Haber

Aşk İddiası: Sunucu Buket Aydın, Gönlünü Demet Özdemir’in Eski Sevgilisine Kaptırdı !

Reklamlar

Aşk İddiası: Sunucu Buket Aydın, Gönlünü Demet Özdemir’in Eski Sevgilisine Kaptırdı ! Ünlü spiker Buket Aydın’ın oyuncu Demet Özdemir’in eski sevgilisi olan Yaman Taciroğlu ile aşk yaşadığı yönündeki iddia ile magazin gündemine bomba gibi düşmeyi başardı. Yaman Taciroğlu ile saatlerce aynı mekânda bulunan Buket Aydın, mekân çıkışında gazeteci arkadaşların özel hayatıyla alakalı sorularını yanıtsız bıraktı.

Önceki dönemlerde Emir Sarıgül ile beraber aşk yaşadığı söylenilen Buket Aydın’ın yeni bir aşka yelken açtığı söylentileri gündeme bomba gibi düştü. Uzun zamandır yalnız olan Buket Aydın’ın iş adamı olan Yaman Taciroğlu ile birlikte yakınlaştığı magazin sayfalarında konuşulmaya başlandı.

 

Buket Aydın Soruları Yanıtsız Bıraktı !

TV8 kanalında ekranlarda yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre, ünlü sunucu , dün akşam saatleri daha önce ünlü oyuncu Demet Özdemir ile beraberlik yaşayan Yaman Taciroğlu ile birlikte Etiler’deki ünlü bir mekânda saatlerce birlikte vakit geçirdi. Ünlü mekândan öncelikle güzel sunucu çıktı ve ardından kendisini bekleyen taksiye binerek basın mensuplarının özel yaşantısıyla alakalı soruları nazikçe yanıtsız bıraktı.

Reklamlar

Demet Özdemir’le Aşk Yaşamıştı

Ünlü sunucu Buket Aydın’dan sonra mekândan çıkarak arabasına binen Yaman Taciroğlu ise basın mensuplarının özel hayat sorularına cevap vermedi. İş adamı olan Yaman Taciroğlu, 2020 senesinde başarılı ünlü oyuncu Demet Özdemir ile kısa süreli bir aşk yaşamışlardı. Alevli bir şekilde başlayan Demet Özdemir ve Yaman Taciroğlu aşkları kısa süre içerisinde bitmişti.

Uzun bir süre yalnız olan ünlü sunucu ile yeni aşka yelken açan Yaman Taciroğlu’nu takipçileri birbirlerine çok yakıştırdılar. Son ilişkisinde hüsrana uğrayan güzel sunucunun, bu sefer Yaman Taciroğlu ile beraber kafalarının uyuştuğu ve çok mutlu olacakları yönünde yorumlar var.

Güzel sunucu, takipçileri ve sevenleri sosyal medya platformlarından tebrik mesajları ve birbirlerine çok yakıştırdıklarına dair olumlu yorumlar yaptılar. Takipçilerine yanıtsız kalan sunucu, ilişkisine bundan sonra devam edecek mi? oldukça merak konusu. Ünlü iş adamı Yaman Taciroğlu ile kafa yapılarının ve düşüncelerinin uyuştuğu söylenilen bu ilişki şimdilerde evliliğe doğru gidecek mi merak ediliyor.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Reklamlar
Munise Demircioğlu

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx