Teknoloji

Wicom Akıllı Kumanda

Reklamlar

Wicom akıllı kumanda evinizde veya ofisinizde kontrol edilen tüm öğeleri yönetmenizi sağlar ve işlevleri hayatınızı kolaylaştırabilir. Akıllı kontroller, bir tablet veya cep telefonu aracılığıyla radyo frekansı, kızılötesi kontrol veya kızılötesi kontrollü smart elektronik ürünleri kurmanıza, açmanıza ve kapatmanıza ve farklı kontrol türlerini tek bir uygulamaya entegre etmeye çalışmanıza olanak tanır.

Sıcak yaz aylarında işten eve dönüş yolunda klima ve müzik seti açılır ve evde ferah ve huzurlu bir atmosfer yaratır ve eve girer girmez kendinizi rahat hissedersiniz. Tatile çıktığınızda telefonunuzu bahçeyi sulamak ve açmayı unuttuğunuz aletleri kapatmak için kullanabilirsiniz.

Wicom Akıllı Kumanda İle Hayatınızı Kolaylaştırın
Wicom Akıllı Kumanda İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Wicom Akıllı Kumanda İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Hayatınızı kolaylaştıran Wicom akıllı kumanda sayesinde endişe duymadan evden çıkabilirsiniz. Elektrikli aletlerinizi istediğiniz zaman kontrol etmenizi sağlayan bu ürün, gereksiz elektrik kullanımını önleyerek elektrik tasarrufu yapmanıza yardımcı olur. Bu ürün, birçok kontrol gerektiren cihazları tabletinize veya cep telefonunuza bağlayarak gereksiz kontrollerden kurtulmanızı kolaylaştırır. Her mevsim kullanılmayan klima ve diğer cihazlardan şikâyet eden birçok kişi uzaktan kumandayı bulamıyor, hayatı kolaylaştırmak için akıllı kumandaları tercih ediyor.

Reklamlar

Wicom Akıllı Kumanda Fiyatı

Wicom akıllı kumanda fiyatı, kopyalayabildiği kumanda tipine, diğer akıllı cihazlarla uyumluluğuna, ek özelliklere sahip olup olmamasına ve markanın satış politikasına göre değişmektedir. Ürün özelliklerini inceleyerek evinize ve iş yerinize kolaylık getirebilecek, bütçenize uygun ürünler bulabilir, ihtiyacınıza uygun ürünleri satın almak için özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Değiştirilmesi gerekmeyen takılabilir ve kurulu bir akıllı kontrol modeli vardır. Bazı modellerde güç kaynağı olarak piller kullanılır.

Bazı ürünlerde enerji ihtiyacı doğrudan elektriksel bağlantı sağlayan kablolar ile sağlanmaktadır. Birçok ürün kategorisinde size kullanım kolaylığı sağlayan ürünleri bulabilirsiniz. Akıllı kumanda satın alırken ürün kullanım kılavuzu iyi incelenmeli, fonksiyonunun evinizdeki uzaktan kumanda ile uyumlu olup olmadığını, cep telefonunuzun veya tabletinizin markası ile ilgili bir sorun olup olmadığını mutlaka kontrol edin. Ayrıca evinizde başka akıllı ev sistemi ürünleriniz varsa ve bu ürünleri yönetmek için akıllı bir uzaktan kumanda kullanmayı planlıyorsanız, ürünle uyumlu bir uzaktan kumandayı özenle seçmelisiniz.

Wicom Akıllı Kumanda Kullanım Alanları

Wicom Akıllı Kumanda Kullanım Alanları

Akıllı kumandayı 3G, 4G ve WiFi üzerinden kontrol edebilir, Android ve IOS uygulamaları için telefon ve tabletinizi uzaktan kumanda olarak kullanabilirsiniz. Bu ürün, birden fazla telefonu ve tableti uzaktan kumanda olarak kullanmanızı sağlayarak sizin ve ailenizin cihazı kolayca kontrol etmesini sağlar. Birden çok türe sahip bazı akıllı kontroller ayrıca bir sıcaklık sensörü işlevine sahiptir. Sıcaklık sensörü led ışıkları,  iç ortam sıcaklığını otomatik olarak algılayacak ve uygun sıcaklığı ayarlama izin verecektir.

Bu modeller genellikle çocuklu aileler tarafından tercih edilmekte ve çocukların okuldan eve geldiklerinde evin istenilen sıcaklığa ulaşmasını sağlamaktadır. Zamanlama modeli ise cihazın çalışma tarihini ve saatini ayarlayabileceğiniz bir uygulama içermektedir. Zamanlayıcı işlevi, gerekli ekipmanın kurulum süresini belirlemenize yardımcı olur. Yaz aylarında belirlediğiniz frekans kodlar ile çalışan klimayı yaz sonuna kadar ayarlayabilir, yaz sonunda klimayı kapatabilirsiniz. Wicom akıllı kumanda kullanım alanları oldukça fazla ve kolay arıza yapan ürünler değildir.

Reklamlar

Daha fazla içerik için bizi Begonya Kadın adlı Instagram hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Buse Öztürk

Yazmak en büyük tutkum. Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak içerik üretiyor ve kendimi geliştiriyorum.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx