Moda

Anneler Gününe Özel Hediyeler Altın Sepeti’nde

Reklamlar

Altın Sepeti, onlarca farklı kategoride yüzlerce göz alıcı ürün çeşidi ve kredi kartına vade farksız üç taksit fırsatı ile anneler gününe hazır. Anneler günü hediye önerileri arayanlar için farklı ve ışıltılı seçenekler sunan Altın Sepeti, altın küpe altın halhal ve altın piercing de dahil olmak üzere birçok kategoride ürün sunuyor. Altın kolye kreasyonu ile anneler günü hediye seçeneklerine, ömür boyu değerli bir anı bırakacak tasarımlar ekleyen markanın bu özel güne özel kampanyaları da ilgi topluyor.

Anneler günü hediyeleri arasında kalp, yıldız ve taş işçilikli tasarımların da yer aldığı Altın Sepeti özel altın koleksiyonu, hemen her bütçeye ve zevke hitap ediyor. Altın bileklik, kolye ve küpe modellerinin yanı sıra birkaç parçadan oluşan altın setler de anneler gününde yoğun ilgi görüyor. Annenizi sevindirmek ve ona unutamayacağı bir anneler günü hediyesi sunmak için bu özel koleksiyonları internet üzerinden inceleyebilir, havale, eft ve kredi kartı ödeme yöntemlerini kullanarak güvenle satın alabilirsiniz.

Altın Kalpli Göz Kolye

Altın Kalpli Göz Kolye
Altın Kalpli Göz Kolye

14 ayar sarı altın kullanılan altın kalpli göz kolye modeli, özel kalem işlemesiyle göz dolduruyor. Kalbin tam ortasında yer alan nazar boncuğu figürü ve özel zinciri hem şık hem de dikkat çekici bir görünüm sunuyor. İki yönlü olarak kullanılabilen bu model, anneler günü hediye fikirleri arayanlar için de son derece uygun bir alternatif. Markanın özel tasarımlarından olan bu altın kolye, anneler gününe özel %25 e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Reklamlar

Altın Dorika Toplu Sallantı Küpe

Altın Dorika Toplu Sallantı Küpe
Altın Dorika Toplu Sallantı Küpe

Altın dorika toplu sallantılı küpe, anneler gününe özel %35 e varan indirimlerle satışa sunulan özel altın küpe koleksiyonunun en dikkat çekici parçalarından. Özel el işçiliği ile şekillendirilen modelde 6,45 gram ağırlığında 14 ayar sarı altın kullanılmış. Sallantılı ve farklı tasarımlar sevenler için ilgi çekici bir alternatif olan modeli özel kutusu içerisinde ve hediye paketi seçenekleri ile satın alabilir güvenli kargo ile istediğiniz adrese ulaştırabilirsiniz.

Altın Hug Sarılma Yüzüğü

Altın Hug Sarılma Yüzüğü
Altın Hug Sarılma Yüzüğü

Altın hug sarılma yüzüğü, Altın Sepeti koleksiyonlarının en dikkat çekici parçaları arasında. İki el figürünün sarmal olarak yer aldığı bu model, kullanımda farklı ve dikkat çekici bir etki yaratıyor. 9 milimetre ene sahip 14 ayar sarı altından üretilmiş tasarım, anneler günü hediyesi arayanlar için hem cazip hem de son derece anlamlı. Ücretsiz kargo imkanı ile sahip olabileceğiniz bu özel tasarım, hafta içi öğleden önce vereceğiniz siparişlerde aynı gün kargoya verilerek güvenli şekilde Türkiye’nin her köşesine ulaştırılabiliyor.

Altın Üçlü Saray Modeli Takım

Altın Üçlü Saray Modeli Takım
Altın Üçlü Saray Modeli Takım

Özel zirkon taşlarla bezenmiş 8 ayar rose altın set içerisinde, her detayında işçiliğin kalitesini görebileceğiniz bir adet altın kolye, bir çift altın küpe ve göz alıcı güzelliği ile parmakları süsleyecek şık bir altın yüzük yer alıyor. Hürrem sultan temalı bu altın set ile annelerinizin en özel gününü daha da özel ve anlamlı hale getirebilirsiniz. Kampanya dönemlerinde bu sete daha uygun fiyatlarla sahip olabilmek için sayfayı ziyaret edebilir, anneler gününe özel %34 indirimden hemen faydalanabilirsiniz.

Rose Altın Melek Bileklik

Rose Altın Melek Bileklik
Rose Altın Melek Bileklik

Bütçe dostu bir anneller günü hediyesi arayanların imdadına yetişen rose altın melek bileklik hem zarif görüntüsü gem de mükemmel işçiliği ile dikkat çekiyor. Özel zincir üzerinde yer alan melek figürü, annelerinize verdiğiniz değeri ve sizin için ne ifade ettiklerini gözler önüne serecek. Rose altın bileklik modelleri arasında yer alan bu etkileyici tasarım hem spor hem de klasik tarzlara sahip anneler için oldukça doğru bir alternatif.

Reklamlar
Buse Öztürk

Yazmak en büyük tutkum. Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak içerik üretiyor ve kendimi geliştiriyorum.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx