Haber

Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli’nin hayat hikayesi Armağan Çağlayan’ı Ağlattı

Reklamlar

Cinsiyet değiştiren oyuncu Meli Bendeli’nin hayat hikayesi Armağan Çağlayan’ı Ağlattı ! Çukur dizisindeki Timsah Celil rolüyle bilinen ve devamında cinsiyet değiştirme ameliyatı olan Meli Bendeli, Armağan Çağlayan’ın programında başından geçen süreci anlattı. Yaşadığı olayları sesi titreyerek anlatan Bendeli’nin açıklamaları Armağan Çağlayan’ı ağlattı.

Çukur ve Cam Tavanlar gibi dizilerde oynayan başarılı dizi ve tiyatro oyuncusu Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz süreçte cinsiyet değiştirme kararı alarak adını da Meli Bendeli olarak değiştirdi. Aldığı kararlarla adından sıkça söz ettiren Bendeli, Armağan Çağlayan’ın YouTube hesabında Gör Beni adlı programına konuk olarak katıldı. Yıllardır başından geçen olayları anlatan Bendeli, yaşadığı olayları anlatırken zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

“HAYATIMI İLERLETEMİYORUM”

Armağan Çağlayan’ın “Çok zor bir karar aldınız diye düşünüyorum” sözleri üzerine kendini ifade eden Bendeli, “Bu zaten 32 yılımı aldı. Zordu gerçekten” dedi. Kendisine uzun süre boyunca, “Ben kötü bir şey yapmadım” diye söylediğini açıklayan Meli Bendeli, “Hayatım gitmiyordu. Kabuslardan bir yerlerden atıyorum kendimi sürekli. İlerletemiyorum hayatımı. Bu sosyal olarak da böyle, iyice eve kapanmalar böyle… Dünyadan çekilmiştim veya onu öldürecektim, Allah’tan korktum travesti oldum yani öyle söyleyeyim.” İfadelerine yer verdi .”KENAN İMİRZALIOĞLU İLE OYNAYAMAYACAKSAM DİZİDE OLMAM”

Reklamlar

Şuana kadar kendi imkanları ve çabaları doğrultusunda dizilerde rol bulabildiğini söyleyen Bendeli, “Şu saatten sonra Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü oynamayacaksam dizilerde yer almam. Yan rolleri ve millerin hoşgörüsünü bekleyecek zamanım yok. Ankara’ya taşındım ve orada bir düzen kurmaya çalışıyorum. Önce bir altın bileziğim olsun diye mesleğimi elime aldım ama benim hayatım daha değerli” tarzında konuştu.

“UNUTULMA HAKKIMI KULLANMAK İSTİYORUM”

Başkalarını düşünmekten kendi hayatını aksattığını söyleyen ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Herkesi düşündüğüm için kendimi erteledim. Sıra bana bir türlü gelemedi. Bencil olmaktan çok korkarım. Ailemi ve bütün dünyayı karşıma aldım. Annem, babam sonuçta… Bir daha onları görememekte var işin sonunda, öyle keskin bir şey. Bazen kaybolmak, yok olmak istiyorum. Unutulma hakkımı kullanmak istiyorum. Toz olmak istiyorum ama bu halimle. Travesti olduktan sonra her şey toz pembe olmadı. Sevdiğimi unutamadım, aklımı kaybettim. Bir sürü derdim varken bir şeyleri muhteşemmiş gibi gösteremem.””EVVELİMİ BİLMEYEN AHİRİMDE HESAP SORMASIN”

“Eski sevgilimin artık gelmeyeceğini bildiğim için kendi hayatıma baktım. Onu 6 sene falan bekledim. Sürecin başında da ona mesaj atarak Ankara’ya taşınıp travesti olacağımı söyledim. O da bana arkamda olacağını söyledi. Ben de ‘yanımda olacaktın ama arkamda oldun’ dedim. Böyle olmamım onunla alakası yok ama geç kalmamım onunla alakası var. Karşıma çıkan her şeye kızgınım. Oyunculuğa, unutamadığım adama, anama, kardeşime kızgınım… Evvelimi bilmeyen ahirimde hesap sormasın. İnsanların şaşkınlığını anlıyorum da tesüflüğünü anlayamıyorum.”

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Meli Bendeli açıklamalarının devamında gözyaşlarını tutamayan Armağan Çağlayan, “Bu kadar sert bir şey beklemiyordum açıkçası. Bir insanın herkese kızgın olması taşınması çok zor bir yük” ifadelerine yer verdi.

Reklamlar

Faydalı olabilecek diğer içerikler

Munise Demircioğlu

Reklamlar
Abone ol
Bildir

0 Yorum
Inline Feedbacks
Yorumları Görüntüle

İlgini çekti mi? Bunlara da bakabilirsin

Reklamlar
Başa dön tuşu
0
Düşüncelerinizi yazabilirsinizx