Haber

Dilan Çıtak Tatlıses’in Düğününde Gözden Kaçmayan Detay

Reklamlar

Dilan Çıtak Tatlıses’in Düğününde Gözden Kaçmayan Detay ! İbrahim Tatlıses şarkılarıyla biliniyor. Şarkı sektöründe dünyaca şarkıları bilinen ve tanınan isimlerin başında geliyor. İbrahim Tatlıses imparator lakabı ile biliniyor. Magazin dünyasında da çokça ismini duyurdu İbrahim Tatlıses. Uzun süre önce yıllar sonra ortaya çıkan kızı ile gündeme gelmişti. İbrahim Tatlıses’in altı çocuğu var. Çocuklarından biri olan Dilan Çıtak Tatlıses geçtiğimiz günlerde nişanlandığı haberi gelmişti. Bütün magazin bu nişana kitlendi ve pek çok medya basını nişanda yerini aldı. Dila Çıtlak Tatlıses 7 yıldır Levent Dörter ile aşk yaşıyorlardı. Aşık çift bu aşklarını resmiyette bağlamaya karar vererek nişanlanma kararı almışlardı. Açık havada yapılan nişana birçok davetli katılımda bulundu.

Dilan Çıtak’ın Nişan Töreninde İbrahim Tatlıses’in Hareketi Kameralardan Kaçmadı

Levent Dörder yaptığı bu nişan ile evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu. Akşamın geç saatlerine kadar süren nişan töreninde sıra kurdele kesme merasimine geldiğindi İbrahim Tatlıses’in gözlerden kaçmadı. Kurdele kesildikten sonra kızı Dila Tatlıses’in alnından öperek kutlayan İbrahim Tatlıses; sıra damadın el öpmesine sıra geldiğinde ise izin vermemesiyle dikkatleri üstüne çekti. Elinden öptürmemesi üzerine damadı Levent Dörter’in yanağından öptü. Kameraya yansıyan bu anlar ise hayranların ve sosyal medyanın dikkatinden kaçmadı. Bu görüntüler ikinci sayfa haberlerinde yerini aldı. Yoğun bir şekilde haberlere düşen bu görüntüler İbrahim Tatlıses’i rahatsız etti. Bunun üstüne bir açıklama ihtiyacı duyan Tatlıses, twitter hesabından açıklamalar yaptı.

İbrahim Tatlıses Twitter Hesabından Açılamalarda Bulundu.

İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada “Ben sadece damadıma değil kimseye el öptürmem bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır” diyerek el öptürmeyi sevmemesinden dolayı izin vermediğini açıklamış oldu. Böylelikle üzerindeki acaba aralarında bir sorun var mı sorusunu cevaplamış oldu. Yaptığı açılamalarda birçok kez damadını çok sevdiğini ve terbiyeli ve edepli bir genç olduğunu belirtiyor İbrahim Tatlıses. Damadı ile arasının iyi olduğunu birçok açıklamasında belirtiyor. Ayrıca nişan haberi birçok hayranını da sevindirdi. Aşık çiftin mutlu görüntüleri hayranlarının içini ısıtmayı başardı.

Reklamlar

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Munise Demircioğlu

Reklamlar
Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx