Haber

Selen Görgüzel Yeni Aşka Yelken Açtı

Reklamlar

Hamdi Alkan ile olan 8 yıllık evlilikleri geçtiğimiz aylarda ayrılıkla sonuçlanan Selen Görgüzel yeni aşka yelken açtı. Hamdi Alkan ile ayrılık kararı alan Selen Görgüzel 2014 yılında dünya evine girmişlerdi. Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de bir mekânda sahne alan güzel oyuncu mekâna 1 milyon lira değerindeki aracıyla gelmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Selen Görgüzel muhabirlerle yaptığı röportajda yaptığı açıklamalar ile herkesi şaşırttı. Görgüzel ‘’Aşka kapalı değilim. Ben aşksız yapamam’’ sözleriyle aşka olan düşkünlüğünü dile getirdi.

Hamdi Alkan ile eski eşi Selen Görgüzel ’in 8 yıllık evliliğinin bitmesinin sebebi olarak öpüşme sahnesi iddia edilmişti. Bu iddiaları yalanlayan Selen Görgüzel ‘in yaptığı röportajın ardından akıllarda soru işaretleri oluştu. 2014 yılında evlenen çiftin evliliklerinin bitme sebebinin hala öpüşme sahnesi olduğu düşünülmekte.

Yeni Aracıyla Konser Mekânına Giriş Yaptı

Görgüzel, geçen akşam Kuruçeşme’de bulunan bir mekânda konser verdi. Konser verdiği mekâna 1 milyon lira değerinde yeni aracıyla gelen Selen Görgüzel herkesin dikkatini çekti. Sahne kıyafetleri hakkında sorulan sorulara cevap veren S. Görgüzel ‘’Kıyafetlerimi seçerken emek harcıyorum. Taşıyabileceğim kıyafetler giydiğim sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Lütfen beni Gülşen ile kıyaslamayın. Gülşen’in kıyafet seçimleri cesur bulunmaya başlanmadan önce de ben bu şekilde giyiniyordum. Tarzım bu’’ ifadeleriyle kıyafetleri hakkındaki sorulara cevap verdi.

Reklamlar

Araba Kredisi Ödüyorum

Hamdi Alkan’dan boşanan Selen Görgüzel boşandıktan sonra eski eşinden Peugeot 206 2005 model bir araba almıştı. Röportajı sırasında bu konuya dikkat çeken Selen Görgüzel ‘’Bu arabanın bana bırakılan arabayla hiçbir ilgisi yok. O araç prosedür gereği bana bırakıldı. Yeni arabayı kendim aldım ve kredisini ödüyorum’’ ifadelerini kullandı.

Aşk Olmazsa Olmaz

8 yıllık evliliğin ardından aşka kapılarının açık olduğunu söyleyen S. Görgüzel, ‘’Aşka kapalı değilim. Ben aşk olmadan yapamam. Doğru zamanda ve doğru yerde karşıma çıkacak olan birisine aşık olurum diye düşünüyorum.’’ dedi. Hamdi Alkan ile evliliğinden sonra aşka inancını kaybetmeyen güzel oyuncu yeni bir aşk için doğru zamanı beklediğini ifade ederek aşka açık olduğunu söyledi.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Munise Demircioğlu

Reklamlar

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx