Moda

2023 Modası Geçecek Olan Trendler

Reklamlar

2023 modası geçecek olan trendler her sene olduğu gibi bu sene de belirlendi. Her yıl pek çok farklı parça trend olurken, bir sonraki sene farklı parçalar trend olabiliyor. Nitekim söz konusu parçalardan biri de süveter.

Süveterler 2023 modası geçecek olan trendler başlığında değerlendiriliyor. Gelecek sezonda defilelerde rastlayanmayan bir ürün olarak karşımıza çıkmakta. Bu nedenle önümüzdeki sezon için gardıropta tutmanın pek faydası yok. İlerleyen sezonlarda tekrardan moda olabilecek olsa da, 2023 modası geçecek olan trendler arasında yerini aldı.

2023 Modası Geçecek Olan Trendler

2023 Modası Geçecek Olan Trendler Neler?

2023 modası geçecek olan trendler neler? sorusu her sene sorulduğu gibi, gardırobunu yeni sezona hazırlamak isteyen kişiler tarafından tekrar sorulmaktadır. Söz konusu sorunun cevabı olan, 2023 modası geçecek olan trendlerden bazıları aşağıda yer almaktadır.

Reklamlar
Süveter
Süveter

1) Süveter

Konunun başında da bahsedildiği gibi süveterlere 2023 yılı için defilelerde rastlanmamakta. Bu nedenle gardırobunu yeni sezona göre dizayn edecekler, süveterlerini farklı bir sezon için saklayabilirler.

2) Yüksek Topuklu Ayakkabı

Yüksek topuklu ayakkabılar kimi zaman kurtarıcı olsa da 2023 modası geçecek olan trendler arasında kendine yer buldu. Yeni sezon için kısa topuklu ayakkabılar yükselişe geçti. Yeni sezonda sık sık kısa tapuklu ayakkabı modelleri görmek mümkün.

3) Omzu Açık Bluz Parçalar

Sezonun değişmesiyle birlikte uzun yıllar trend olan omzu açık bluz parçalar da önemini kaybetti. 2023 yılında trend olacak parçalar arasında omzu açık bluzlar bulunmuyor. Yeni sezona ayak uyduracak kişilerin gardıroplarından eksilteceği diğer bir parça, omzu açık bluzlar oldu.

4) Füzo Tayt

Bilhassa 80’li yılların vazgeçilmez parçası füzo taytlar 2020 yılında tekrardan trend olmuştu. Uzun yıllardır kullanılan füzo taytlar, 2023 yılında trend olacak parçalar arasında bulunmuyor.

Reklamlar

5) Kamuflaj Desenli Parçalar

2010 yılından beri gardıroplarda kendisine yer bulan kamuflaj desenli parçalar, 2023 yılında trend olacak parçalar arasında bulunmuyor. Bu nedenle gardıroplardan kaldırılabilir. Gelecek sezonlarda tekrardan trend olabileceğinden dolayı gardıroplara tekrar koyulması için biraz bekletilebilir.

6) Gerçek Kürk Parçalar

Pek çok hayvansever tarafından da oldukça eleştiri alan gerçek kürk parçalar, artık dünya modasında yer almayı yavaş yavaş bıraktı. Bu nedenle 2023 yılında trend olacak parçalar arasında da gerçek kürk parçalar bulunmuyor. Gelecek sezonlarda da trend olmaması pek şaşırtıcı olmayacaktır. Nitekim pek çok lüks giyim markası kürk kullanımını bırakmış durumda.

7) Skinny Kotlar

Bir zamanların oldukça tercih edilen parçası skinny kotlar, 2023 yılında trend olacak parçalar arasında kendine yer bulamadı. Zamanla yerini bol paça pantolonlara bırakan skinny pantolonları soğuk havalar için saklayabilirsiniz. Nitekim bot ve çizmelerle uyum içerisinde giyilebileceği için tekrardan trend olabilir.

2023 Yılında Trend Olacak Parçalar
2023 Yılında Trend Olacak Parçalar

2023 Yılında Trend Olacak Parçalar

2023 yılında trend olacak parçalar da, 2023 modası geçecek olan trendler kadar merak konusu oldu. Nitekim gardırobunu yeni sezona hazırlamak isteyen kişiler, modası geçmiş parçaları kaldırırken, modası gelecek parçaları raflarına koymak istiyor.

Moda endüstrisinden gelen seslere göre, 2023 yılında trend olacak parçalar arasında göz alıcı pembeler, dikkat çeken leopar desenler, parıltılı pullar ve pek çok parça dikkat çekiyor. Sezonun önde gelen trendleri arasında tercih edilebilecek kombinlerden bazıları aşağıda yer almaktadır.

1) Pembe Renkli Parçalar

Yeni sezonun en fazla dikkat çeken rengi pembe oldu. Pembe renginin her tonunu bir parçada görmek mümkün olacak. Nitekim yeni sezon kazaklarda, montlarda, elbiselerde ve aksesuarlarda pembenin tonları işlendi. Yeni sezon trendlerine ayak uydurabilmek için küçük pembe dokunuşlar ya da komple pembe renk tercih edilebilir.

2) Karamel Tonlu Parçalar

2023 yılında trend olacak parçalar arasında karamel tonlarını da görmek mümkün. Pek çok renk çeşitliliği arasında karamel tonlu parçalar da trend olmayı başardı. Kahverengi ve karamel tonlu renklerin sakinleştiriciliği, yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Hem sonbaharın geçişini stilinize yansıtacak hem de şık rengi ile kombinlerinize uyum sağlayacak. Yeni sezon trendlerine uyum sağlayabilmek için hasır renk gömlekleri, camel çantaları ve botları kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Bu sayede kolay bir şekilde modaya ayak uydurabilirsiniz.

3) Leopar Desenler

Bir zamanların oldukça ilgi çeken trendi, 2023 yılında da trend olmayı başardı. Leopar baskılı kıyafetleri pek tercih etmeseniz de, yeni sezon modasına ayak uydurabilmek için küçük bir leopar motifli çarpraz askılı çanta kolay bir şekilde modaya uyum sağlamanıza yardımcı olacak. Her daim asalet ve şıklık katan leopar desenli parçalar, bu sezon oldukça fazla karşımıza çıkacak. Ayıca leopar baskılı kemerler de oldukça yaygın bir şekilde görülmekte.

2023 Modasında Hangi Mont Daha Fazla Tercih Ediliyor?
2023 Modasında Hangi Mont Daha Fazla Tercih Ediliyor?

2023 Modasında Hangi Mont Daha Fazla Tercih Ediliyor?

2023 modasında hangi mont daha fazla tercih ediliyor? sorusu, kaliteli ve şık mont almak isteyen bireyler tarafından oldukça fazla sorulmakta. Pek çok marka birbirinden farklı mont modelleri üretmekte. Nitekim soğuk havalarda en büyük yardımcı sıcak tutabilen montlardır.

2023 hangi mont daha fazla tercih ediliyor? sorusu, konfor ve şıklığa göre değişiklik göstermektedir. Nitekim montu nerede ve nasıl kullanıcağınız seçimi belirleyen bir unsurdur. Günlük kullanımda bir mont tercihi yapılacaksa casual tarzındaki montlar daha fazla ilgi görmektedir. Fakat iş için bir mont tercih edilecekse klasik tarz kullanılabilir.

Mont Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Mont seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler de bulunmaktadır. Söz konusu özelliklerden bazıları aşağıda yer almaktadır.

  • İklim koşullarına göre mont tercih edilmeli. Yağmur ve kar sıklıkla görülüyorsa, su geçirmeyen montlar tercih edilmeli.
  • Isı yalıtımı olan ve hava alabilen montların tercih edilmesi hem kışın hem de sıcak havalarda önem teşkil etmektedir.
  • Fermuar ve kollarında bulunan kelepçelere dikkat edilmesi gerekmektedir.
  • Kullancıya uygun beden ölçülerine sahip montun tercih edilmesi gerekmektedir.

2023 hangi mont daha fazla tercih ediliyor? sorusu, yukarıda belirtilen seçim kriterlerine uygun olarak tercih edilen montları ön plana çıkartmaktadır. Fakat yeni sezonun trend renklerine uygun olarak yapılacak bir mont seçimi, trendi yakalamanıza da yardımcı olacaktır.

İlginizi çekebilir: Erkeklerin En Çok Tercih Ettiği Aksesuar Modelleri Nelerdir?

Munise Demircioğlu

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx