Teknoloji

En İyi Filtre Kahve Makinesi Modelleri

Reklamlar

Enfes kokusuyla filtre kahve yapmak günümüzde evde de mümkün ve oldukça kolay. Bu içeriğimizde sizler için en iyi filtre kahve makinesi modellerini derledik. Filtre kahve makinesi almak isteyen veya kullananlar için özenle hazırlayıp sunduğumuz bu içeriğimizde en yeni, en kaliteli modellere yer verdik. Kendinize veya sevdiklerinize enfes tatlar sunan, en iyi filtre makinesini almak istiyorsanız içeriğimizi sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. Peki, filtre kahvesi seçerken hangi kriterler dikkate alınmalı? Filtre kahvesi alan kullanıcıların yorumları gibi aklınızdaki soruların yanıtlarını içerenler yazımız kılavuz niteliğindedir. En iyi filtre kahve makinesi modelleri almadan önce içeriğimizi okumanız aklınızdaki soruların son bulmasını sağlayacaktır.

En İyi Filtre Kahve Makinesi Modelleri Nasıl Olmalı?

En iyi filtre kahve makinesi modeli mutlaka enerji tasarrufu özelliğine sahip olmalıdır. Otomatik kapama özelliği bulunmalıdır. 10 kahve fincanı zerinde kapasitesi olmalı. Filtre apparatı yıkanabilir bir özelliğe sahip olmalıdır. Bu özellikleri barındıran bir filtre kahve makinesi tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor demektir. Ayrıca çıkarılabilir filtre sepetiyle beraber doğru ölçülerde kahve yapma imkanı tanımalıdır. Hızlı, kolay, pratik kahve pişirme özelliği bulundurmalıdır. Kolayca bulaşık makinesinde yıkanmalıdır. Bir filtre kahve makinesinde demleme programına sahip olursa, kullanımı daha pratik bir hal alır. Bu sayede lezzetli ve hoş kokulu filtre kahve yapma şansını yakalayabilirsiniz.

Philips HD7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi
Philips HD7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi

Philips HD7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi

En iyi filtre kahve makinesi modelleri ele aldığımız içeriğimizde ilk olarak Philips HD7459/20 Daily Collection kahve makinesine yer veriyoruz. Enerji tasarrufu ve güvenlik için 30 dakikadan sonra otomatik kapanma özelliğine sahip cihazda ayrıca aroma karıştırıcı da mevcut.  Maksimum 1,2 litre kapasiteye sahip Philiips Daily Collection kahve makinesinde 2-10 büyük fincan 15 küçük fincan kahve hazırlamak mümkün. Bir fincan kahveyi 10 dakikada hazırlayabilirsiniz ve çıkarılabilir filtre aparatını makinede yıkayabilirsiniz. Philips HD7459/20 Daily Collection Kahve Makinesi bu özellikleri ile en iyi filtre kahve makinesi modelleri arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Reklamlar

Electrolux EKF7700 Filtre Kahve Makinesi

Çıkarılabilir filtre sepetiyle hızlı ve kolay bir şekilde temizlenen Electrolux EKF7700 filtre kahve makinesi ile her zaman doğru ölçülerde filtre kahve yapmak mümkün. Üründe yer alan programlanabilir zamanlayıcı sayesinde demleme programını 24 saat öncesinden başlatabilirsiniz. Tek fincan kahve demlerken dahi aroma seçici özelliği sayesinde kahvenize muhteşem lezzeti verebilirsiniz. Su seviyesi ve kahve dozaj göstergesi sayesinde ölçünüz ne olursa olsun taptaze kahveniz için doğru ölçüyü bulabilirsiniz. Damlama emniyeti ile hiçbir dökülme ya da damlama olmadan kahvenizi alabilirsiniz. Electrolux EKF7700 Filtre Kahve Makinesi tüm bu özellikleri sayesinde en iyi filtre kahve makinesi modelleri içinde yer alıyor.

Vestel Taze Filtre Kahve Makinesi
Vestel Taze Filtre Kahve Makinesi

Vestel Taze Filtre Kahve Makinesi

Şık tasarımıyla dikkat çeken Vestel taze filtre kahve makinesi ile enfes kokan, lezzetli filtre kahveler yapmanız oldukça kolay. Üstün teknolojik sistemi, yönlendirici kontrolleri sayesinde mükemmel kıvamlarda kahveler hazırlayabilirsiniz. LCD Görüntü Kontrolü özelliğine sahip Vestel taze filtre kahve makinesi, 12 fincana kadar kahve alma şansını sunuyor. 900 w enerji çalışma kapasitesiyle güç tasarrufu sunan ürün, dayanıklı yapısıyla da uzun yıllar kullanımı mümkün kılıyor. En zor çekirdekleri bile kolayca öğütebileceğiniz Vestel Taze Filtre Makinesi en iyi filtre kahve makinesi modelleri arayanlar için mükemmel bir tercih.

Delonghi ICM15210 Filtre Kahve Makinesi

En iyi filtre kahve makinesi arayışındayken Delonghi filtre kahve makinesine bakmadan geçmeyin. Eco enerji tasarrufu özelliğine sahip ürün demleme işleminizi tamamladıktan 40 dakika sonra otomatik olarak kapanıyor. Isıtıcı tabanı sayesinde her zaman sıcacık kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Cihaz bulaşık makinesinde yıkanabilir karaf ve filter sepeti ile hijyen konusunda da kolaylık sağlıyor. Delonghi ICM15210 filtre kahve makinesini su seviyesi göstergesiyle de takip etmeniz mümkün. Bu imkan sayesinde kahvenizin su durumunu kolayca görebilirsiniz. Delonghi Filtre Kahve Makinesi tek seferde 10 fincana kadar filtre kahve yapma imkanı sunuyor. En iyi filtre kahve makinesi modelleri arasında göze çarpıyor.

Tefal CM2908 Subito Mug
Tefal CM2908 Subito Mug

Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 1,25 Litre Filtre Kahve Makinesi 

En lezzetli filtre kahvelerinizi hazırlamanız Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 1,25 Litre filtre kahve makinesi ile oldukça kolay. 1,25 litrelik filtre demliğiyle ister kalabalık misafirlerinize ister Subito Mug ile kendisine bu eşsiz lezzeti sunabilirsiniz. Otomatik kapanma özelliği sıcak tutma işleminden sonra 30 dakika sonra otomatik devreye giriyor. Damlatmaz sistemi ısıtma plağı üzerine kahve damlamasını engelliyor. Kupo veya demlik tercihini size bırakan CM2908 Subito Mug 2 in 1 1,25 Litre filtre kahve makinesi kendi filtresine de sahip. 1 demlik kahve miktarı göstergesi ile leziz bir kupa kahvenizi tam ölçülerinde ayarlayabilirsiniz. Kolay kullanışlı, birçok imkanı sunan Tefal CM2908 Subito Mug 2 in 1 1,25 Litre Filtre Kahve Makinesi en iyi filtre kahve makineleri arasında tercihiniz olabilir. En iyi filtre kahve makinesi modelleri arasındadır.

Reklamlar

Sinbo Scm-2938 Filtre  Kahve Makinesi

1200 ml su ısıtıcı kapasitesine sahip olan ve yaklaşık 12 fincan kahve içilebilecek olan bu makine tercih edilen ürünler arasındadır. Otomatik kapanması olmadığı gibi su seviye göstergesi sayesinde içindeki su miktarını görebilirsiniz. Filtre kahve içmeyi sevenler için uygun fiyat ve bütçe dostu bir üründür. Kalabalık misafirlerini ağırlamak isteyenlere nefis filtre kahve için keyfi yaşatmak için ideal bir üründür. Mutfakta modern ve şık görünümü ile çok fazla alan kaplamaz. Pratik bir kullanıma sahiptir. Yapılacak olan fincan sayısına göre suyu haznesine koyup istediğiniz miktarda kapasiteye göre filtre kahve yapabilirsiniz. En iyi filtre kahve makinesi modelleri arasındadır.

Sürahisinin altında metal bir levha vardır ve bu levha sayesinde suyu sıcak tutar. Kahve demlendikten sonra bile bu sıcaklık seviyesinde herhangi bir azalma olmaz. Damlatma önleyici sistemi vardır. Çıkarılabilir filtresi kast ve haznesinin içerisinde olduğu için ekstradan bir kağıt filtre kullanımına gerek yoktur. Kahve keyfini artırmak isteyenler için 1997 yılından beri elektrikli ev aletleri konusunda uzman olan Sinbo’nun bu modelini tercih edebilirsiniz. İster kendinize ister sevdiklerinize Sinbo filtre kahve makinası satın alabilirsiniz.           

Grundig NEWLINE KM 5860 P Filtre Kahve Makinesi
Grundig NEWLINE KM 5860 P Filtre Kahve Makinesi

Grundig NEWLINE KM 5860 P Filtre Kahve Makinesi

Beyaz rengini sevenler için özellikle bu model ürün tavsiye edilir niteliktedir. 1500 ml litre su tutma kapasitesine sahiptir. Fonksiyonel özellikleri arasında sıcak tutma ve arama kriterleri ile kahve severlere keyifli içimler yaşatabilecek bir makinedir. Makinenizde kahve damlamamasını sağlayan drip stop fonksiyonu bulunur. Bir seferde yaklaşık on bardak kahve hazırlayabilirsiniz. Belirli bir süre kullanılmadığı takdirde kendi kendini kapatabilme özelliğine sahiptir. Makinanın bazı aksesuarlarını bulaşık makinasında yıkayabilirsiniz. Filtresi çıkarılabilir özelliktedir. Filtre kahveyi sertlik derecesine göre ayarlayabileceğiniz seçenek tuşu bulunur. Su tankı çıkarılabilir özelliktedir. En iyi filtre kahve makinesi modelleri sınıfındadır.

Karaca Hatır Plus Mod 5 In 1 Kahve ve Çay Makinesi 

Yılların güvenilir markası Karaca tarafından şıklık ve sadeliğin birleştiği bir makinadır. Beş fincan kapasitesine sahiptir. 750 ml’lik ısıtıcı kapasitesi vardır. Otomatik olarak kapanır ve su seviye göstergesi vardır. Farklı renkleri bulunan bu modelin kırmızısı, Gold rengi, siyah rengi ve gümüş rengi bulunur. Paslanmaz çelik filtreye sahiptir. Filtre kahve içerisinde 30 dakika kadar ısı koruması sağlar. Aynı anda hem filtre kahve hem de Türk kahvesi yapabilme özelliğine sahiptir. En iyi filtre kahve makinesi modelleri arasındadır.

Bosch Tka 6A041 Beyaz Filtre Kahve Makinesi
Bosch Tka 6A041 Beyaz Filtre Kahve Makinesi

Bosch Tka 6A041 Beyaz Filtre Kahve Makinesi

Filtre kahveyi çok seven fakat bütçesini zorlamayacak bir ürün arayanlar için şık ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Fonksiyonel olarak donanım özellikleri kolaylık ve konfor sunar. Otomatik kapanma özelliği vardır. Güvenlik ve tasarrufu ön filanda tutar. Kahvelerin yoğun aramasını mükemmel bir şekilde korur. Mutfağın atmosferini değiştirecek sıklıkta bir dizayna sahiptir. Filtre kahve makinasının en önemli özelliklerinden bir tanesi arama artı özelliğini tek bir tuşu da devreye sokabilmesidir. 1250 ml su ısıtma kapasitesine sahip olup yaklaşık 15 fincan kadar filtre kahve yapılabilir. En iyi filtre kahve makinesi modelleri sınıfındadır.

İlginizi çekebilir: En İyi Çamaşır Makinesi Modelleri

Daha fazla içerik için bizi Instagram’dan da takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/begonyakadin/

Buse Öztürk

Yazmak en büyük tutkum. Yaklaşık 4 yıldır profesyonel olarak içerik üretiyor ve kendimi geliştiriyorum.

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx