Moda

2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri

Reklamlar

2020 yılı pandemiden dolayı çoğunlukla eşofman ile geçirildiği için 2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri merak edilmektedir. Bu renkler hepimize iyi gelecek ve bizleri canlandıracaktır. Tasarımcıların büyük bir kısmının daha iyimserlik içeren mutlu ve canlı renklerdir.

2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri

Pandemiden dolayı dolaplarımıza bir de maske aksesuarları eklense de bu senenin trend olan renkleri ile 2021 yılı daha renkli ve canlı geçecektir. Burada listelediğimiz renklerin hepsi dünya çapında da tercih edilen ve trend olan renkleridir. 2021 yılında renkli ve mutlu bir yaz dileriz. Şimdi gelin 2021 ilkbahar yazının trend renklerine birlikte göz atalım.

Kadife Çiçeği Sarısı / Marigold Yellow

Bahar koleksiyonlarının ilham kaynağı özellikle bahar aylarında çok tercih edilen kadife çiçeği sarısıdır. Bu renk tasarımcıların geleceğe dair umutlarını yansıtarak rahat giyinmeye alışmış kişilerin tercih ettiği renklerdendir. Yani bu renk özgüven, coşku, yaratıcılık ve mutluluğu temsil etmektedir.

Reklamlar

İlkbahar koleksiyonunda olduğu gibi yaz koleksiyonunda da bu renk çok kullanılmıştır. Ve bu sarı kırmızı, turuncu ve karamel kahvesi gibi renkler ile eşleştirilmektedir. Çok önemli dünya çapındaki tasarımcılar da kadife rengi sarı elbiselerle bizi gelecek güneşli günlerin hayaliyle baş başa bırakmıştır.

Sarı renk sadece kıyafetlerde kullanılmaz takılarda, ayakkabılarda ve aksesuarlarda da çok tercih edilen bir renktir.

İlginizi Çekebilir: Kadınları Olduğundan Zayıf Gösteren Kıyafetler

Gökyüzü Mavisi / Sky Blue

Koronavirüs nedeniyle dışarı çok çıkılmadığı için gökyüzünün bulutsuz maviliğini hepimiz özledik. Dış mekanı bulutsuz bir yaz gününü hatırlatan sokak giyiminin gökyüzü mavisi rengi çok sevilmektedir. Çok önemli markalar tek renkli mavi görüntüler ya da pembe, sarı ve turuncu ayakkabı ve çantaları gökyüzü mavisi ile patlatarak bu rengin bu sezonun rengi olduğuna dair işaret vermiştir.

Reklamlar

Mavi renginin gök mavisi tonu birçok ünlü markada görülmüştür. Bazı ünlü markalar ise biraz daha zengin mavi ya da turkuaz rengini tercih etmektedir. Ve açık mavi tonlarını da batik baskılarda fular baskılarında kullanmıştır.

2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri
2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri

Kabak Turuncusu / Pumpkin Orange

2021 yılının farklı ve güzel renklerinden birisi de bal kabağı turuncusudur. Şaşırtıcı ve farklı bir renk olan kabak turuncusu çok şık bir görünüm verir. Çiçek tonlarından oluşan paletlerde ilkbahar rengi olarak ilgi çekiyor. Ayrıca kahverengi alt tonlar ile birlikte de tercih edilebilir.

Nane Yeşili / Mint Green

İlkbaharın ve yazın pastel renklerinden bir diğeri de 2021 yılının nane yeşilidir. Bu renk taze hissettirip göze çok hoş gelmektedir. Ve canlı bir renktir. Çok sayıda moda evinde tercih edilmektedir. Baharın ve yazın geldiğinin göstergesi olan nane yeşili, avokado yeşili, fıstık yeşili, deniz köpüğü, yosun yeşili renkleri yani yeşilin her tonu her yerde olacaktır.

Tereyağı Kreması Rengi / Butter Cream

Cesur renklerin yanında biraz da nötr renkler gereklidir. Bu nötr renkler krem ve haki rengidir. Krem rengi biraz değişerek tereyağlı krem rengi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yani tereyağlı krem rengi sarıya kaçan tereyağı kreması rengidir. Ve ilkbahar yaz sezonunda gardrobumuzda yerini alacaktır.

Bu sezonun trend nötr rengi tereyağlı krem gece kıyafetlerinde ve süslemelerde ekstradan zarif bir duruş getirmiştir. Ayrıca klasik hali renkler de bazı tasarımcılar tarafından bronz ile yeniden tasarlanmıştır.

Kiraz Kırmızısı / Cherry Red

Kiraz kırmızısı rengi iki yıl önce sonbahar ve kışın trend rengiyken 2021 yılının ilkbahar yaz modasında önemli bir yere sahip olmuştur. Özellikle kıyafetlerde tek kırmızı olarak kullanılır. Ve moda aksesuarlarında kullanıldığında çok ilgi çeken sıcak bir renktir.

2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri Nelerdir
2021 İlkbahar Yaz Modasının En Popüler Renkleri Nelerdir

Sıcak Pembe / Hot Pink

Pembe rengi 2021 yılının yazı ve baharı için trend renklerinden biridir. Uzun zamanlardan beri kadınları tercih ettiği kadınlarla eşleştirilmiş bir renktir. Ama şimdilerde bu bahar ve yaz sezonunda canlılık, şefkat ve sevgiyi temsil eden pembe sık sık karşınıza çıkacaktır.

Modayı takip edip modaya uygun giyinmek istiyorsanız 2021 yılının en trend renklerini sizler için ele aldık. Umarım renk seçiminizde sizlere yardımcı olabiliriz. Sizlere yaz renkleri gibi canlı dopdolu günler dileriz.

İlknur Gülhan

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx