Cilt Bakımı

El Bakım Ürünleri

Reklamlar

El derisinin bakımı ve tırnakların durumu, bir bütün olarak vücut bakımının ayrılmaz bir parçasıdır.

Eller çok fazla yüzeye temas eder, bu nedenle de kirin ilk taşıyıcılarından biridir. İdeal temizlik için el bakımı doğru biçimde ve zamanında yapılmalıdır. Əllərə qulluq, ellerin eksiksiz ve düzenli olarak yıkanmasını, cildin beslenmesini ve nemlendirilmesini içerir. Bu amaçla özel kozmetikler ve yüksek kaliteli sabunlar kullanmanızı öneririz. Bu tür ürünlerin bileşimi ne kadar iyi olursa eller de o kadar yumuşak ve bakımlı olacaktır.

Sabunun yanı sıra kremler, keseler ve balsamlar yardımıyla da el bakımı yapılır. Her cilt tipine uygun cilt bakım ürünü bulunmaktadır. Krem, ihtiyaç duyulduğunda veya özel bir cilt nemlendirme programında kullanılabilir. Uzmanlarımız farklı türde kremler denediler ve bunların geceleri eller dinlenirken ve cilt iyileşirken hakikaten işe yaradıkları sonucuna vardılar.

Reklamlar

El bakım ürünleri çeşitleri

Kullanıcının gereksinimlerine bağlı olarak el bakım ürünleri salınım, kıvam, uygulama süresi ve diğer kriterler açısından farklılık gösterir. En popüler cilt bakım ürünü el kremidir. Cildi nazikçe nemlendirir ve besler, sıcaklık değişimlerine ve diğer tahriş edici maddelere karşı korur.

El ve tırnak bakımı için ayrı ürünler kullanılabilir. Prensip olarak besleyici kremler ve losyonlar, tırnakların/kütiküllerin yakınındaki cildi temizler ve nemlendirir, ancak uygun ürünlerin ilaveten kullanılması da gereksiz olmayacaktır.

El Bakım Ürünleri
El Bakım Ürünleri

El bakım ürünleri nasıl seçilir?

Doğru el bakım ürünlerini seçmek için şunları göz önünde bulundurmalısınız:

  • cilt tipi;
  • bakımın amacı;
  • ürünün fiyatı;
  • ürün formu ve dozaj.

Kremler, tüp veya kavanoz olarak sunulurlar. Bu, kullanımı olabildiğince kolaylaştırır ve ürünün doğru uygulanması için miktarı ayarlamanıza yardımcı olur.

Reklamlar

Doğru el bakım ürününü seçmek, tüm gereklilikleri dikkate almalıdır. Yatmadan önce krem kullanmanız uygunsa gece ürünlerini seçmenizi öneririz. Bu ürünler geceleri verimli etki gösterirler ve gündüz aktif yaşama müdahale etmezler.

Azərbaycanda Yves Rocher uzmanlarının potansiyel müşterilere her zaman cilt tiplerini sorduğunu ve gerekirse yerinde tespit ettiklerini doğruladık. Bu aşama, bir bakım ürününü iyice seçmenize ve ondan istenen sonucu elde etmenize olanak tanır.

El bakım ürünlerinin etkisi

Nemlendirme, besleme, yumuşatma ve yorgunluğu giderme kaliteli bir el ürünü kullanmanın başlıca faydalarındandır. Gençleştirme amaçlı maskelerden bahsedersek, maksimum etki elde etmek için diğer ürünlere ek olarak ellerde kullanılırlar. Tek seferlik bir el bakım ürünü kullanımı sonuç vermesine rağmen çok kısa ömürlüdür. Sürekli olarak pürüzsüz, yumuşak ve nemli bir cilt elde etmek için uygun kozmetiklerin düzenli kullanılması gerekir. Bunlar arasında mutlaka kremler, keseler, spreyler, losyonlar, balzamlar ve maskeler bulunur.

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx