerinizin daha da uzun süre dayanmasını sağlayan Goodyear tabanı gibi üretim teknikleri kullanırlar.

Alden of New England
Alden of New England

Alden of New England

Massachusetts şirketi Alden of New England’dan çeşitli kaliteli şık ayakkabı ve botlar arasından seçim yapabilirsiniz. 1884 yılında kurulan aileye ait marka, New England’ın orijinal ayakkabı üreticilerinden biridir. Yüksek kaliteli bileşenlere ve üretime odaklanılır. Her model Goodyear tabanlıdır ve dünyanın en iyi tabakhanelerinden elde edilen tam deri üst yüzeylerin yanı sıra esnek deri astara sahiptir. Tasarımlar sade ve zamansız, mevcut moda bilincine sahip gardıroplara kolayca uyuyor. Bu, kışlık botlarınızın birden fazla sezon dayanacağı ve yıllarca şık görüneceğiniz anlamına gelir.

Crockett & Jones

Crockett & Jones, 1879’dan beri kaliteli Goodyear tabanlı ayakkabılar konusunda uzmanlaştı. Marka, ikinci Shackleton Endurance Expedition’da kullanıldı ve Birinci Dünya Savaşı’nda İngiliz Ordusu için çizmeler üretti. Crockett & Jones ayrıca Skyfall, Spectre ve No Time için ayakkabı tedarik etti. To Die James Bond filmleri, şirketi modern bir stil ikonu olarak tanınmasını sağladı. Her tasarım zarif ve zamansız, en zarif beylere yakışır. Kalite ve tutarlılığı sağlamak için birinci sınıf bileşenlere ve uzman işçiliğe odaklanılmıştır. Kışlık botları her gardırobun olmazsa olmazı.

Bizi Instagram’dan takip edebilirsiniz: Begonya Kadın

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx