Teknoloji

Bedava İnternet Kazanma

Reklamlar

Günün büyük bir kısmını internete girerek, özellikle Instagram, Facebook vb. sosyal medya ağlarında gezinerek geçirdiğimiz son yıllarda GSM operatörleri de hem mevcut müşterilerini kaybetmemek hem de yepyeni müşteriler kazanmak için müşterilerine hediye internet paketleri armağan ediyorlar.

Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi dev GSM operatörleri; düzenledikleri kampanyalar, çekilişler ve uygulamalar ile müşterilerine her hafta hediyeler dağıtıyorlar.

GSM operatörleri arasındaki rekabet; müşterilere olumlu bir şekilde yansıyarak, onların hediye internet kazanma şansını yükseltiyor.

Reklamlar

Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom; faturalı müşterilerinin yanı sıra faturasız müşterilerine de hediye internet paketleri, sms ve konuşma paketleri dağıtıyor.

Bedava internet kazanma yöntemlerini aşağıdaki şekilde özetleyebiliriz;

Türk Telekom Bedava İnternet Kazanma

Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını kullanan müşteriler, uygulama üzerinden faturalarını görüntüleyip, ödeyebilecekleri ve pek çok işlemi gerçekleştirebilecekleri gibi uygulama sayesinde bedava internet de kazanabiliyorlar.

Uygulamadaki Sil Süpür oyununa katılan faturalı ya da faturasız aboneler; her hafta farklı hediyeler kazanıyorlar.

Reklamlar

Haftalık, aylık ya da günlük Türk Telekom bedava internet paketleri, sms ve dakika paketleri ile dolu olan Sil Süpür, aynı zamanda hediye servis üyelikleri de armağan ediyor.

Türk Telekom faturasız hat kullanan müşteriler, hatlarına TL yükleme işlemlerini Online İşlemler ya da mobiltekno.com sitesi üzerinden gerçekleştirdikleri zaman ise her 30 TL ve üstü yüklemelerinde haftalık 1GB internetin sahibi oluyorlar.

Vodafone Bedava İnternet Kazanma

Vodafone müşterileri, hatlarına dair faturalarını mobil ödeme yöntemi ile ödediklerinde yani mobil ödemeye katıldıklarında hediye olarak, 4GB internet hediyesinin sahibi oluyorlar.

Fatura ödeme, fatura bilgisi görüntüleme, TL yükleme vb. işlemleri için kullanabilecekleri Vodafone Yanımda Uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen ve kullanan aboneler ise uygulamayı yüklediklerinde hediye olarak 1 hafta boyunca geçerliliğe sahip 5GB internet kazanıyorlar.

Vodafone Yanımda uygulamasının içinde yer alan Hediye Çarkını çeviren aboneleri ise her hafta birbirinden güzel hediyeler bekliyor.

Her hafta yenilenen hediyeleri ile Vodafone abonelerinin yüzünü güldüren Hediye Çarkı; günlük, haftalık, aylık hediye internet, konuşma ve sms paketleri dağıtıyor.

Vodafone aboneleri, Vodafone Yanımda uygulamasına arkadaşlarını davet ederek bile hediye internet elde edebiliyorlar.

Öyle ki daveti kabul edilen kişiler, 3 ay boyunca geçerliliğe sahip 15GB hediye internete kavuşuyorlar.

Vodafone’da oyun tutkunlarını da sürpriz hediyeler ve Vodafone bedava internet paketleri bekliyor.

Örneğin, İnternet avcıları isimli oynayan Vodafone müşterileri, oyunda başarılı oldukları takdirde hediye internetin sahibi oluyorlar.

Vodafone Yükle Kazan Kampanyası dahilinde faturasız hat sahibi aboneler ise Yanımda Uygulaması’ndaki Bana Ne Var menüsünde belirtilen TL yükleme hedeflerine eriştiklerinde hediye internet kazanıyorlar.

Turkcell Bedava İnternet Kazanma

Hediyeler dağıtma konusunda 2021 yılında da oldukça cömert olan Turkcell’in popüler arkadaşlık uygulaması olan BİP uygulamasını akıllı telefonuna indiren kişiler; uygulamadaki kanalları takip ederek, hediye yağmuruna tutuluyorlar.

BİP uygulamasında bulunan Hediye Yarışı, Bil Kazan, Kazan Kazan kanalları, kanaldaki yarışma ve çekilişlere katılanlara bedava internet dağıtıyor.

Turkcell Dijital Operatör uygulamasında yer alan Salla Kazan kanalı aboneleri ise Salla Kazan oyununu oynadıklarında her hafta hediye internet kazanma şansını elde ediyorlar.

Aynı zamanda Dijital Operatör uygulamasını ilk kez telefonuna indirenlere de Turkcell, anında 1 GB Hoş geldin Hediyesi armağan ediyor.

Faturasız hat kullanıcılarına özel Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası, kadınlara yönelik hazırlanan Turkcell Bizce Kupon Biriktir Kampanyası, Şansa Tıkla Reklamları; Turkcell bedava internet kazandıran diğer önemli kampanyalar arasında ilk sıralarda bulunuyorlar.

Sizler de yararlandığınız bedava internet kazanma yollarını yazımızın yorum kısmına yazarak, bizlerle paylaşabilirsiniz.

admin

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx