Haber

Hande Soral ve İsmail Demirci Bebek Heyecanı Yaşıyor!

Reklamlar

Hande Soral ve İsmail Demirci Bebek Heyecanı Yaşıyor! 5 sene önce nikah masasına oturarak hayatlarını birleştiren oyuncu Hande Soral ve İsmail Demirci, anne-baba olmak için heyecanla gün sayıyorlar. Gebeliğinde 29. haftayı geride bırakan ünlü oyuncu Hande Soral, oğlunun ismini sevenlerine açıkladı.

Ünlü çift, bebeklerine Ali ismini vereceklerini sosyal medya platformundan bütün sevenlerine müjdeledi. Ünlü oyuncu Hande Soral ile İsmail Demirci, 2017 senesinde nikah masasına oturup hayatlarını birleştirmişti. Mutlu evlilikleri olan çiftin, bu aralar “bebek” heyecanı yaşıyorlar.

Hande Soral ve İsmail Demirci Bebek Heyecanı ile gündeme geldi. Anne-baba olmak için gün sayan ünlü çift dört gözle bebeklerini bekliyorlar. Ünlü oyuncu Hande Soral, sık sık hamilelik pozlarını İnstagram hesabından paylaşarak heyecanını sevenleri ile paylaşmaya gayret gösteriyor. Sevenleri tarafından birçok yorum alan ünlü oyuncu bazen takipçileri ile yorumlar kısmından sohbet etmeyi de ihmal etmiyor.

Reklamlar

Heyecanını sevenleri ile paylaşan ünlü oyuncu Hande Soral doğumdan hemen sonra Ali bebeğin yüzüğü takipçilerine gösterecek mi sorusu çok geliyor. Ancak Hande Soral’dan yanıt gelmeyince Ali bebeği hemen göstermeyeceği düşünüldü.

Hande Soral ve İsmail Demirci Bebek Bekliyor! Ali Bebek Geliyor!

Heyecanı ve mutluluğu gün geçtikçe daha da artan ünlü oyuncu Hande Soral’ın önceki gün objektif karşısına geçti. Gebeliğinde 29. haftayı geride bırakan Hande Soral, eşi ile birlikte verdiği mutlu kareleri sevenleri ile paylaştı.

Büyük ses uyandıran bu fotoğraflar neredeyse bütün magazin sayfalarında paylaşıldı. Eşi İsmail Demirci ile poz veren Hande Soral, dünyaya gelecek oğlunun adını “Ali Demirci geliyor” diyerek sevenlerine müjdeledi. İsmail Demirci de oğlunun adının yazılı olduğu isimlik ile dikkat çekti.

Hande Soral ve İsmail Demirci Bebek Heyecanı ile paylaşımlara devam ediyor. İsmail Demirci’nin giydiği tişört sevenleri tarafından çok dikkat çekti. Mutluluk pozları paylaşan ünlü çifte sevenleri tarafından birçok güzel mesaj aldı. Şimdilerde heyecanla anne olmayı bekleyen Hande Soral bebek odası hazırlıklarına başladı.

Reklamlar

Heyecanlı anne Hande Soral, gebe olmasına rağmen fit görüntüsüyle de dikkatleri üzerine topladı. Gebeliği boyunca yoga ve pilates yapan ünlü oyuncu çok sağlıklı ve fit görünüyor. Sevenlerinin de gözlerinden kaçmayan fit görüntüsüyle birçok yorum almayı başardı. Ünlü çiftin sevenleri dört gözle Ali bebeğin doğacağı günü bekliyor ve Hande Soral’a dua ediyorlar.

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Munise Demircioğlu

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx