Moda

2021 İlkbahar/Yaz Trendleri

2021 İlkbahar/Yaz Trendleri ve Modelleri

Reklamlar

2021 İlkbahar/Yaz trendleri heyecan verici tasarımlarla renkleniyor! Yaz modası, sıcaklığın yükselmesi ve günlerin giderek uzamasıyla resmen radarımızda… Yaza hazırlanırken ne giyeceğimizi düşünmeye başladık. 2021 ilkbahar/yaz trendleri, her sabah giyinme heyecanınızı kesinlikle yenileyecek! Pijamadan günlük kıyafetlere ve ardından her gün tekrar pijamalara geçtiğimiz bir yıldan sonra, ileriye bakmaya ve stil departmanında bizim için daha sıcak ayların neler beklediğini görmeye çok hazırız.

Paris, Londra, Milano ve New York Moda Haftalarını inceledik ve bu sezonun en büyük trendleri hakkında size bir yazı hazırladık. Çünkü trendleri belirleyen asıl etkinlikler, moda haftalarıdır. Bunu artık hepimiz biliyoruz! 

Gardırobunuzda isteyeceğiniz renk ve kumaşlardan, her yerde görmeye başlayacağınız havalı detaylara kadar, işte bu yıl bilmeniz gereken dokuz 2021 ilkbahar/yaz trendleri…

Reklamlar
Crop Top Modelleri
Crop Top Modelleri

Crop Top Modelleri

Sıcak havalarda şıklık için blazer ceketin altına bir bandeau stili katın ya da deniz kıyısına gittiğinizde, hemen evde bulunacak olan baskılı bralet stilini (Alberta Ferreti, Jacquemus, Versace, Dior) deneyin. Alternatif olarak, akşam kokteylleri için özel kabarık kollu ve süslemelerle bezeli crop top modelleri ile (Isabel Marant, Versace) göz alıcı görünün.

Kabarık Kollar

Hacimli ve kabarık kollar başka bir sezon için geri döndü ve dürüst olmak gerekirse, etrafta dolaşan bu detaylardan daha mutlu olamazdık. Eğlenceli bir ‘gündüzden geceye’ görünüm için gösterişli pantolonlarla (Isabel Marant, Alberta Ferreti) veya kısa şortlar ve seksi yırtmaçlı eteklerle (Jacquemus, Alberta Ferreti) giyin. Yumuşak beyaz pamuklu veya ipeksi deri seçenekleriyle (Gabriela Hearst, Isabel Marant) ferah bir görünüm sunan kabarık kollu midi elbise trendi giderek yükseliyor.

Cut Out Detaylar
Cut Out Detaylar

Cut Out Detaylar

Tuhaf cut out detayların ortaya çıkması sayesinde bu sezondan çıkacak olan harika dekolteleri ve çizgileri şimdiden öngörebiliyoruz. Yazlık elbiselerin bel çevresinde bir cilt parıltısı (Fendi, Gabriela Hearst, Acne, Isabel Marant, BOSS) veya kalçalarda veya uyluklarda beklenmedik bir ayrıntıyla (Versace, Kenzo) biraz ekstra şıklık kazandırın. 

Şeffaf Kumaşlar

Şeffaf kumaşlar trendi, herkese göre değildir ancak bu sezon, sizi baştan çıkarmak için doğru olanı bekliyorsanız, trendi kucaklamanın bir dizi harika yeni yolunu da beraberinde getiriyor. Plajdan ilham alan 70’lerin şıklığı (Alberta Ferreti, Dior) için bikininizin üzerine yarı şeffaf maksi şeffaf elbiseler ekleyin veya mini elbiselerinizin (Balmain, Fendi) üzerine ek bir katman olarak giyin. Başka bir seçenek? Şeffaf bir elbisenin (Fendi) üzerine bir blazer atın veya etek şeklinde giyin ve opak bir bluzla (Kenzo, Balmain) kombinleyin.

Reklamlar
Parıltılı Detaylar
Parıltılı Detaylar

Parıltılı Detaylar

Gardıroplarında biraz ışıltı isteyenler için bu sezon oldukça ideal. Karın bölgesindeki parıltılı detaylar (Paco Rabanne, Balmain), gösterişli tulumlar (Isabel Marant) ve parıltılı pantolon takımları (Louis Vuitton) içeren metalik gümüşler tercih edebilirsiniz.

Pastel Renkler

Yeni sezonda kıyafet satın almak için alışveriş yaparken, tasarımcılar ilham almak için rengarenk dondurma dükkanlarına bakıyor. Yumuşak sorbe tonları ve dalgalı maksi elbiselerden (Alberta Ferreti, Fendi) bulutsu pamuklu tulumlara (Isabel Marant) ve hatta pantolon takımlarına (BOSS) kadar her şeye biraz tatlılık katar.

Geniş Paçalı Pantolonlar
Geniş Paçalı Pantolonlar

Geniş Paçalı Pantolonlar

Yüksek belli 80’ler tarzı ofis pantolonları, kırpılmış pantolonlar ve kullanışlı kargo pantolonları bu sezon geri döndü. Daha kadınsı bir görünüm için bralet veya dantelden ilham alan bir üst (Chanel, Kenzo) ile takım yapın ya da yumuşak uyumlu ceketler (Sportmax) ve retro sloganlı tişörtler (Louis Vuitton) ile tomboy stilini katmanlayın.

Fantezi Floral Desenler

Yeni başlangıçları simgeleyen çiçekler, Rodarte, Anna Sui ve Erdem tasarımları bu sezon podyumlarda görüldü. Bazı tasarımcılar, çiçekleri baştan aşağı karıştırarak her şeyi kapsayan bir yaklaşım benimsedi.

Delik Detayları

Biraz ten göstermek – her ölçüye göre – aylarca büyük boy kıyafet giydikten sonra bir zorunluluk gibi geliyor. Tasarımcılar (Prada gibi) balıkçı yaka kazaklardan, bodysuitlere ve tulumlara kadar, tenleri beklenmedik şekillerde ortaya çıkarmanın yollarını buldular.

En İyi Bralet Modelleri
En İyi Bralet Modelleri

En İyi Bralet Modelleri

Fonksiyonu teşvik eden iç çamaşırlar iyidir, ancak 2021 ilkbahar/yaz trendlerinde sütyenlerinin anlamı, ekstravagant bir moda ifadesi yapmaktır. Tom Ford ve Rosetta Getty’de görüldüğü gibi Dolce’nin yaptığı gibi birbirine eş kombinler deneyin veya Tom Ford ve Rosetta Getty markalarında olduğu gibi smart casual bir stili daha kadınsı hale getirin.

Tavuskuşu Tüyleri

Hepimiz şu anda kanatlarımızı açıp uçmayı çok isterdik, ama şimdilik, belki de mor olan tavuskuşu tüylü bir etek işe yarayacak. İster Fendi tarzında pufferlarla, ister kalın örgü kazaklarla giyilmiş olsun, tavuskuşu tüy trendi tamamen yükseldi.

2021 Renk Modası
2021 Renk Modası 

2021 Renk Modası 

Sezon sona ermeye başladığında, yeni sezon konusundaki ilgimiz moda evreninde bir sonraki adımı keşfetmeye doğru kayıyor. Burada, aslında önümüzdeki aylarda spot ışıklarına girecek olan en önemli 2021 ilkbahar/yaz trendlerinin bir özetini paylaştık. Bugün, özellikle gelecek yıl bir an yaşayacağımızdan emin olan trend renklere daha derin bir dalış yapacağımızı düşündük.

2021 İlkbahar/Yaz trendleri sezonu, sosyal olarak mesafeli birkaç podyum deneyimi ve daha samimi randevular, dijital etkinlikler ve moda çekimleri ile mevcut iklim göz önüne alındığında kesinlikle farklı olsa da, koleksiyonlar ilham verici olmaktan başka bir şey değildi. Aslında, özellikle büyüleyici olan çizgiler boyunca uzanan canlı renklerdi. Söz konusu tonlar gerçekten trendleri ​​yönetirken, 2021 ilkbahar/yaz trendlerinde ciddi bir etki yaratması gereken birkaç göze çarpan renk vardı.

Tüm bunları göz önünde bulundurarak, bu yıl hakim olacağını düşündüğümüz en büyük renk trendlerini, koleksiyonlardan ilham alarak tamamlayarak gözden geçirmeye devam edin ve trendleri araştırmak için kesinlikle beklemenize gerek yok. Ayrıca baştan sona ilham veren seçimleri de belirledik, böylece bu göze çarpan renk trendlerini test etmeye hemen başlayabilirsiniz.

Çarpıcı Gümüşler

Bu sezon Paco Rabanne, Balmain, Balenciaga, Burberry ve Isabel Marant podyumda seksi gümüş silüetler göndererek bahar geldiğinde parti kıyafetleri sıkıntısı olmayacağını kanıtladı. Zincir renginden lameye kadar, bu metalik renk 2021 ilkbahar/yaz trendleri için çok önemli olacak.

Güneş Sarısı

Güneş ışığı sarıları bu sezon pisti aydınlattı. İlk Miuccia Prada & Raf Simons işbirliğinden, Versace’deki tatlı limon rengi elbiselerine ve Fendi’deki aksesuarlarda sarı ipuçlarına kadar bu asit sarısı görünümden, bu renk 2021 ilkbahar/yaz trendlerinde ruh halinizi artıracak.

Beyazlar İçinde

Bu sezon tüm parlak renkler arasında bir tane ferah renk var. Baştan aşağı beyaz görünüm Fendi, Victoria Beckham ve Max Mara’dan tamamen beyaz bir blazer ve pantolon kombinasyonunun farklı versiyonlarını gördük. Markalar, genel olarak temiz bir görünüm oluşturan şık aksesuarlarla stili minimum düzeyde tutmayı seçti.

Şeker Pembeler

Philosophy ve Chanel’den Molly Goddard ve Giambattista Valli’ye, ultra kadınsı bebek pembe tonları baharın en büyük renklerinden biri olarak ortaya çıktı. Bu kadar kadınsı gibi bir renk tonuna çekilecek türden değilseniz, LaQuan Smith’te görülen cesur fuşya sizin için ideal olabilir.

Yeşil Tonları

Bu sezonun en büyük renklerinden biri yeşildi. Deniz köpüğü yeşili, nane yeşili, zümrüt yeşili, misk limonu yeşili, neon yeşili ve daha pek çok farklı tonda geldi.

Portakal Tonları

Canlı portakal tonları giymekten korkmayın. Evet, cesur ama 2021 İlkbahar/yaz trendleri podyumlarında en yaygın renklerden biriydi. Seksi Sportmax elbisede olduğu gibi, tek ihtiyacı olan bir yaz bronzluğu ve askılı altın bir sandalet. Renk tonu Acne, Ferragamo, Valentino, Burberry, Versace, MSGM, Miu Miu ve daha fazlası gibi diğer şovlarda da cesur renklerden uzak durmamamızı hatırlatmak için görüldü.

Ateşli Kırmızı

Baştan aşağı kırmızı bu sezon ortak bir temaydı. Ateşli renk Hermès, Fendi, Balenciaga, Givenchy, Valentino, Sacai, Chanel ve daha fazlasında görüldü. Kırmızı bir elbise, kırmızı bir dudak veya kırmızı bir ayakkabı olsun, bu sıcak tonu bu sezon gardırobunuza dahil etmelisiniz.

Derin Deniz Mavisi

Podyumlar, Fransız mavisinden gök mavisi ve kraliyet mavisinden donanma mavisine kadar değişen farklı mavi tonlarıyla kaplandı. İster hafif ve parlak, ister derin ve karamsar olun, bu sezon sizin için bir renk tonu var.

2021 İlkbahar/Yaz Trendleri adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz. Abla Kardeş Kombin Önerileri ile ilgili yazımızı da okudunuz mu?

Selma Ulusoy

9 yıldır metin yazarlığı yapıyorum ve hikaye anlatmayı çok seviyorum. Her kadın gibi cilt bakım ve kozmetik ürünlerine bayılıyorum. Herkesin içinde var olan ışığın ve güzelliğin ortaya çıkmasına katkı sağlamak için bu yazıları keyifle yazıyorum. Umarım siz de keyifle okursunuz. İç güzelliğinizi dışınıza yansıtabilmeniz dileğiyle...

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx